- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.901
Sümeyyk eneacizKimler çörekotu yapıpta gebeş olduydu bu topikte kızlaaarrr
kız Allah sana yardım etsin valla ne zaman olacağını bilmemek çok zorrrAy olmasın zaten yumurtlama akıntısı istemiyorum oluyosam adet olayım zaten
Onları biliyorum kuzuu onlar dışında da birileri vardıSümeyyk eneaciz
Kürklüm.hakkinda hayirlisi inş.bu ay gelir güzel haberÇörekotumu da çektirdim regl bekliyorumguzelgunler2019 @SumeyyeKk Mavi Boncugumm @Lostinparadise @hayaksii Hayhatun fer_nur
İnşallah canım benimmm inşallahKürklüm.hakkinda hayirlisi inş.bu ay gelir güzel haber
Canım saraçoplunu ben dinlediğimde adetliyken değil gittikten 2 gün sonra başlanmalı diyodu
Canım bende bu ay adetin ilk günü başladım sogan suyuna ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu yanı kürtajdan sonra ıkıncı adette başlamıştım normalde benım edtım 7 gun olur ilk 4 gun yogun olur son gunler sadece leke leke olur bu ay 3 gun yogundu sonra 4. Gun 2 kere leke geldı 5. Gun de 1 2 damla geldı ve bıttı
Canım benım bitti yumurtam catladı kendiliginden ıkı tane yumurtlama gününde süt buharı da yaptım 12 gun sonra adet olmam lazım olur mu BIlmıyorum canım benım adet 2 gun azaldı ama ben 3 ay önce düşük yasadım ya belkıde adet düzenim degıstıBenimde bgn 5. Gun kahverengi leke leke geliyor peceteyi doldurcak kadar. Sanirim yarina iyice azalicak ya da biticek sanki 1 gun uzatti gibi geldi. Senin kur bitti mi devam mi hala? Maydanoz da denesek mi acaba yumurtlama zamani onuda burada okudum sut ile maydanoz buhari
Ya kuzum hatay cokkkk sıcak ve nemli.. dün gece beni sıtma tuttu... eşimi uyandırdım battaniye istedim. Inanılmaz kötü üşüdüm.. neden acabaBen çok sinirli ve gerginim, eşimi oğlanı azarlayıp duruyorumgöğüslerim de biri sopayla dövmüş gibi ağrıyor, başım da ağrıdı ağrıycak. Hava da burda acaip salak gri pis, bi sıcak basıyo bi donuyorum karnım da bi adet oluyomuşum gibi ağrıyo bi geçiyo ay daraldım en sinir oldugum dönemahanda bu işte, gögüs ağrılarımı dinlersem eger 5-6 gün içinde adet olmalıyım. Ama ya gebeysem ya gebeysem diye pis iç sesi içerden pislkolojimi bozmaya başladı bile oişte beni gerip ruhumu daraltan osesi aldıramıyo muyuz kızlar? 5 gün hiç düşünmesem bu konuyu adet olsam ped taksam olmasam da yine de düşünmesem falan ? Test yapayım lafını dahi etmedim farkındaysanız ben neden böyle oldumya geçen ay 40 da olmuştum bu ayı da 40 da sayarsam göğüs ağrısı cuk oturuyor, ama o zaman ovu tam istanbul ortasında olmuş oluyor, orda da kupkuruydum yaaa. İlişki de olmayınca kupkuruluğu daha da hissediyo insan. 2-3 gündür de kokusus hafif sarımsı beyaz arası akıntılıyım adet sanıp duruyorum. Yine yazdım da yazdımaffola
Evet istisnalar da oluyo da genelde kız oluyoSizinki 20. Hafta olmuş hala belli değilse pembeleri hazırlayın derimzira o pipi 20. Haftaya her kareye giriyor ultrasonda
İyi gidiyor şükürBiraz gerginim ama iyiyim sağol sen nasılsın görünmüyorsun hiç hamilelik nasıl gidiyor
Ben de 20. Güne kadar bakıp isyan edip bakmayı bıraktım ya, sonra da bıraktıktan birgün sora ovu akıntısı geldi ve gögüs sızısı başladı inceden. Gercekten ovu oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Ovu takibi stres yapıyo sanırım. Binde amelyat oldun sen yeni, vucudun eskiye dönmesi ortalama 6 ay sürüyor anestezili bir amelyat sonrasıKizlar bu ay bende umut yok sanirim artik yumurtlamiyorum.bugün reglinin 14.günü ovulasyon testimde 2.cizgi varla yok arasi.
Ottan nem kapıyoruzYa kuzum hatay cokkkk sıcak ve nemli.. dün gece beni sıtma tuttu... eşimi uyandırdım battaniye istedim. Inanılmaz kötü üşüdüm.. neden acaba
Ben galiba regli olur olmaz glifora başlıcam, bilgisi olan var mı adrt de düzenliyo mı? Ben de normalime dönüp 32 günde bi adet olmak istiyorum eskisi gibi valla gebe olmak ilk arzum değil, önce düzenli adet çok bunaldım ya
Ben de 20. Güne kadar bakıp isyan edip bakmayı bıraktım ya, sonra da bıraktıktan birgün sora ovu akıntısı geldi ve gögüs sızısı başladı inceden. Gercekten ovu oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Ovu takibi stres yapıyo sanırım. Binde amelyat oldun sen yeni, vucudun eskiye dönmesi ortalama 6 ay sürüyor anestezili bir amelyat sonrası
Offff aklım çıkacaktı kızlar oğlum bir anda kalorifere başını çarptı hemen şişti alnı yüreğim ağzıma geldi babası biraz buz koymaya çalıştı çok ağladı yavrum sonra elleme dedim canı yandı değdikçe
kocaman şiş var alnında Rabbim beterinden korusun zaten sabahtan beri bi huzursuzum keyifsizim bugün belkide bu yüzdendi
dışardaki insanlar hep çocuğumun başına üşüşüyolar kaç tanesi mâşallah diyorki Rabbim kem gözlerden kazadan belalardan korusun yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?