- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.841
Valla ben bi ay dahi edemedim takip benimki loto gibi yavalla bravo 3 yıl takip mi
Evet canim takip ettim ama söyle söyliyim son 1 yila kadar ovulasyon ve beta hcg diye birsey bilmiyordum yani hergün hamile kalabiliyoruz saniyordum.. Ogluma hamile kaldigimda 8.haftada doktora regli düzensizligi yüzunden gittigimde farkedilmişti. direkt kese görülmüstü. .oyüzden 1yil önce bu takip ovulasyon konusuna el attim.
Valla ben bi ay dahi edemedim takip benimki loto gibi yatek düzgğn yapabildiğim şu çörekotu kürü oldu o kadar. Belki de takip etmese tutardı yaa, ya biz nerde yanlış yapıoz acaba? Haftada 1 ilişkiye giren kafaya takmayan tipler korunmayı bıraktığı gibi gebe kalıyo arkadaşlar. Ben de heşeyi düşünmeyi takvime yazmayı bıraktıgım ay tek ilişkiyle kalmıştım gebe. Belki de hesap kitap yapmayınca içimizdeki doğal güdüler mi devreye giriyor ki?
Valla siz cok ilmek ilmek özverili calisiyosunuz hesap cetvelleri falan muhasebesini yaparcasina ve bir programci gibiBende her ay cetvel ciziyordum sanirim en büyük hatamiz bu.
Ya ben işte adet düzensizliği ve eşimin sürekli iş seyahati sebebiyle uğraşsam da denk getiremiyorum . Yoksa ben de normal bi kadın gibi 26 da adet olsam 10-12-14-16 da sevişir gerisini doğalına bırakırdım . Ama bi ay 30 bi ay 70 yani . Kafayı takmamamam elde değil çünkü gebemiyim düşüncesi sarıyor 40 ın üstüne çıkınca adet olmama sürem normal olarak. Bende talihsiz bir kısırdöngü mevcutValla siz cok ilmek ilmek özverili calisiyosunuz hesap cetvelleri falan muhasebesini yaparcasina ve bir programci gibi
Bnde göğüs ağrısı her adet öncesi olurdu ama hamile olduğum ay fazla agırdı ve dolgunlastı.bende kasık agrısı da çok oldu ve en belirgin belirtim ishal ..Kızlar ben bişeyi merak ediyorum ya araştırdım cevabıda bulamadım adet dönemi özellikleri ile hamilelik belirtileri oldukça benzer ya peki adet dönemi öncesi yaşanan karmaşık duygular sinirlilik hali falanda gebelikte oluyor mu? Mesela ben adetten önce çok gergin oluyorum diyorum ki hamile olsam bu olmazdı demekki belirtiler adet belirtisi hamilelik değil diyorum yanlış mı düşünüyorum?
Canım taze taze negüzel anlatmışsın valla. Ya bende bu bahsedilen kasık ağrıları hiç olmamıştı yaaa, anca 40. Hafta civarı başlamıştı o da doğum yaklaştığından kemikler açılıyomuş ondanmış. Ben de gebe kalırsam kalınca erkenden yazacağım buraya tüm belirtileri ki herkes bi aydınlansınBnde göğüs ağrısı her adet öncesi olurdu ama hamile olduğum ay fazla agırdı ve dolgunlastı.bende kasık agrısı da çok oldu ve en belirgin belirtim ishal ..
Ama gerçekten adet belirtileri gibi duruyoCanım taze taze negüzel anlatmışsın valla. Ya bende bu bahsedilen kasık ağrıları hiç olmamıştı yaaa, anca 40. Hafta civarı başlamıştı o da doğum yaklaştığından kemikler açılıyomuş ondanmış. Ben de gebe kalırsam kalınca erkenden yazacağım buraya tüm belirtileri ki herkes bi aydınlansınşuara anca adet belirtilerini yumurtlama belirtilerini fln yazıyorum ama
Ama gerçekten adet belirtileri gibi duruyobide benim dikkatimi çeken bi belirti daha var göğüs çevremde yeşil damarlarım belirginleşmişti
Bilmem daha önce hiç dikkatimi çekmemişti amaO damarlar gecen ay ben adettkende epey vardi oda adet belirtisinin aynisi bence
bizim evlenmeden önce çok daha iyiydi vallaNoluyo bu erkeklere yhaavermeyenleri daha çok istiyorlar. Bizimkiler de ...... .
Cnm gunaydin , ben adet bitiminten 2 gunu baslamistim. Kanamamda oncede pihtilasma oluyordu o olmamisti. Hafif kasik agrilarim vardi ama cok siddetli degildi. Bide adet dongum uzamisti.Kizlar sogan suyuna basladim adet ile beraber , saracoglu adetliyken icilebilir yazmis. Ama bence adeti biraz arttirdi normalde 4. Gunde benim sadece leke gelirdi suan normal geliyor gibi cok cok olmasada. Kullananlarin yorumlarini merak ediyorum:) birazcik alt karnimda agriyor adet olmadan once ve adetin ilk gunh agrir benim en cok. Merak ettim acikcasi
Ya ben işte adet düzensizliği ve eşimin sürekli iş seyahati sebebiyle uğraşsam da denk getiremiyorum . Yoksa ben de normal bi kadın gibi 26 da adet olsam 10-12-14-16 da sevişir gerisini doğalına bırakırdım . Ama bi ay 30 bi ay 70 yani . Kafayı takmamamam elde değil çünkü gebemiyim düşüncesi sarıyor 40 ın üstüne çıkınca adet olmama sürem normal olarak. Bende talihsiz bir kısırdöngü mevcut
Sizinki 20. Hafta olmuş hala belli değilse pembeleri hazırlayın derimEneaciz selam tekrardan merhaba
Satlarımızz 2 Mart yaa :)
Nasıl gidiyor :)
Cinsiyet bellidir diye düşünüyorum
Bizimki belli değil hâlâ
Düzensiz yazdn ama 1 ay içinde ne zamana geleceği belli değil yazdın kafam iyice karıştı kızCanim soyle soyliyim benimde reglim hep düzensizdir oyüzden yumurtlamam 1 ay icibde ne zaman olacagi belli olmaz.ben bundan 3ay önce 2 ayboyunca gün asırıiliski denedim denk gelsin diye yinede olmadi nasip degilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?