Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam gelisiyor canim ama catlayamiyorbüyümeye devam ediyor sonra regliyle atiliyor. Onumuzdeki reglide igneli tedavi olucam.yinede yarinida degerlendiricem bir umut .en azindan tatilde kafam rahat olur oldumu olacakmi diye.
COK GECMIS OLSUN CANIM YAaa, ya belki de gec catliyordur daha yeni büyümüstür dicem ama diyorsun yapisi bozulmu, hmmm Hic böyle seyler yasamadim hic kist mist yok bende büyüyen catliyor da bende de adet sonrasi bikac hafta mola verebiliyor vucut cözemedigim bi sekilde bazen.. ama bak sen beyninden amelyat olmadin mi kuzum ya? illa ki etkileyecek en az 6 ay lazim diye biliyorum vucudun tam toparlanmasi icin, kendine biraz zamen versen ?ben deviasyon amelyati olmustum kasim basiydi, nisan sonuna kadar korunmustum da nisan sonu folik aside baslamistim , daaa o nisandan tam 10 ay sora gebe kaldiydim

yine aynı doktora mı.
bak şükür ki bi tane var ya bizim hiç olmazsa. Bu aralar psikolojim çok bozuk

Yok kuzum oldumm regl
Üzüldüm kuzum ama zaten bu ay denememiştiniz. İnşallah bu ay çörek otu mucizesiyle rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kız senin sonucun çıktı mı noldu şimdi? Ascusdan kurtuldun mu?

Üzüldüm kuzum ama zaten bu ay denememiştiniz. İnşallah bu ay çörek otu mucizesiyle rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kız senin sonucun çıktı mı noldu şimdi? Ascusdan kurtuldun mu?
Yok kuzum bu ay denememiştik zaten. Ascus sonucu çıkmadı doktor sonuç çıksın iyiyse adetin 2. Günü gel dedi fakat sonuç hala çıkmadığı için bu ay değil diğer ay 2. Gün gideceğim artık. Ama ben beklemeyecem sonucu yapacam çocuk inşallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün. Artık şu pis boğaz akraba olacaklar için bile hamile kalmak istiyorum çenelerini kessinler diye

Akrabalar değil komşular yetiyor başkasına gerek kalmıyor

geceleri dinliyorlar mi sizi ne:))) ahahhaha:) ay biz havalar sicakken iliskiye de giremiyoruz resmen, cam kapatinca yaniyor oda, acinca ses olacak diye:)
benim de karşı komşu saolsun bir apartmana hamiş olduğumu söylemiş tanımadığım teyzeler kapıma gelip "ye ye sen rahatsızsın" diyip yemek veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…