- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.181
Kız deliiii. Masa istemiyom yemek istiyommmSehpayla idare et o zaman
Yeme kız bende yiyemıorum zatenKız deliiii. Masa istemiyom yemek istiyommm
heee o kişi demi söyleyemiyorPropolis varya bitkisel onun adını söyleyemiyor
Evet ahahahheee o kişi demi söyleyemiyor
ayy çok güldüm onda o göz varmı onu yiyecekSehpayla idare et o zaman
Açmış kızçe bende masasız ve mutsuz sandımayy çok güldüm onda o göz varmı onu yiyecek
Açmış kızçe bende masasız ve mutsuz sandım
geçen güzel günlere nasıl çıkıştın. Dedim kıza yürüyorrr bi suçuda yokYeme kız bende yiyemıorum zaten
ayy çok güldüm onda o göz varmı onu yiyecek
Var var olmamıuyu kürklüm uyu açlığını bastırır iyi gelir hazır yataktayken
çekirge gibisin maşallah bi yerde durmuyongeçen güzel günlere nasıl çıkıştın. Dedim kıza yürüyorrr bi suçuda yok
Var var olmamıayrıca yatakta değilim bebişim koltuktayım
kremler yuzde 10 degistiriyormus baciiiim moralini bozmak gibi olmasin da, ben lierac diye bi krem almistim servet yatirmistim igrenc bi histi islaklik fln yapiyordu, ben 4. ay gibi biraktim yuzde 10 u duyunca. ama benim tenim cok esnek, 42 hafta gebislik serüvenimi sifir catlakla atlattim hem de hic surmedim son 4-5 ay sifir yani, ay son hafta kasinmaya baslamisti korkmustum catlicam diye. Lierac en iyisi diyolar ama badem yagi bile surebilirsinTecrübeli anacıklarım sorum size çatlak kremi almayı düşünüyorum ne alayım? Çatlamaya müsait bir vicudum var o yüzden erkenden önlem alayim diyorumbari az hasarla atlatayım bu süreci. Lireac mı mustela mı?
Tecrübeli anacıklarım sorum size çatlak kremi almayı düşünüyorum ne alayım? Çatlamaya müsait bir vicudum var o yüzden erkenden önlem alayim diyorumbari az hasarla atlatayım bu süreci. Lireac mı mustela mı?
cok gecmis olsun umarim tekrar yasamazsinAy cok sag ol canm ya su an hafıf bır gerginlik var arada bı sızı geliyor hemen gecıyor ya 3 ay önce bir düşüğüm oldu onda son 12 gun kala başlamıştı yogun bir sekilde
Sag ol canm bnm amincok gecmis olsun umarim tekrar yasamazsin
Kız sabah 7 de yataktan kalktım sonra hiç yatmadım ki. Neden anlaaşamıyoruz bugğn biz Nurcummmçekirge gibisin maşallah bi yerde durmuyon
Ohhh ne güzel şanslısınnbu konu hakkında hiç bilgim yok ben şahsen yaşamadım
Ya ben onu bir kaç aydır kullanıyordum. Ama düzenli değil haftada bir iki anca kullanıyordum. Düzenli olarak hergün kullan sen bir süre ascusa da çözğm olur belki.Lostinparadise kızzz sen propolisten sonra mı hamile kaldın. Kullandığın ay
Tamam kız beyime dedim alacak. İnşallah sebep olur yaaaYa ben onu bir kaç aydır kullanıyordum. Ama düzenli değil haftada bir iki anca kullanıyordum. Düzenli olarak hergün kullan sen bir süre ascusa da çözğm olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?