- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.101
COK GECMIS OLSUN CANIM YAaa, ya belki de gec catliyordur daha yeni büyümüstür dicem ama diyorsun yapisi bozulmu, hmmmYumurtam gelisiyor canim ama catlayamiyorbüyümeye devam ediyor sonra regliyle atiliyor. Onumuzdeki reglide igneli tedavi olucam.yinede yarinida degerlendiricem bir umut .en azindan tatilde kafam rahat olur oldumu olacakmi diye.
Üzüldüm kuzum ama zaten bu ay denememiştiniz. İnşallah bu ay çörek otu mucizesiyle rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kız senin sonucun çıktı mı noldu şimdi? Ascusdan kurtuldun mu?yine aynı doktora mı.
bak şükür ki bi tane varya bizim hiç olmazsa. Bu aralar psikolojim çok bozuk
Yok kuzum oldumm regl
GebemisinnnnYa benim eski kadın doğum doktorum hep kulllan şunu dıyıp dururdu. 1 hafta kullandım gebeymişimbolca kaliteli yumurta yapıyormuş ve adeti düzenliyo diyolar. Tüp bebek tedavisinde kullanıyormuş
YOK YAVV ILK gebeligimden bahsediyorum, yillardior yuzune bakmadim ilacin ihtiyacim yoktu ki:) ama ikiz olma ihtimali yukseliyor bu ilacla yaGebemisinnnn
Yok kuzum bu ay denememiştik zaten. Ascus sonucu çıkmadı doktor sonuç çıksın iyiyse adetin 2. Günü gel dedi fakat sonuç hala çıkmadığı için bu ay değil diğer ay 2. Gün gideceğim artık. Ama ben beklemeyecem sonucu yapacam çocukÜzüldüm kuzum ama zaten bu ay denememiştiniz. İnşallah bu ay çörek otu mucizesiyle rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kız senin sonucun çıktı mı noldu şimdi? Ascusdan kurtuldun mu?
Evet canımyine aynı doktora mı.
bak şükür ki bi tane varya bizim hiç olmazsa. Bu aralar psikolojim çok bozuk
Yok kuzum oldumm regl
Akrabalar değil komşular yetiyor başkasına gerek kalmıyorYok kuzum bu ay denememiştik zaten. Ascus sonucu çıkmadı doktor sonuç çıksın iyiyse adetin 2. Günü gel dedi fakat sonuç hala çıkmadığı için bu ay değil diğer ay 2. Gün gideceğim artık. Ama ben beklemeyecem sonucu yapacam çocukinşallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün. Artık şu pis boğaz akraba olacaklar için bile hamile kalmak istiyorum çenelerini kessinler diye
Yok bende de akrabalar. Ay Allahım diyorum bazen kendi derdine düşür şunu. Sonra da yazık diyorum.Akrabalar değil komşular yetiyor başkasına gerek kalmıyor
Benim komşular ay utanmadan en ayrıntısına kadar soruyor ayYok bende de akrabalar. Ay Allahım diyorum bazen kendi derdine düşür şunu. Sonra da yazık diyorum.
abowww yandın sen o zamanBenim komşular ay utanmadan en ayrıntısına kadar soruyor ay
kız belki senin yine taklit eder de o da sizin kapının önünden geçmezKonusmuorum ki kaynanam la aynı sokakta oturuyor kapısından bile gecımorum aşağıdan dolanıyorum o kadar soğudum
sonuç olarak o onun kapısının önünden geçmez oda onun ortak bi yolda birleşirlerkız belki senin yine taklit eder de o da sizin kapının önünden geçmez
ahahhaa bizimki en son dayanamaz elinde bi tutam saçla döner vallasonuç olarak o onun kapısının önünden geçmez oda onun ortak bi yolda birleşirler
korkulur yapar yapar eminim hatta belediyeye karayollarına derahahhaa bizimki en son dayanamaz elinde bi tutam saçla döner valla
geceleri dinliyorlar mi sizi ne:))) ahahhaha:) ay biz havalar sicakken iliskiye de giremiyoruz resmen, cam kapatinca yaniyor oda, acinca ses olacak diye:)Benim komşular ay utanmadan en ayrıntısına kadar soruyor ay
hahahahahah:)))))kız belki senin yine taklit eder de o da sizin kapının önünden geçmez
benim de karşı komşu saolsun bir apartmana hamiş olduğumu söylemiş tanımadığım teyzeler kapıma gelip "ye ye sen rahatsızsın" diyip yemek veriyorlargeceleri dinliyorlar mi sizi ne:))) ahahhaha:) ay biz havalar sicakken iliskiye de giremiyoruz resmen, cam kapatinca yaniyor oda, acinca ses olacak diye:)
bana böyle komşularla gelinbenim de karşı komşu saolsun bir apartmana hamiş olduğumu söylemiş tanımadığım teyzeler kapıma gelip "ye ye sen rahatsızsın" diyip yemek veriyorlar
Allahtan duymuyorlar odamız duyulmuycak tarafta ama fırsat olsa dinlerlergeceleri dinliyorlar mi sizi ne:))) ahahhaha:) ay biz havalar sicakken iliskiye de giremiyoruz resmen, cam kapatinca yaniyor oda, acinca ses olacak diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?