- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.801
Kamuda çalişıyorum benim oglumda oyuncakla oynamazdi hic bez kutulariyla kucuk oklavayla karton bardaklarla oynardi ayy ne gunlerdi suan evde bisiklete biniyoruz
hatun keyfin yerinde baksana gitar çalıyosun
Hadi size iyi oturmalaranama gideyim bari
Ayyy canım insAllah 22 temmuz da adet olmayızbenim de 22 temmuz
inşallah sen olmazsın
benim de son adetim olur.
Anladim bizim evimiz müstakil bahceli etrafi çevrili ben bu konuda biraz şansliyim durmadigi zaman hemen bahcede toprak oynatiyorum en sevdigi şey zaten cocuklarin hem elektrigini aliyo toprak
Ay inşallah olmayızAyyy canım insAllah 22 temmuz da adet olmayız
Ben bu ay umutsuzum açıkçası. Bu hafta izinliydim. Salı günü başlıcam işe. Benim herif gece ilişki yaşamaya karşı uyku düzeni kaçıyormuş . Sabah uyanınca yapar Hep. Bende izinliyim diye istediği zaman yaptı .önceki aylar gibi hadi yumurtlama günü yapalım felan demedim. Rastgele yaptık bakalim. Sırf stres yapmasın diye kendine bıraktım. 3 kere oldu toplam. Bakalim ne çıkıcakAy inşallah olmayızBen de hemen burdan da katılayım bu muhabbete batımı bugünden başlattım 30 gün içinde olmazsam gebeyim diye
Sağoll kuzum ya aynen kendi kendime yorumlamış oldum doktorum söyleyince rahatladımKız sen çok önce yazmışsın onu, ben de şimdi yazıyordum daha sana, hem belki daha önce geçirmişsindir ondan pozitiftir diye, uzun uzun döşüyordum ki, saat 2de yazdığını gördüm.neyse hadi geçmiş olsun kuzum
Ay allahım ne çektik bu erkeklerin nazından biz senle yaaBen bu ay umutsuzum açıkçası. Bu hafta izinliydim. Salı günü başlıcam işe. Benim herif gece ilişki yaşamaya karşı uyku düzeni kaçıyormuş . Sabah uyanınca yapar Hep. Bende izinliyim diye istediği zaman yaptı .önceki aylar gibi hadi yumurtlama günü yapalım felan demedim. Rastgele yaptık bakalim. Sırf stres yapmasın diye kendine bıraktım. 3 kere oldu toplam. Bakalim ne çıkıcak
Aynen canım ya.. Bi sen bi benAy allahım ne çektik bu erkeklerin nazından biz senle yaa
Ben keçi boynuzu pekmezli kek yaparak açılışı yaptım tadı kömür gibi olduAynen canım ya.. Bi sen bi ben
Senin BAT ne zamanBen keçi boynuzu pekmezli kek yaparak açılışı yaptım tadı kömür gibi oldubidahakine daha güzel tarif bulcam, ben yiyorum şuan keki
Bugün cınımSenin BAT ne zaman
Battım ben battım
Canım bugün 35. Günüm, 5. Gün yazmışım yanlışlıkşa saçma oldu düzelttimDeli kadınharikasın yaaa
Evet hatırlıom doğru. Sende eşine hak veriodun kaç km yol gidiodu adam yoruluyordu.. dedimya o ara arkadaşım 1 ilişki ile hamile kalmış oğluna. Rabbim verecekse 1 dede veriyor vermeyecekse her gün yap vermioBugün cınımbugün 5. Günüm, çörekotu bende erken merken ovu yapmadı . Tam 15 gün önce işte güzel ovu sıvısı geldi 2-3 gün, hatta konuşmuştık senle de kesin, eşim o sıvadan rahatsızmış 2 gün boyunca boşalamadı diye. Zorunla bi kez oldu ilişki ama ben pek ihtimal vermiyorum. Ardından da istanbula uçtum sabahlar olmasın eller havaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?