- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.861
Düzensiz yazdn ama 1 ay içinde ne zamana geleceği belli değil yazdın kafam iyice karıştı kızama bak iyi ki olmamış, zaten vucudunun başka yerinde ciddi bi hasar varken sanırım daha mı zor tutuyor ? İyi ki dw olmamış bak herşeyin bi zamanı var ben buna çok inandırdım kendimi. Şimdi daha iyisin değil mi? Beyin amelyatı oldun sonuçta bademcik aldırmadın yani çok geçmiş olsun Umarım hayırlısıyla gelir yavrun
Ahahahahaaynen canim bizim icin en hayirlisini rabbimbilir. Millet stres yapmadigindan catur cutur gebe kaliyor.ben ne zaman gebelife odaklansam regli düzenim altüst oluyor.mesrla 3 aydir diger tedaviye odaklandigimdan 3 aydir günü gününe regli oldum.canim Adetim bazen 30günde oluyorbazen 45 bazen 55 günde oluyor ve cok agrili geciyor.bende en son adet olduktan sonra adet biter bitmez iliskiye basladim 1gün arayla 2 ayboyunca yinede olmadi .valla ikiskiden sogudum..valla 1 tane cocugum olmasa bende kendimden süphelenicem artik acaba biz bu iliski olayini yanlismi yapiyoruz diye
Ahahahahaama hergün ilişki olursa da sperm kalitesi düşüyor yani. Haftada 1 den az ilişki olursa da düşüyormuş. E bi de o ay yumurtlama olması da şart. Kadın her ay da yumurtlamazmış. O sebeple çok da şaapmamak lazım. Ben bu ay iyice saldım, yaptığım çörekotuyla kaldım işte eşimle haftada 1 den fazla oldu desem yalan olur, 1 hafta o yoktu sora bi hafta ben sora 4 gün o yoktu fln. Ya gerçekten gün tutmaya fln da gerek yok biDe hakkaten bizimki kısmete bağlamış durumda bu hayat tarzıyla. Ben yumurtlamamı sıef şeyden bilmek istiyorum, adet ne zaman olcam diye yani. Çünkü 35 den sonra yumurtlama olursa geri kalan hergünüm adet mi olcam gebemiyim düşüncesiyle geciyor, bu da sanırım ilişki olsa da gebeliği önlüyor ben öyle düşünüyorum. Bugün 36. Günüm ama artık eminim yumurtlama bitti, bi de neden eminim bil dün eşim birlikte olmak istedi ve hiç bi boşalma problemi yaşamadı ordan biliyorum
Ahahahahaama hergün ilişki olursa da sperm kalitesi düşüyor yani. Haftada 1 den az ilişki olursa da düşüyormuş. E bi de o ay yumurtlama olması da şart. Kadın her ay da yumurtlamazmış. O sebeple çok da şaapmamak lazım. Ben bu ay iyice saldım, yaptığım çörekotuyla kaldım işte eşimle haftada 1 den fazla oldu desem yalan olur, 1 hafta o yoktu sora bi hafta ben sora 4 gün o yoktu fln. Ya gerçekten gün tutmaya fln da gerek yok biDe hakkaten bizimki kısmete bağlamış durumda bu hayat tarzıyla. Ben yumurtlamamı sıef şeyden bilmek istiyorum, adet ne zaman olcam diye yani. Çünkü 35 den sonra yumurtlama olursa geri kalan hergünüm adet mi olcam gebemiyim düşüncesiyle geciyor, bu da sanırım ilişki olsa da gebeliği önlüyor ben öyle düşünüyorum. Bugün 36. Günüm ama artık eminim yumurtlama bitti, bi de neden eminim bil dün eşim birlikte olmak istedi ve hiç bi boşalma problemi yaşamadı ordan biliyorum
Ay benim de boğazına yapışasım geliyor yani boşall boşall diye bağırasım fln geliyor o dönemYa sorma normalde esim pesimde dolasir ben ovulasyon testi denedim 2ay test pik olunca adam tutuluyor.nezaman regliye yakinlassam istekli oluyor bogasim geliyor.yani Allah günah yazmasin bir ara iliski sırasinda esim bosalabilsin diye kendimi dua ederken buldum. En sonunda carpilicam.
