Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YOK YAVV ILK gebeligimden bahsediyorum, yillardior yuzune bakmadim ilacin ihtiyacim yoktu ki:) ama ikiz olma ihtimali yukseliyor bu ilacla ya

Hangi ilaç o canım? Benim folidoce bitti
Yine ondan mı alsam yoksa başka marka mı alsam acaba bu sefer onun içinde B12'de vardı benim b12'm biraz düşüktü ama şuan ne alemde bilmiyorum

Kızlar benım yumurtam catlayalı 7 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ama cok az boyle göğüs agrısı yogun yaşamadan hamıle oldugu öğrenen var mı

Hangi ilaç o canım? Benim folidoce bitti
Yine ondan mı alsam yoksa başka marka mı alsam acaba bu sefer onun içinde B12'de vardı benim b12'm biraz düşüktü ama şuan ne alemde bilmiyorum
bu bahsettigim glifor yahu. folikasit degil, onu biliosun ben femibion die bi alman markasi aliom

ben hic gögüs agrisi yasamadim 7. haftaa kadar. hatta ne zaman goguslerim agrisa diyorum hamile degilim adet geliyor . Bakiniz suanki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…