Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyosunuz hele? ben çalışıyorum, yoğun bu aralar, bir de beta hcgmi düşürmeye uğraşıyorum, 9 günde 2754ten 58 e düşmüş, bir an önce biter inşallah da rahatlarım, kan vere vere, kanamam da var malum, halsiz düştüm
Sizi özledim valla iki gün girmeyince

akıllı kadının hali başka

iyisinizdir umarım ben etiket yapma özürlüyüm o yüzden isminiz etiketleyemiyorum birde proğramcı olacam

Hislerini anlıyorum Allah kolayca atlatıp kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin canım şükürki müdehale etmelerine gerek kalmadı, iyi oldu bu yönden ...
Sağlığına dikkat et iyi beslen kanın düşükse kan ilacı kullan belki doktorun vermiştir

Maşallah kız ne becerkli çıktın seen ben üşenirim o kadar şey yapamam ama timamdır soğuk sıkım olmasına dikkat etcem.

16sında çatlamış canım

Canim bugun sabah test pik olunca doktora gittim 22×20mm kist dedi.ben ovulasyonda pik oldu desemde yumurtaya benzemiyor daha once 4cm lik kistin kücülmüs diye israr etti.ben yinede dünu degerlendirmistim yarin sabahida degerlendiricem. Bir umut belki olur

Canım doktorun gerçekten bu işin ehliyse çok umutlanma. Ama genede çalışmaya devam et 4-5 gün sonra bi kontrole git çatlamışsa zaten bilir

Canım doktorun gerçekten bu işin ehliyse çok umutlanma. Ama genede çalışmaya devam et 4-5 gün sonra bi kontrole git çatlamışsa zaten bilir

Evet canim 1 kez daha böyle bir durum olmustu.bana yine sekli bozuk bir yapi kist dedi dogru cikti. Kontrole gelmene gerek yok reglinin 3.günü gelirsin dedi demekki umutsuz vakka. Oyüzden belki dememek icin bu en azindan yarin sabahida degerlendirip birakcam.önümüzdeki ay ilac tedavisine baslicam.

Kizlar son ovulasyon testimi biraz once yaptim.dojtor yumurta degil kist desede insan umut etmekten vazgecemiyor. Eki Görüntüle 2289629
Sanki çatlamış gibi görünüyor yav, ay bak ne dicem kız sana, yıl 2015 bana doktorum her gidişimde diyor ki yumurtan çatlamak üzere, sağ yumurtalığında nerdeyse 30 mm, 3 gün ilişki. Sonra gerek yok, ben böyle 3 adet dönemi denedim. Sonra eşim dedi ki ya bu doktor hep mi aynı yumurtalıkta aynı boyda yumurta görüyor, ekranında leke olmasın diye dalga geçti. Doktoruma dedim, sora bi inceledi aaaa o bir su kistiymiş! Dedi ki bu doğuştan zararı yok, büyümüyo küçülmüyo, ölene kadar senle.. e sayesinde 3 adet dönemi 4 ay boşuna negatif yüklendim. Haa bak gecen hafta gittiğim doktora dedim, sağ yumurtalığımda 30 mö büyüklüğünde kist var falan. Heryerimw baktı bıraz 30 milimi 15 milim bile görmedi yani anlayacağın doktorların da öyle herşeyi kesin bildiği yok hep tahmin üzerine konuşuyolar. Senin yumurtanın kist olduğuna nası emin olabiliyo öncelikle? Sonra onun yamulduğunu nası anlamış? Çatlamayacağına nası bu kadar emin?

çatlamasında mı sıkıntı var

Çatlamada mı sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…