- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.781
Haber et canım bizleri meraksız bırakma seviliyorsunİyiyim kuzum ya, bugün doktor randevum var, inşallah bu iğneyle hallolur şu iş, onun dışında çalışıyorum, kafam dağılıyor, sizin muhabbetleri takip ediyorum buradan, bir de 3 ay bebek yasak ya, bi rahatlama da geldi işin aslı
benim de 22 temmuzBat kaç senin? Benim 22 temmuz
Bende minigigim :))) benimkide minik olur muhtemelen .Kız sende mi benim gibi az porsiyonlardansın
sen adet olacağına neden bu kadar eminsin bakıyımbenim de 22 temmuz
inşallah sen olmazsın
benim de son adetim olur.
Ko
sen adet olacağına neden bu kadar eminsin bakıyımbenim sabah çok ağrım vardı kriesin geldi diyodum şimdi gitti ya ama gebelikte ilk 5 hafta sıfır ağrım olmuştu benim ya o sebeple adet olacağıma baya inanmış durumdayım. Bat bugün kanımca kararımca
Kasık ağrısı değil yav, eskiden ağrırdı böyle makatıma vuran bi ağrı var.Her hamilelik illa aynı olacak değilki ama ilkinde olmadı bu seferde tersi olabilir kasık ağrısı da sonuçta hamilelik belirtilerinden biri
Şükür iyiyim evdeyim bugun sizler neler yapiyorsunuzGünaydın şekerim nasılsın?
İyi kuzu napıyım hastaneye gittim çıktım şimdi de geziyorum senden nabeeerKürklu naber?
Tmm iyisindir umarim iyi gezmelerİyi kuzu napıyım hastaneye gittim çıktım şimdi de geziyorum senden nabeeer
Teşekkür ederim kuzuu sonuç 10 gün sonraaaTmm iyisindir umarim iyi gezmelertekrar grş
Şükür iyiyim evdeyim bugun sizler neler yapiyorsunuz
Kamuda çalişıyorum benim oglumda oyuncakla oynamazdi hic bez kutulariyla kucuk oklavayla karton bardaklarla oynardi ayy ne gunlerdi suan evde bisiklete biniyoruzİzinlisin dimi ne iş yapıyorsun?
Bende yemeği ocağa attım şimdi temizliğe girişcem 1 gün yapmasam batıyor ya hergün yapıyorum o yüzdençocukda talan etmiş yine oyuncaklarla oynamıyor sadece dağıtıyor
Çekmece dolap ne bulursa en büyük zevki dağıtmak hiç bana çekmemiş
Hayirli sonuclar kürklümTeşekkür ederim kuzuu sonuç 10 gün sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?