Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu ay bende umut yok sanirim artik yumurtlamiyorum.bugün reglinin 14.günü ovulasyon testimde 2.cizgi varla yok arasi.

Benimde bgn 5. Gun kahverengi leke leke geliyor peceteyi doldurcak kadar. Sanirim yarina iyice azalicak ya da biticek sanki 1 gun uzatti gibi geldi. Senin kur bitti mi devam mi hala? Maydanoz da denesek mi acaba yumurtlama zamani onuda burada okudum sut ile maydanoz buhari

Canım benım bitti yumurtam catladı kendiliginden ıkı tane yumurtlama gününde süt buharı da yaptım 12 gun sonra adet olmam lazım olur mu BIlmıyorum canım benım adet 2 gun azaldı ama ben 3 ay önce düşük yasadım ya belkıde adet düzenim degıstı

Offff aklım çıkacaktı kızlar oğlum bir anda kalorifere başını çarptı hemen şişti alnı yüreğim ağzıma geldi babası biraz buz koymaya çalıştı çok ağladı yavrum sonra elleme dedim canı yandı değdikçe
kocaman şiş var alnında Rabbim beterinden korusun zaten sabahtan beri bi huzursuzum keyifsizim bugün belkide bu yüzdendi
dışardaki insanlar hep çocuğumun başına üşüşüyolar kaç tanesi mâşallah diyorki Rabbim kem gözlerden kazadan belalardan korusun yavrularımızı

Ya kuzum hatay cokkkk sıcak ve nemli.. dün gece beni sıtma tuttu... eşimi uyandırdım battaniye istedim. Inanılmaz kötü üşüdüm.. neden acaba

Kizlar bu ay bende umut yok sanirim artik yumurtlamiyorum.bugün reglinin 14.günü ovulasyon testimde 2.cizgi varla yok arasi.
Ben de 20. Güne kadar bakıp isyan edip bakmayı bıraktım ya, sonra da bıraktıktan birgün sora ovu akıntısı geldi ve gögüs sızısı başladı inceden. Gercekten ovu oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Ovu takibi stres yapıyo sanırım. Binde amelyat oldun sen yeni, vucudun eskiye dönmesi ortalama 6 ay sürüyor anestezili bir amelyat sonrası

Ya kuzum hatay cokkkk sıcak ve nemli.. dün gece beni sıtma tuttu... eşimi uyandırdım battaniye istedim. Inanılmaz kötü üşüdüm.. neden acaba
Ottan nem kapıyoruz ben valla hiçbi belirtiyi gebelik mi diye aramıyorum çünkü adet olmadan önce bende bulantı başdönmesi oluyor bir de ateş basması ve titreme aynı anda , bunlardan sora 1-2 gün içinde gelio adet. Doğumdan sonra çıktı bu icatlar, ama hiç karın ağrım olmuyo çok şükür O sebeple ben hiç bi şeyi gebelik belirtisinden sayamıyorum.

K KurkmantoluS regl olur olmaz ben de hemen başlayacağım çörekotuna
Ben galiba regli olur olmaz glifora başlıcam, bilgisi olan var mı adrt de düzenliyo mı? Ben de normalime dönüp 32 günde bi adet olmak istiyorum eskisi gibi valla gebe olmak ilk arzum değil, önce düzenli adet çok bunaldım ya

Gunaydin canim .evet zaten eylüle kadar beklentim yok.soylemesi ayip zaten esimle 3 aydir iliski olmadi.doktor yeni serbest birakti . eylülde asilama yaptirmayi düsünüyorum. Sadece yumurtlamam nezaman düzene girecek diye takip ediyorum. Bende bir ara 20.günde yumurtlamistim.1 arada reglinin 4.günü yumurtladim.

Canim ok gecmis olsun. Rabbim kötü gozlerden korusun. Şöyle soyliyim benim çocugum oldugu halde ben yolda sevimli bir cocuk görsem icimden ona dua ederim maşallah derim. Sen bol bol oku. illa kötü niyet gerekmiyor annenin bile nazari deger çocuga.Benim oglumada cok nazar degerdi ben sürekli okurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…