- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.761
Bat kaç senin? Benim 22 temmuzUmursamamak gerek zaten aslında öyle kafa rahat oluyor daha iyi kuzum
yoo yoo öyle düşünme yumurtlama belirtisi illa her ay olacak diye bişey yok
Bende aynıyım bekliyorum
Bılıyorum canım Allaha o kadar inancım tam kı hep dua edıyorum hep umutla bekliyorum rabbım sabredenlerle beraberdir dıyorum bir r gun dualarımı kabul edecegını bılıyorum evet belki de saglıksız bır bebek olacaktı ve belki ben daha da üzülecektım dedıgın gıbı her şer de bir hayır her hayır da bir ser vardır ama şimdi hanı böyle benle birlikte hamıle kalanlar art arda bebeklerını kucagına alıyor ya o biraz beni üzüyor ama inşallah gececk inanıyorumİyi yönünden bak bide çok şükürki hamile kalabiliyosun hamileyken kaybetmek evet çok zor biliyorum bende yaşadım ama ya yaşayıpda sağlıksız bebek olsaydı o zaman daha çok yanardı için... Belkide hayırsız olacaktı bak Yaradan ne diyor "Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olabilir ,Allah bilir siz bilemezsiniz" bu âyetleri devamlı düşünelim
Olmadıysa elbet bizim hayrımıza olmadı
hadi toparlamaya çalış kendini kuzum
Stresle yiyip bitirme kendini bak hormonları da kötü etkiliyor. Rabbin sanada verecek inşallah göreceksin❤
kuzum sende niye böyle ek bilgiler çıkıyor.. sen mi yapıyorsun. Hep merak etmistim. Sana sormak nasib oldu.bebegimin doğacağı tahmini tarih ... bunu diyorum
Ben ekledim hepsini canım benim sende ekleyebilirsinKuzum
kuzum sende niye böyle ek bilgiler çıkıyor.. sen mi yapıyorsun. Hep merak etmistim. Sana sormak nasib oldu.bebegimin doğacağı tahmini tarih ... bunu diyorum
Bat kaç senin? Benim 22 temmuz
Kızz seninde mi yarınnnn13 temmuz olması lazım ama bakalım hormonlarım inşallah düzelmiştir
Bılıyorum canım Allaha o kadar inancım tam kı hep dua edıyorum hep umutla bekliyorum rabbım sabredenlerle beraberdir dıyorum bir r gun dualarımı kabul edecegını bılıyorum evet belki de saglıksız bır bebek olacaktı ve belki ben daha da üzülecektım dedıgın gıbı her şer de bir hayır her hayır da bir ser vardır ama şimdi hanı böyle benle birlikte hamıle kalanlar art arda bebeklerını kucagına alıyor ya o biraz beni üzüyor ama inşallah gececk inanıyorum
Kızz seninde mi yarınnnn
Aynenn kızz yarın benimde. İnşallah olmam ama doktora gitcem. Doktorda. Sonra olammAaa sende dimi kuşum bak şimdi dank etti bana
Dedıgın gıbı canım bugun doktora giderken sadaka verdım ve ıkı yumurtamın da catladıgını öğrendım cok mutlu oldum inşallah sonu da güzel olur canım ben gebelıgımden önce ilk yeğenime bayıla bayıla gitmiştim samsundan taa antebe arkadaşlarıma falan olsun hep gıttım ama bebegımı kaybettikten sonra gidemedim cesaret edemedim cunku ben dayanamam ağlarım bu durum o insanları daha cok üzer o yuzden kendi ıyılıgım için gitmiyorum şu anHeh böyle daima umutlu güçlü ol işte
Sen 28 yaşındaydın dimi? Bak bana Rabbim 30'umda hamilelik nasip etti elhamdulillah
Doğurana kadar 31 'e ramak kaldı ben napamAllah böyle uygun görmüş bize şükretmek düşer her daim... Sıkma tatlı canını. Bende bi zamanlar senin gibiydim hemde başıma neler geldi... Bide ablam benden sonra evlenip benden önce çocuğu olmuştu ama yeğen işte gitmedende edemedim keratayla oyalanmakda iyi geliyordu bana. Sana yazdıklarımı uygula hiçbir duayı hiçbir sadakayı karşılıksız bırakmaz Allah
Aynenn kızz yarın benimde. İnşallah olmam ama doktora gitcem. Doktorda. Sonra olamm
Dedıgın gıbı canım bugun doktora giderken sadaka verdım ve ıkı yumurtamın da catladıgını öğrendım cok mutlu oldum inşallah sonu da güzel olur canım ben gebelıgımden önce ilk yeğenime bayıla bayıla gitmiştim samsundan taa antebe arkadaşlarıma falan olsun hep gıttım ama bebegımı kaybettikten sonra gidemedim cesaret edemedim cunku ben dayanamam ağlarım bu durum o insanları daha cok üzer o yuzden kendi ıyılıgım için gitmiyorum şu an
İnşâllah canım bu ay o haberı beklıyorum zaten bakalım sonuc ne olur inşallah bebegıme kavusurumOlsun gitme anlarlar halini heralde
Sen iyice toparlan iyi ol da bakarsın oraya giderken bi bebiş haberi de sen verirsin onlarainşallah
Bilmeeem, hala adet yok ama ağrılarım var ve gayet yoğun adet öncesi dönem yaşıyorum, göğüslerdeki şişlik ağrı, karın şişliği, alabildiğine yemek.. hatta gebelikten beri ilk kez böyle yoğun adet öncesi yaşıyorum diyebilirim, eskiden de böyle olurdu bana. Emzirme bıraktıktan sora bi sene icinde hormonlar normale dönüyo dediydi doktor,süt gitmiş baktım artık. Belki artık normale dönüyorum. 35. Gün bugün,Ne yaptin kuzu. Son durumun nedir?
Kızma bana kız biliyorum seni ben, çok seviyorum seni ben ! Daha önce de konuştuk biz senle bol bol, şaka yaptım sdce. Herkes korkuyor zaten sezeryandan, senin oğlan bir istisna 5 kilo 56 santim doğmuş anlıyorum bunu. Ben biraz şaka yaptım.Çocuğun üstüne atıyorsun demen doğru değil ben mutlu muyum bu durumdan ben kilolu değilim sanırım olayı anlayamadın göbek cevrem yağ topluyormuş yargılıyorsun nedense sezeryan ile alakalı bişi de demiyorum herkesin kendı tercihi
İyiyim kuzum ya, bugün doktor randevum var, inşallah bu iğneyle hallolur şu iş, onun dışında çalışıyorum, kafam dağılıyor, sizin muhabbetleri takip ediyorum buradan, bir de 3 ay bebek yasak ya, bi rahatlama da geldi işin aslıS SarI NisaN durumun nasıl canım? ☹
Hamile psıkolojisi kusura bakma canımKızma bana kız biliyorum seni ben, çok seviyorum seni ben ! Daha önce de konuştuk biz senle bol bol, şaka yaptım sdce. Herkes korkuyor zaten sezeryandan, senin oğlan bir istisna 5 kilo 56 santim doğmuş anlıyorum bunu. Ben biraz şaka yaptım.
Kızma bana kız biliyorum seni ben, çok seviyorum seni ben ! Daha önce de konuştuk biz senle bol bol, şaka yaptım sdce. Herkes korkuyor zaten sezeryandan, senin oğlan bir istisna 5 kilo 56 santim doğmuş anlıyorum bunu. Ben biraz şaka yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?