Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kamuda çalişıyorum benim oglumda oyuncakla oynamazdi hic bez kutulariyla kucuk oklavayla karton bardaklarla oynardi ayy ne gunlerdi suan evde bisiklete biniyoruz

Seninki büyümüş ne güzel maşallah
Hep öyleler tencere tabakla oynamak daha cazip geliyor bende o yüzden epeydir oyuncak almıyorum birkaç ay önce a101'e salıncak gelmişti hani parktaki salıncaklardan ondan aldım ama hala bi yere takamadık öyle duruyor pişman oldum aldığıma

Anladim bizim evimiz müstakil bahceli etrafi çevrili ben bu konuda biraz şansliyim durmadigi zaman hemen bahcede toprak oynatiyorum en sevdigi şey zaten cocuklarin hem elektrigini aliyo toprak

Hemde ne şanslısınız bizim burası da müstakil ev çevrili yan tarafında küçük bir alanda toprak biraz var ama oraya erişmek zor. Evin önü kapalı ama içerde yerler mermerle döşendiği için malesef bırakamıyorum oraya
Masa sandalyelerimiz var oturmak güzel oluyor ama çocuk için oynamaya uygun bi yer değil kiracıyız zaten taşınıcaz bigün elbet
yüksek binaları hiç sevmiyorum inşallah yine böyle bi yer buluruz İstanbul'da zor olsada nasip

Ay inşallah olmayız Ben de hemen burdan da katılayım bu muhabbete batımı bugünden başlattım 30 gün içinde olmazsam gebeyim diye
Ben bu ay umutsuzum açıkçası. Bu hafta izinliydim. Salı günü başlıcam işe. Benim herif gece ilişki yaşamaya karşı uyku düzeni kaçıyormuş . Sabah uyanınca yapar Hep. Bende izinliyim diye istediği zaman yaptı .önceki aylar gibi hadi yumurtlama günü yapalım felan demedim. Rastgele yaptık bakalim. Sırf stres yapmasın diye kendine bıraktım. 3 kere oldu toplam. Bakalim ne çıkıcak

Sağoll kuzum ya aynen kendi kendime yorumlamış oldum doktorum söyleyince rahatladım

Kızlar ben şimdi ovitrelle yaptırdım ya ovülasyon testine artık gerek yok dimi sanırım artık hep pik gibi çıkacak

Eklentiler

• C9F8DCEF-F544-40AD-8312-3333DDF785D2.webp
    139,8 KB · Görüntüleme: 20
Ay allahım ne çektik bu erkeklerin nazından biz senle yaa

Senin BAT ne zaman
Bugün cınım bugün 35. Günüm, çörekotu bende erken merken ovu yapmadı . Tam 15 gün önce işte güzel ovu sıvısı geldi 2-3 gün, hatta konuşmuştık senle de kesin, eşim o sıvadan rahatsızmış 2 gün boyunca boşalamadı diye. Zorunla bi kez oldu ilişki ama ben pek ihtimal vermiyorum. Ardından da istanbula uçtum sabahlar olmasın eller havaya

Evet hatırlıom doğru. Sende eşine hak veriodun kaç km yol gidiodu adam yoruluyordu.. dedimya o ara arkadaşım 1 ilişki ile hamile kalmış oğluna. Rabbim verecekse 1 dede veriyor vermeyecekse her gün yap vermio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…