Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kremler yuzde 10 degistiriyormus baciiiim moralini bozmak gibi olmasin da, ben lierac diye bi krem almistim servet yatirmistim igrenc bi histi islaklik fln yapiyordu, ben 4. ay gibi biraktim yuzde 10 u duyunca. ama benim tenim cok esnek, 42 hafta gebislik serüvenimi sifir catlakla atlattim hem de hic surmedim son 4-5 ay sifir yani, ay son hafta kasinmaya baslamisti korkmustum catlicam diye. Lierac en iyisi diyolar ama badem yagi bile surebilirsin

Ben hindistan cevizi yağı kullandım karnım çıkmaya başladığı andan itibaren doğuma kadar yani 4.aydan sonra... çok şükür maaşallah çatlağım olmadı ama bide genetikde varsada olabiliyor karnın yapısıylada alakalı bi durum o kremler fuzuli bence. Önemli olan cildi nemli tutmak

Ya ben onu bir kaç aydır kullanıyordum. Ama düzenli değil haftada bir iki anca kullanıyordum. Düzenli olarak hergün kullan sen bir süre ascusa da çözğm olur belki.
Tamam kız beyime dedim alacak. İnşallah sebep olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…