Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadiii yaa bende baktım baya yüksek fiyatlar. Ama bu badem yağı ve hindistan cevizi yağını herkes önermiş. Onları kullanicimm galiba.

Hadiii yaa bende baktım baya yüksek fiyatlar. Ama bu badem yağı ve hindistan cevizi yağını herkes önermiş. Onları kullanicimm galiba.
ben hindistan cevizi yagina her halukarda kefilim , goguslerime de hep ondan sürdüm, oglana da ya anne sütü fiskirttim ya da hindistan cevizi yagi surdum pisik gibi durumlarda. Oglan bayiliyor hala hindistan cevizi yagi elinde suruyor heryanlarina :) ben kefilim , hatta bi sefer baya ufak bi kavanoz yagi gözlerinden boca ettim yanlislikla oldu kati sandim koklasin diye yuzune tutmustum bez degistirirken on aylik falandi, inan hicbisi olmadi aglamadi bile o kadar zararsiz bisi:)

Msşallah canımm hindistsn cevizi yağını herkes çok övmüş. Çok yağlıymış ama gece sürüp yatarım artık. Diğer kremler baya pahalı gözüküyor.

Karnım ağrıyorrr yaaa yatıyom gelemem diyen sen değilmiydin
eee ille yatakta mı yatılır kız
Haahha evet suyuna kattım sende kat ama içince farkediliyor tadından
olsun fark edene kadar içmiş olur
Kuzum benim ya sende geliceksin inşallah bu günleree. Az kaldı az sabrett ☺ Daha minnaksın hem sen çatlamaz bile senin bir yerin
benim vücudum minnak değilki ama sen kaç yaşındaydın kızzz

Hahahah çocuğa neler etmişşş yaa. Hindistan cevizi kokusunu falan bende çok seviyorum. Timam o zaman kuzum organik buldum bir tane ondan aliciiim.

Msşallah canımm hindistsn cevizi yağını herkes çok övmüş. Çok yağlıymış ama gece sürüp yatarım artık. Diğer kremler baya pahalı gözüküyor.

Evet canım ben hindistan cevizi yağını evimde hep bulundururum. Göz makyajımı da onunla çıkarıyorum hemencecik çıkarıyor gözlere herşey sürülmez malum çok hassas ve kırışmaya elverişli bi yer olduğu için ama onun zararı yok gözüne kaçsa bile sızlamaz. Geçen sene ben bununla evde kendi diş macunumu da yapardım çokda güzel olurdu ama bi süredir saldım kendimi hazırlarla idare ediyorum bu yağın bi çok şeye faydası var
Ağız çalkalama suyu da olur dişleri parlatma ve antiseptik özelliği de var. Var da var...
Dudakların mı çatladı hemen hindistan cevizi yağı sür yala istersen cildi müthiş nemlendirir besler. Bundan çok güzel dudak için lipstick de yapılabilir bi ara onu da yapmıştım çilekli güzel oldu. Koltuk altı stiği mi istersin onunlada yapılır bu arada soğuk sıkım olanını al
Bir ayrıntı vereyim Hindistan cevizi yağı 24 derecenin üstündeki sıcaklıkta sıvı haldedir. Şuan yaz ayında olduğumuz için sıvıdır ama soğuk ortamda kış aylarında katılaşır kar gibi bi görüntüsü olur o şekildede krem gibi sürülür yani sıkıntı yok

Becerikli boncuk maşallah sana

Becerikli boncuk maşallah sana

Teşekkür ederim bacım ya ben uğraşmayı seviyorum ama niye tabiki sağlık için. Hazır olan herşey koruyucu ve katkı maddesi içeriyor mesela şu koltukaltı stikleri alüminyum içerdiği için meme kanserine sebep olduğu kanıtlandı bazı firmalar bu yüzden reklamlarında "alüminyum içermez" ibaresi koyuyor ama yinede güvenmiyorum en güzeli evde kendin hallet çokda basit ben artık evde stik yapmakla bile uğraşmıyorum
Duştan sonra bi parça pamuğa limon sıkıp koltukaltlarıma sürüyorum sonra muhteşem kokan favori yağım Yasemin yağını koltuklatlarıma sürüp üstüne en son pudra gibi karbonatlıyorum koltukaltlarım hem mis gibi kokuyor hemde ter kokusuna elveda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…