Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben genel anesteziyle aneliyat olmadigimdan doktor 2 ay yeterli dedi. Benim eskiden beri hep yumurtam oluyor catlamiyor.hatta cogunlukla yumurta catlatan ovitrelle igne oldugum halde catlamiyor. Oglum nasil oldu hic bilmiyorum. Doktor foliküle benzemiyor dedi oyüzden igne vs vermedi sekli bozulmus dedi. Ben yinede yarinda iliski denicem .onumuzdeki ayda igneli tedaviye gecicem. Rabbimden hayirlisi.

Aynen sen başla inşallah çörek otuda iyi gelir. Birde propolis alsana onu kullan. Oda tüm bu yaraları iyileştiriyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Kuzenim bunu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldı.

Aynen sen başla inşallah çörek otuda iyi gelir. Birde propolis alsana onu kullan. Oda tüm bu yaraları iyileştiriyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Kuzenim bunu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldı.
O ne kuzum ilaç mııı ot mu çöp müü ne

O ne kuzum ilaç mııı ot mu çöp müü ne
D vitamini gibi damla. Suya damlatıp içiyorsun. Arıların ürettiği birşey. Bana kuzenim neptune markasını söylemişti ben onu kullandım. Beeo markasıda iyi diyorlar. Geeçekten şifa oluyor çoğu şeye bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Araştır bak sende.

Eczanede mi satılıyor kuzum bakıyorum hemen

Sende bunu kullandığın ay mı hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…