- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.821
Sen kaç günde bir oluyorsun. Ben 26 günde 1 oluyorumCanım bugün 35. Günüm, 5. Gün yazmışım yanlışlıkşa saçma oldu düzelttim
Ha o örnek aynen biziz, ayda 25 ilişki olup gebe kalmadığımı biliom ben ya! Sora ayda bi kere olmuş hem de ovudan 3 gün önce yani, onla kalmışım gebe, bi de sen kan testinde çıkma yaniEvet hatırlıom doğru. Sende eşine hak veriodun kaç km yol gidiodu adam yoruluyordu.. dedimya o ara arkadaşım 1 ilişki ile hamile kalmış oğluna. Rabbim verecekse 1 dede veriyor vermeyecekse her gün yap vermio
Benim çocuk öncesi 35-40 arasıydı. Arada bi gerilirsem 40-60 a çıkardı, evlenirken 70 gün olmamıştım stresten mesela. Gerginlik yoksa hersey yolundaysa 40 ı geçmiyo. Hayatımda bi kere 27 günde oldum onun dışında ritmim 35. Ama emzirme bitince 6 ay tam 32 de oldum o iyiydi. Ama şu ara valla ne desem boş , 35 de olabilirrr 63 deeee. 18 aydaSen kaç günde bir oluyorsun. Ben 26 günde 1 oluyorum
hahahha kız doğum kontrol kullanıyorum ya ben bu ay o yüzden çok eminimKo
sen adet olacağına neden bu kadar eminsin bakıyımbenim sabah çok ağrım vardı kriesin geldi diyodum şimdi gitti ya ama gebelikte ilk 5 hafta sıfır ağrım olmuştu benim ya o sebeple adet olacağıma baya inanmış durumdayım. Bat bugün kanımca kararımca
yok kız evdeyim. yaa yaz temizliği yapayım dedim o yüzden giremedim pek.
ben de varım da çaktırmıyorumAynen canım ya.. Bi sen bi ben
zlar bat a 3 var ama biraz önce sarımsı kahverengimsi akıntım oldu bu ne demek ya kafayı yiyebilirim erken mi adet oluyorumovülasyon testinde ayın 30 unda pik görmüştüm ve genelde günü gününe adet olurum
2 gün önce test negatifti allahm inşallah öyledir yaBelki vardırda yerleşiyodur
Yok devam ediyor yapısı biraz değişiyorKızlar benım 2 gun once ıkı tane yumurtam catlamış ve bugun hafıf hafıf akıntım var yumurta catladıktan sonra akıntı bitmiyor muydu
Canım beta hcg 900lerden 180e düşmüş 4 günde, doktor çok iyi, yakında tamamen atlatırsın dedi, şimdilik iyi gibi yanü herbşey, birkaç ay sonra tüpleri bi kontrol edecek herhalde, iyiiym ama, çok sağol, siz naptınız bugünHaber et canım bizleri meraksız bırakma seviliyorsun
İyi olmanıza sevindim. Bugun cok usluyuz hafta sonu malum uslu uslu oturdukCanım beta hcg 900lerden 180e düşmüş 4 günde, doktor çok iyi, yakında tamamen atlatırsın dedi, şimdilik iyi gibi yanü herbşey, birkaç ay sonra tüpleri bi kontrol edecek herhalde, iyiiym ama, çok sağol, siz naptınız bugün, okuyamadım hiç, yoğun çalıştım bugün.
Ahahaaİyi olmanıza sevindim. Bugun cok usluyuz hafta sonu malum uslu uslu oturdukkürklüm gezmede boncuk oğluyla evi toparlamada hatun annesine gitti sizde muayeneye bende sizleri takip ettim
Ben sankı kuruluk oluyordu dıye hatırlıyordun amaYok devam ediyor yapısı biraz değişiyor
Tesekkurler pazarteside tatil.benim hafta sonu tatille uzadiAhahaaraporlar sendeymiş, okudum şimdi ben de muhabbetleri, o zaman güzael haftasonları artık hepimize
Mrb kizlar benim BAT 1agustos benide yazin bir kenara. Gerci söylemesi ayip 2aydir ameliyat oldugumdan esimle aramda münasebet olmadi.doktor tam 2ay gecsin dedi pazartesi tam 2 ay oluyor ama salı günü annemler gelicek 15gün bizdeler. Yani tek iliski olucak oda yumurtlamama denk gelicekmi bilinmez 3 yildir her ay cetvel hazirlayip yumurtlamami takip ettigim halde olmadi bu ay olursa mucize olur
valla bravo 3 yıl takip mi
Noluyo bu erkeklere yhaaben de varım da çaktırmıyorum
hele bu ay pas diye birbirimizin yüzüne bakmadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?