Bu arada benim esim cok rahat bir insan bende herkonuda dakik ve titizim.en son asılamada eşimi odaya aldilar sperm ornegi versin diye .tabiki sabah cok erken gidiliyor sperm isleniyor falan zamanla yarisiyorsun. Ben ozelde yaptirdim.beyfendi odaya gitti cıkmaz hehhhh dedim bu sperm vermeyi beceremedi strese girip.başladim ayetel kursi okumaya 150tane ayetel kürsi okudum kalbim sıkışti adam yok piyasada.50dakika sonra sırıtarak geldi elinde ornek kabiyla.baktim adamdan mis gibi şampuan kokusu geliyor saclar hafif nemli.bu ne dedim. Adam demesinmi ya icersi otel odasi gibiydi girmişken banyoda yaptim diye.
Ay benim de boğazına yapışasım geliyor yani boşall boşall diye bağırasım fln geliyor o dönemoluruna bırakmak en iyisi galiba. Ben şey düşünüyorum, amaan 7 ay kastım oldu mu olmadı, bi ay daha olmasa kimse ölür mü ölmez? Amaan salla diyorum, gecen işte istanbula gitmeden önce yumurtlama akıntısı oluştu 2 gün boşalamadı, sonunda zorla yaptı. 2 gün sonra gidecektim koca bi hafta yoktum. Normalde olsa kendi ister, dedimiçimden gitmeden önce de sevişiriz kafamda soru işareti kalmaz derken istemedi adam ama işte bazi geceler ahh diyorum bugün ilişki olsa gebeydim sanki, böyle bi his geliyor. Belki o his geldiği günler birlikte olmalıyım bilmiyorum ama ya ben yorgun olup istemiyorum ya eşim
A.sselamlar
Canım saraçoplunu ben dinlediğimde adetliyken değil gittikten 2 gün sonra başlanmalı diyoduKizlar sogan suyuna basladim adet ile beraber , saracoglu adetliyken icilebilir yazmis. Ama bence adeti biraz arttirdi normalde 4. Gunde benim sadece leke gelirdi suan normal geliyor gibi cok cok olmasada. Kullananlarin yorumlarini merak ediyorum:) birazcik alt karnimda agriyor adet olmadan once ve adetin ilk gunh agrir benim en cok. Merak ettim acikcasi
Kızlar ben bat ımı şimdilik 19 temmuz olarak değiştirdim, ovuda gercek pik görmemiştim ya zaten iyice beynim yandı. Göğüs ağrım on gün kadar önce başladı ve maalesef istanbuldayken başladı. Yani ilişki imkanı sıfırken. Genelde gögüs agrısıyla yumurtlama oluyor bende ama akıntı da sıfırdı ama bilmiom yaa. Sat tarihim 9 hazirandı işte. Çörekotu yaptıydım bu ay. Ama şimdilik bat ımı 19 temmuz olarak değiştirebilir misn.Mavi Boncugumm canım benim ?
Kız mesajıma cevap vermedin. Okudun mu yoksa ben tamamlayacağımBen celdumdün dışardaydık anamlara falan gittk o yüzden giremedim
Nassınız gardaşlarım? ben iyilik sağlık çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte
Ben çok sinirli ve gerginim, eşimi oğlanı azarlayıp duruyorumBen celdumdün dışardaydık anamlara falan gittk o yüzden giremedim
Nassınız gardaşlarım? ben iyilik sağlık çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte
Kız mesajıma cevap vermedin. Okudun mu yoksa ben tamamlayacağım
Amin cağnımmmmmmOkudum okudum giremedim dün Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?