Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynen canim bizim icin en hayirlisini rabbimbilir. Millet stres yapmadigindan catur cutur gebe kaliyor.ben ne zaman gebelife odaklansam regli düzenim altüst oluyor.mesrla 3 aydir diger tedaviye odaklandigimdan 3 aydir günü gününe regli oldum.canim Adetim bazen 30günde oluyorbazen 45 bazen 55 günde oluyor ve cok agrili geciyor.bende en son adet olduktan sonra adet biter bitmez iliskiye basladim 1gün arayla 2 ayboyunca yinede olmadi .valla ikiskiden sogudum..valla 1 tane cocugum olmasa bende kendimden süphelenicem artik acaba biz bu iliski olayini yanlismi yapiyoruz diye

Ahahahaha ama hergün ilişki olursa da sperm kalitesi düşüyor yani. Haftada 1 den az ilişki olursa da düşüyormuş. E bi de o ay yumurtlama olması da şart. Kadın her ay da yumurtlamazmış. O sebeple çok da şaapmamak lazım. Ben bu ay iyice saldım, yaptığım çörekotuyla kaldım işte eşimle haftada 1 den fazla oldu desem yalan olur, 1 hafta o yoktu sora bi hafta ben sora 4 gün o yoktu fln. Ya gerçekten gün tutmaya fln da gerek yok biDe hakkaten bizimki kısmete bağlamış durumda bu hayat tarzıyla. Ben yumurtlamamı sıef şeyden bilmek istiyorum, adet ne zaman olcam diye yani. Çünkü 35 den sonra yumurtlama olursa geri kalan hergünüm adet mi olcam gebemiyim düşüncesiyle geciyor, bu da sanırım ilişki olsa da gebeliği önlüyor ben öyle düşünüyorum. Bugün 36. Günüm ama artık eminim yumurtlama bitti, bi de neden eminim bil dün eşim birlikte olmak istedi ve hiç bi boşalma problemi yaşamadı ordan biliyorum

Ya sorma normalde esim pesimde dolasir ben ovulasyon testi denedim 2ay test pik olunca adam tutuluyor.nezaman regliye yakinlassam istekli oluyor bogasim geliyor.yani Allah günah yazmasin bir ara iliski sırasinda esim bosalabilsin diye kendimi dua ederken buldum. En sonunda carpilicam.

Bu arada benim esim cok rahat bir insan bende herkonuda dakik ve titizim.en son asılamada eşimi odaya aldilar sperm ornegi versin diye .tabiki sabah cok erken gidiliyor sperm isleniyor falan zamanla yarisiyorsun. Ben ozelde yaptirdim.beyfendi odaya gitti cıkmaz hehhhh dedim bu sperm vermeyi beceremedi strese girip.başladim ayetel kursi okumaya 150tane ayetel kürsi okudum kalbim sıkışti adam yok piyasada.50dakika sonra sırıtarak geldi elinde ornek kabiyla.baktim adamdan mis gibi şampuan kokusu geliyor saclar hafif nemli.bu ne dedim. Adam demesinmi ya icersi otel odasi gibiydi girmişken banyoda yaptim diye.

Ay benim de boğazına yapışasım geliyor yani boşall boşall diye bağırasım fln geliyor o dönem oluruna bırakmak en iyisi galiba. Ben şey düşünüyorum, amaan 7 ay kastım oldu mu olmadı, bi ay daha olmasa kimse ölür mü ölmez? Amaan salla diyorum, gecen işte istanbula gitmeden önce yumurtlama akıntısı oluştu 2 gün boşalamadı, sonunda zorla yaptı. 2 gün sonra gidecektim koca bi hafta yoktum. Normalde olsa kendi ister, dedimiçimden gitmeden önce de sevişiriz kafamda soru işareti kalmaz derken istemedi adam ama işte bazi geceler ahh diyorum bugün ilişki olsa gebeydim sanki, böyle bi his geliyor. Belki o his geldiği günler birlikte olmalıyım bilmiyorum ama ya ben yorgun olup istemiyorum ya eşim

hahahagahagaga her imkanı değerlendirmiş hahaha

Aynisini burdabir arkadasta yasamisti esiyle sobra hamile kaldi.bana dediki iliski sırasinda esin bosalamazsa kızma sakin motive et diye. Ya kurban oldugum Allah zaten yaptiklari tek yes bosalmak.9ay biz tasiyip buyütüyoruz onun icinde ayaklarina mi kapanicaz. Son denemelerde tamam aşkim olur askım sen basarabilirsin askim dedim ama dişlerimi siktim bogazlicaktim.

Canım saraçoplunu ben dinlediğimde adetliyken değil gittikten 2 gün sonra başlanmalı diyodu

Tamamdır canım ya inşallah dilediğin gibi olur

Ben celdum dün dışardaydık anamlara falan gittk o yüzden giremedim
Nassınız gardaşlarım? ben iyilik sağlık çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte

Ben celdum dün dışardaydık anamlara falan gittk o yüzden giremedim
Nassınız gardaşlarım? ben iyilik sağlık çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte
Ben çok sinirli ve gerginim, eşimi oğlanı azarlayıp duruyorum göğüslerim de biri sopayla dövmüş gibi ağrıyor, başım da ağrıdı ağrıycak. Hava da burda acaip salak gri pis, bi sıcak basıyo bi donuyorum karnım da bi adet oluyomuşum gibi ağrıyo bi geçiyo ay daraldım en sinir oldugum dönemahanda bu işte, gögüs ağrılarımı dinlersem eger 5-6 gün içinde adet olmalıyım. Ama ya gebeysem ya gebeysem diye pis iç sesi içerden pislkolojimi bozmaya başladı bile oişte beni gerip ruhumu daraltan osesi aldıramıyo muyuz kızlar? 5 gün hiç düşünmesem bu konuyu adet olsam ped taksam olmasam da yine de düşünmesem falan ? Test yapayım lafını dahi etmedim farkındaysanız ben neden böyle oldumya geçen ay 40 da olmuştum bu ayı da 40 da sayarsam göğüs ağrısı cuk oturuyor, ama o zaman ovu tam istanbul ortasında olmuş oluyor, orda da kupkuruydum yaaa. İlişki de olmayınca kupkuruluğu daha da hissediyo insan. 2-3 gündür de kokusus hafif sarımsı beyaz arası akıntılıyım adet sanıp duruyorum. Yine yazdım da yazdımaffola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…