Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bu ay adetin ilk günü başladım sogan suyuna ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu yanı kürtajdan sonra ıkıncı adette başlamıştım normalde benım edtım 7 gun olur ilk 4 gun yogun olur son gunler sadece leke leke olur bu ay 3 gun yogundu sonra 4. Gun 2 kere leke geldı 5. Gun de 1 2 damla geldı ve bıttı

Ah bacım ahhhh ne diyim ben gönül neler istiyorda işte ... Akıntı adet öncesi de oluyor ama hamileyken daha fazla oluyor. sanada olmuştur heralde bende gerginim eşimde ara ara sinirimi bozunca dahada geriliyorum
Göğüs ağrısı ben adet öncesi hiç yaşamadığım için onu bilemicem ama sadece hamileyken yaşamıştım

Bende de tam tersi olmuştu göğsüm adet öncesi ağrır hamileyken nerdeyse 6. Hafta sonunda başlamıştı yani . Akıntı da inan bende gebelikte hiç olmamıştı ne lekelenme ne akıntı, doğuma bile tangayla gittim ben açıklığım 5 santimdi hala düzgün akıntım yoktu o derece. Oklar adeti gösteriyor ama bu süreç uzadıkça ben geriliyorum. Ama her gebelik farkllıdır, biz 3 kardesiz annemin anlattıgı 3 ümüzin de gebeliği başka başkaymış, 3 ümüzün de doğumu başka başka başlamış. Ama tek dediği gebelikleri hep rahat gecmiş hiç bulantısı kanaması fln olmamış ve üçümüzü de paşa paşa gidip 41. Haftadansonra normal doğrmuş

Kızlar bişi sorcam sizce de bu yumurtlama akıntısı değil mi? Şeffaf ve kokusuz? Ama bugün 36. Günüm ve bu akıntının aynısından 22. Gün de olmuştu. Bir de dün eşimle ilişkiye girdik ve ilişkiden bigün sonra önce sperm akıyor ardından sanki bu akıntı geliyor. Buna benzer bişi yaşayan var mı? Sperm mi yapıyor bunu bu yumurtlama akıntısı mı ?

Eklentiler

• 42290C03-2A29-43AB-9CEB-4BE110CFCE44.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38

Bendede oluyor ama koklayınca eşiminkinden olduğunu anlıyorum ama bendense koku olmuyor senin adetlerin düzensiz olduğu için belki yumurtlama da olabilir denemeye devam et bence

Bu bende de oluyor ama bundan sonra ki 14 gün vs içinde regl olmuyor kuzuu. Yani benim tahminimce kendi gözlemlerimle bu yumurtlama akıntısı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…