- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.141
Aynen yaTerbiyesizler yaa
YOK YAVV ILK gebeligimden bahsediyorum, yillardior yuzune bakmadim ilacin ihtiyacim yoktu ki:) ama ikiz olma ihtimali yukseliyor bu ilacla ya
iyi gelme mızık mızıkKarnım ağrıyorrr yaaa yatıyom gelemem
Çalış abbam sen para kazaniyi gelme mızık mızıkçalışıyorum ben
Sizde :)Nerde canm
çalışmayı seviyorum kürklüm işimi işyerimi çok seviyorum sıkıntı yokÇalış abbam sen para kazan
bu bahsettigim glifor yahu. folikasit degil, onu biliosun ben femibion die bi alman markasi aliomHangi ilaç o canım? Benim folidoce bitti
Yine ondan mı alsam yoksa başka marka mı alsam acaba bu seferonun içinde B12'de vardı benim b12'm biraz düşüktü ama şuan ne alemde bilmiyorum
İnşallah sağlıkla AminnnnYaaa çok sevindimmm. İnşallah bizde o günlere gelebiliriz hayırlısıyla
yattığın yerden mi yazıyon bana birdeKarnım ağrıyorrr yaaa yatıyom gelemem
hatun hoşgeldinİnşallah sağlıkla Aminnnn
Hb çalışkan kadınnnnnhatun hoşgeldin
Hb çalışkan kadınnnnn
1811. sayfadan okumaya başlaNe öznesi kız kimin öznesi
ben hic gögüs agrisi yasamadim 7. haftaa kadar. hatta ne zaman goguslerim agrisa diyorum hamile degilim adet geliyor . Bakiniz suanki benKızlar benım yumurtam catlayalı 7 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ama cok az boyle göğüs agrısı yogun yaşamadan hamıle oldugu öğrenen var mı
,korkulur yapar yapar eminim hatta belediyeye karayollarına derayrı bi yol açtırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?