- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.161
abowww ben kaçar işlerim varda,tüyler diken dikennnn
Hamileyim diye hamile kalcak deniyor bu ne ki dört cocuktn sonra1811. sayfadan okumaya başla
canın nerde isterseNerden yazaydım
Lansinoh kullandım benTecrübeli anacıklarım sorum size çatlak kremi almayı düşünüyorum ne alayım? Çatlamaya müsait bir vicudum var o yüzden erkenden önlem alayim diyorumbari az hasarla atlatayım bu süreci. Lireac mı mustela mı?
bu konu hakkında hiç bilgim yok ben şahsen yaşamadımTecrübeli anacıklarım sorum size çatlak kremi almayı düşünüyorum ne alayım? Çatlamaya müsait bir vicudum var o yüzden erkenden önlem alayim diyorumbari az hasarla atlatayım bu süreci. Lireac mı mustela mı?
Şöyle güzel bi yemek masası olaydı fena olmazdııııcanın nerde isterse
Söle herifine alsın sana kk giremıorum böle deŞöyle güzel bi yemek masası olaydı fena olmazdıııı
Eltin propolis diemıor popolis dio aklıma geldiLostinparadise kızzz sen propolisten sonra mı hamile kaldın. Kullandığın ay
Diyetteyik ikimizde
Söle herifine alsın sana kk giremıorum böle de
o ne gııEltin propolis diemıor popolis dio aklıma geldi
Sehpayla idare et o zamanDiyetteyik ikimizde
Hay senin bu eltilerEltin propolis diemıor popolis dio aklıma geldi
Ay cok sag ol canm ya su an hafıf bır gerginlik var arada bı sızı geliyor hemen gecıyor ya 3 ay önce bir düşüğüm oldu onda son 12 gun kala başlamıştı yogun bir sekildeben hic gögüs agrisi yasamadim 7. haftaa kadar. hatta ne zaman goguslerim agrisa diyorum hamile degilim adet geliyor . Bakiniz suanki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?