- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.201
Hadiii yaa bende baktım baya yüksek fiyatlar. Ama bu badem yağı ve hindistan cevizi yağını herkes önermiş. Onları kullanicimm galiba.kremler yuzde 10 degistiriyormus baciiiim moralini bozmak gibi olmasin da, ben lierac diye bi krem almistim servet yatirmistim igrenc bi histi islaklik fln yapiyordu, ben 4. ay gibi biraktim yuzde 10 u duyunca. ama benim tenim cok esnek, 42 hafta gebislik serüvenimi sifir catlakla atlattim hem de hic surmedim son 4-5 ay sifir yani, ay son hafta kasinmaya baslamisti korkmustum catlicam diye. Lierac en iyisi diyolar ama badem yagi bile surebilirsin
Keşke bende bunları dert etmeye başlasam artıkınnnHadiii yaa bende baktım baya yüksek fiyatlar. Ama bu badem yağı ve hindistan cevizi yağını herkes önermiş. Onları kullanicimm galiba.
İnşallahh kuzumm. Herşeye faydalı zaten eşin bile kullansın. Ben zorla içirdim eşime kaç kereTamam kız beyime dedim alacak. İnşallah sebep olur yaaa
Suya mı damlattın kuzum. Ben ona demeden suyuna katarımİnşallahh kuzumm. Herşeye faydalı zaten eşin bile kullansın. Ben zorla içirdim eşime kaç kere
ben hindistan cevizi yagina her halukarda kefilim , goguslerime de hep ondan sürdüm, oglana da ya anne sütü fiskirttim ya da hindistan cevizi yagi surdum pisik gibi durumlarda. Oglan bayiliyor hala hindistan cevizi yagi elinde suruyor heryanlarina :) ben kefilim , hatta bi sefer baya ufak bi kavanoz yagi gözlerinden boca ettim yanlislikla oldu kati sandim koklasin diye yuzune tutmustum bez degistirirken on aylik falandi, inan hicbisi olmadi aglamadi bile o kadar zararsiz bisi:)Hadiii yaa bende baktım baya yüksek fiyatlar. Ama bu badem yağı ve hindistan cevizi yağını herkes önermiş. Onları kullanicimm galiba.
Msşallah canımm hindistsn cevizi yağını herkes çok övmüş. Çok yağlıymış ama gece sürüp yatarım artık. Diğer kremler baya pahalı gözüküyor.Ben hindistan cevizi yağı kullandım karnım çıkmaya başladığı andan itibaren doğuma kadar yani 4.aydan sonra... çok şükür maaşallah çatlağım olmadı ama bide genetikde varsada olabiliyor karnın yapısıylada alakalı bi durum o kremler fuzuli bence. Önemli olan cildi nemli tutmak
Haahha evet suyuna kattımSuya mı damlattın kuzum. Ben ona demeden suyuna katarım
Kuzum benim ya sende geliceksin inşallah bu günleree. Az kaldı az sabrettKeşke bende bunları dert etmeye başlasam artıkınnn
eee ille yatakta mı yatılır kızKarnım ağrıyorrr yaaa yatıyom gelemem diyen sen değilmiydin
olsun fark edene kadar içmiş olurHaahha evet suyuna kattımsende kat ama içince farkediliyor tadından
benim vücudum minnak değilki amaKuzum benim ya sende geliceksin inşallah bu günleree. Az kaldı az sabrett ☺ Daha minnaksın hem sen çatlamaz bile senin bir yerin
Hahahahben hindistan cevizi yagina her halukarda kefilim , goguslerime de hep ondan sürdüm, oglana da ya anne sütü fiskirttim ya da hindistan cevizi yagi surdum pisik gibi durumlarda. Oglan bayiliyor hala hindistan cevizi yagi elinde suruyor heryanlarina :) ben kefilim , hatta bi sefer baya ufak bi kavanoz yagi gözlerinden boca ettim yanlislikla oldu kati sandim koklasin diye yuzune tutmustum bez degistirirken on aylik falandi, inan hicbisi olmadi aglamadi bile o kadar zararsiz bisi:)
26 yaşındayım kuzumeee ille yatakta mı yatılır kız
olsun fark edene kadar içmiş olur
benim vücudum minnak değilki amasen kaç yaşındaydın kızzz
Ee benim nerem minnak kız o zaman26 yaşındayım kuzum
gözümüzde minnaksın olamaz mıEe benim nerem minnak kız o zaman
Msşallah canımm hindistsn cevizi yağını herkes çok övmüş. Çok yağlıymış ama gece sürüp yatarım artık. Diğer kremler baya pahalı gözüküyor.
Becerikli boncuk maşallah sanaEvet canım ben hindistan cevizi yağını evimde hep bulundururum. Göz makyajımı da onunla çıkarıyorum hemencecik çıkarıyor gözlere herşey sürülmez malum çok hassas ve kırışmaya elverişli bi yer olduğu için ama onun zararı yok gözüne kaçsa bile sızlamaz. Geçen sene ben bununla evde kendi diş macunumu da yapardım çokda güzel olurdu ama bi süredir saldım kendimi hazırlarla idare ediyorum bu yağın bi çok şeye faydası var
Ağız çalkalama suyu da olur dişleri parlatma ve antiseptik özelliği de var. Var da var...
Dudakların mı çatladı hemen hindistan cevizi yağı sür yala istersencildi müthiş nemlendirir besler. Bundan çok güzel dudak için lipstick de yapılabilir bi ara onu da yapmıştım çilekli güzel oldu. Koltuk altı stiği mi istersin onunlada yapılır bu arada soğuk sıkım olanını al
Bu topiğin en küçüğüde ben değilimkigözümüzde minnaksın olamaz mı
Becerikli boncuk maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?