- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.221
akıllı kadının hali başkaTeşekkür ederim bacım ya♥ ben uğraşmayı seviyorum ama niye tabiki sağlık için. Hazır olan herşey koruyucu ve katkı maddesi içeriyor mesela şu koltukaltı stikleri alüminyum içerdiği için meme kanserine sebep olduğu kanıtlandı bazı firmalar bu yüzden reklamlarında "alüminyum içermez" ibaresi koyuyor ama yinede güvenmiyorum en güzeli evde kendin hallet çokda basit ben artık evde stik yapmakla bile uğraşmıyorum
Duştan sonra bi parça pamuğa limon sıkıp koltukaltlarıma sürüyorum sonra muhteşem kokan favori yağım Yasemin yağını koltuklatlarıma sürüp üstüne en son pudra gibi karbonatlıyorum koltukaltlarım hem mis gibi kokuyor hemde ter kokusuna elveda
iyisinizdir umarım ben etiket yapma özürlüyüm o yüzden isminiz etiketleyemiyorum birde proğramcı olacamKızlar napıyosunuz hele?ben çalışıyorum, yoğun bu aralar, bir de beta hcgmi düşürmeye uğraşıyorum, 9 günde 2754ten 58 e düşmüş, bir an önce biter inşallah da rahatlarım, kan vere vere, kanamam da var malum, halsiz düştüm
Sizi özledim valla iki gün girmeyince
Kızlar napıyosunuz hele?ben çalışıyorum, yoğun bu aralar, bir de beta hcgmi düşürmeye uğraşıyorum, 9 günde 2754ten 58 e düşmüş, bir an önce biter inşallah da rahatlarım, kan vere vere, kanamam da var malum, halsiz düştüm
Sizi özledim valla iki gün girmeyince
Aynen fernura katılıyorumgözümüzde minnaksın olamaz mı
Maşallah kız ne becerkli çıktın seenEvet canım ben hindistan cevizi yağını evimde hep bulundururum. Göz makyajımı da onunla çıkarıyorum hemencecik çıkarıyor gözlere herşey sürülmez malum çok hassas ve kırışmaya elverişli bi yer olduğu için ama onun zararı yok gözüne kaçsa bile sızlamaz. Geçen sene ben bununla evde kendi diş macunumu da yapardım çokda güzel olurdu ama bi süredir saldım kendimi hazırlarla idare ediyorum bu yağın bi çok şeye faydası var
Ağız çalkalama suyu da olur dişleri parlatma ve antiseptik özelliği de var. Var da var...
Dudakların mı çatladı hemen hindistan cevizi yağı sür yala istersencildi müthiş nemlendirir besler. Bundan çok güzel dudak için lipstick de yapılabilir bi ara onu da yapmıştım çilekli güzel oldu. Koltuk altı stiği mi istersin onunlada yapılır bu arada soğuk sıkım olanını al
Bir ayrıntı vereyim Hindistan cevizi yağı 24 derecenin üstündeki sıcaklıkta sıvı haldedir. Şuan yaz ayında olduğumuz için sıvıdır ama soğuk ortamda kış aylarında katılaşır kar gibi bi görüntüsü olur o şekildede krem gibi sürülür yani sıkıntı yok
16sında çatlamış canımKizlar son ovulasyon testimi biraz once yaptim.dojtor yumurta degil kist desede insan umut etmekten vazgecemiyor. Eki Görüntüle 2289629
Güll sen bal tarçın yaptın mı hiçç16sında çatlamış canım
16sında çatlamış canım
Yok canım ben sadece folik aside başladım bu hafta. Başka bişey kullanmadım hiçGüll sen bal tarçın yaptın mı hiçç
Ben yapacağım bu ay. Bence sende deneYok canım ben sadece folik aside başladım bu hafta. Başka bişey kullanmadım hiç
Canım doktorun gerçekten bu işin ehliyse çok umutlanma. Ama genede çalışmaya devam et 4-5 gün sonra bi kontrole git çatlamışsa zaten bilirCanim bugun sabah test pik olunca doktora gittim 22×20mm kist dedi.ben ovulasyonda pik oldu desemde yumurtaya benzemiyor daha once 4cm lik kistin kücülmüs diye israr etti.ben yinede dünu degerlendirmistim yarin sabahida degerlendiricem. Bir umut belki olur
Canım doktorun gerçekten bu işin ehliyse çok umutlanma. Ama genede çalışmaya devam et 4-5 gün sonra bi kontrole git çatlamışsa zaten bilir
Sanki çatlamış gibi görünüyor yav, ay bak ne dicem kız sana, yıl 2015 bana doktorum her gidişimde diyor ki yumurtan çatlamak üzere, sağ yumurtalığında nerdeyse 30 mm, 3 gün ilişki. Sonra gerek yok, ben böyle 3 adet dönemi denedim. Sonra eşim dedi ki ya bu doktor hep mi aynı yumurtalıkta aynı boyda yumurta görüyor, ekranında leke olmasın diye dalga geçti. Doktoruma dedim, sora bi inceledi aaaa o bir su kistiymiş! Dedi ki bu doğuştan zararı yok, büyümüyo küçülmüyo, ölene kadar senle.. e sayesinde 3 adet dönemi 4 ay boşuna negatif yüklendim. Haa bak gecen hafta gittiğim doktora dedim, sağ yumurtalığımda 30 mö büyüklüğünde kist var falan. Heryerimw baktı bıraz 30 milimi 15 milim bile görmediKizlar son ovulasyon testimi biraz once yaptim.dojtor yumurta degil kist desede insan umut etmekten vazgecemiyor. Eki Görüntüle 2289629
çatlamasında mı sıkıntı varEvet canim 1 kez daha böyle bir durum olmustu.bana yine sekli bozuk bir yapi kist dedi dogru cikti. Kontrole gelmene gerek yok reglinin 3.günü gelirsin dedi demekki umutsuz vakka. Oyüzden belki dememek icin bu en azindan yarin sabahida degerlendirip birakcam.önümüzdeki ay ilac tedavisine baslicam.
O mesajı ben yazmadım. Sen nasıl beni alıntıladın yahuuçatlamasında mı sıkıntı var
BilmiyorumO mesajı ben yazmadım. Sen nasıl beni alıntıladın yahuu
Çatlamada mı sıkıntı varEvet canim 1 kez daha böyle bir durum olmustu.bana yine sekli bozuk bir yapi kist dedi dogru cikti. Kontrole gelmene gerek yok reglinin 3.günü gelirsin dedi demekki umutsuz vakka. Oyüzden belki dememek icin bu en azindan yarin sabahida degerlendirip birakcam.önümüzdeki ay ilac tedavisine baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?