- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.121
rahatsizsin ne demek :) ahhahhaha yandin sen:)benim de karşı komşu saolsun bir apartmana hamiş olduğumu söylemiş tanımadığım teyzeler kapıma gelip "ye ye sen rahatsızsın" diyip yemek veriyorlar
Terbiyesizler yaaBenim komşular ay utanmadan en ayrıntısına kadar soruyor ay
rahatsızlık 9 ay 10 günrahatsizsin ne demek :) ahhahhaha yandin sen:)
yine aynı doktora mı.
bak şükür ki bi tane varya bizim hiç olmazsa. Bu aralar psikolojim çok bozuk
Yok kuzum oldumm regl
yine aynı doktora mı.
bak şükür ki bi tane varya bizim hiç olmazsa. Bu aralar psikolojim çok bozuk
Yok kuzum oldumm regl
Allah razı olsun canım benimCanimmm hep dualarimdasiniz. Hep Dua ediyorum herkese annelik duygusunu tattirsin rabbim diye.
Canim ben genel anesteziyle aneliyat olmadigimdan doktor 2 ay yeterli dedi. Benim eskiden beri hep yumurtam oluyor catlamiyor.hatta cogunlukla yumurta catlatan ovitrelle igne oldugum halde catlamiyor. Oglum nasil oldu hic bilmiyorum. Doktor foliküle benzemiyor dedi oyüzden igne vs vermedi sekli bozulmus dedi. Ben yinede yarinda iliski denicem .onumuzdeki ayda igneli tedaviye gecicem. Rabbimden hayirlisi.COK GECMIS OLSUN CANIM YAaa, ya belki de gec catliyordur daha yeni büyümüstür dicem ama diyorsun yapisi bozulmu, hmmmHic böyle seyler yasamadim hic kist mist yok bende büyüyen catliyor da bende de adet sonrasi bikac hafta mola verebiliyor vucut cözemedigim bi sekilde bazen.. ama bak sen beyninden amelyat olmadin mi kuzum ya? illa ki etkileyecek en az 6 ay lazim diye biliyorum vucudun tam toparlanmasi icin, kendine biraz zamen versen ?ben deviasyon amelyati olmustum kasim basiydi, nisan sonuna kadar korunmustum da nisan sonu folik aside baslamistim , daaa o nisandan tam 10 ay sora gebe kaldiydim
Ses seda yok :)Canım noldu
kız belki senin yine taklit eder de o da sizin kapının önünden geçmez
Aynen sen başla inşallah çörek otuda iyi gelir. Birde propolis alsana onu kullan. Oda tüm bu yaraları iyileştiriyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Kuzenim bunu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldı.Yok kuzum bu ay denememiştik zaten. Ascus sonucu çıkmadı doktor sonuç çıksın iyiyse adetin 2. Günü gel dedi fakat sonuç hala çıkmadığı için bu ay değil diğer ay 2. Gün gideceğim artık. Ama ben beklemeyecem sonucu yapacam çocukinşallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün. Artık şu pis boğaz akraba olacaklar için bile hamile kalmak istiyorum çenelerini kessinler diye
Yaaa çok sevindimmm. İnşallah bizde o günlere gelebiliriz hayırlısıylakızım hareket edıyor artık darısı hepinize canlarım m
O ne kuzum ilaç mııı ot mu çöp müü neAynen sen başla inşallah çörek otuda iyi gelir. Birde propolis alsana onu kullan. Oda tüm bu yaraları iyileştiriyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Kuzenim bunu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldı.
Karnım ağrıyorrr yaaa yatıyom gelememkürklüm ben burdayım gell gell
Nerde canmSes seda yok :)
D vitamini gibi damla. Suya damlatıp içiyorsun. Arıların ürettiği birşey. Bana kuzenim neptune markasını söylemişti ben onu kullandım. Beeo markasıda iyi diyorlar. Geeçekten şifa oluyor çoğu şeye bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Araştır bak sende.O ne kuzum ilaç mııı ot mu çöp müü ne
Eczanede mi satılıyor kuzum bakıyorum hemenD vitamini gibi damla. Suya damlatıp içiyorsun. Arıların ürettiği birşey. Bana kuzenim neptune markasını söylemişti ben onu kullandım. Beeo markasıda iyi diyorlar. Geeçekten şifa oluyor çoğu şeye bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Araştır bak sende.
Aynenabowww yandın sen o zaman
Sende bunu kullandığın ay mı hamile kaldınD vitamini gibi damla. Suya damlatıp içiyorsun. Arıların ürettiği birşey. Bana kuzenim neptune markasını söylemişti ben onu kullandım. Beeo markasıda iyi diyorlar. Geeçekten şifa oluyor çoğu şeye bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Araştır bak sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?