- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.441
ayy sen öyle diyince bile benim midem yandı kızzz. Zaten bal tarçın çörekotu midemi yakıyorr. Bari işe yarasa meretBen ne yesem kicanım salçalı ekmek cekıor ya taaze salça olsaydı keşkem
oyu ağzın bal yesinn çiçeğimm benimmmİçimden öle geldi valla nasip Rabbim gönlüne göre versin minnoşummmmm
Çörekotu ekmeğin üstünde bile olsa insanı mahvediyor umarım faydası olur da artık seve seve ayrılırsın ondanayy sen öyle diyince bile benim midem yandı kızzz. Zaten bal tarçın çörekotu midemi yakıyorr. Bari işe yarasa meret
oyu ağzın bal yesinn çiçeğimm benimmm
Ayy inşallah inşallah. Burda bi minik kelebek vardı. Sanki bi çocuğum daha varda kavuşmak için beni bekliyor derdi. Ay aynen öyle hissediyorum yaaa. Sanki yavrum bi kapıda bana gelmek için ayakta sıra bekliyor gibi hissediyorumÇörekotu ekmeğin üstünde bile olsa insanı mahvediyor umarım faydası olur da artık seve seve ayrılırsın ondan
Bence bohçası hazır ha geldi ha gelecek eminim sende ışık var üzülmeAyy inşallah inşallah. Burda bi minik kelebek vardı. Sanki bi çocuğum daha varda kavuşmak için beni bekliyor derdi. Ay aynen öyle hissediyorum yaaa. Sanki yavrum bi kapıda bana gelmek için ayakta sıra bekliyor gibi hissediyorum
Yav bohça bohça şurda iki dakka üzülecem yine güldürüyon kız beni.Bence bohçası hazır ha geldi ha gelecek eminim sende ışık var üzülmeolucak nasibin yakın diye düşünüyorum seni anlıyorum da olmaması yada olmicak mı düşüncesi insanı cok etkiliyor amaaaaa olcakkkkk ❣
Üzülmeni istemıorum çünkü çıkın dicektim bohça dedim sonra heybede olabilirYav bohça bohça şurda iki dakka üzülecem yine güldürüyon kız beni.Rabbim de seni güldürsün. İnşallah senin güzel kalbine doğduğu gibi olur
oyy inşallahÜzülmeni istemıorum çünkü çıkın dicektim bohça dedim sonra heybede olabiliraminn inşallah olur cok sevinirim çok
Kız canın istediyse yeseneee bi yerin şişecekBana salçalı ekmek de getirir belki
Taze salça yok ya yarın artıkoyy inşallahAllah razı olsunnn
Kız canın istediyse yeseneee bi yerin şişecek
Aynen öyle çok zor canım benim ya oğlan yerinde durmuyor çok miz miz ayağını yaktı onunla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum belimde çok ağrıyor 2 Ekim doğumlu evet galiba 2 yaş sendromunu yaşıyorlar inşallah en kısa zamanda atlatiriz ve tuvalet eğitimi ni seneye inşallah dediğin gibi sen ne yapıyorsun nasılsın canım benim fazla girmiyorum çünkü internet im yok şuanda abimin tlfonundan bağlanmışimCanım benimm ♥3 gündür yoktum burda
Senin oğlanda 22 aylık demek 2017 Eylül doğumlu dimi aynılaryakın olsak arkadaş olurlardı benim oğlumun hiç arkadaşı yok burda sabahtan akşama kadar çok sıkılıyor çok mızmız o öyle olunca bende daralıyorum☹ çok sinirli bide istediği bişey olmayınca yerlere atıyor çığlık çığlığa ağlıyor seninkide böyle mi 2 yaş sendromuna mı girdiler acaba
Bide sen tuvalet eğitimine ne zaman başlayacaksın? Şuan erken bizim için seneye başlarız muhtemelen...o konudada Allah yardımcımız olsun zor valla
Bende Bi ay içinde şükür öğrettim tuvaleti biraz zor ama rahatlatıcı oluyorAynen öyle çok zor canım benim ya oğlan yerinde durmuyor çok miz miz ayağını yaktı onunla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum belimde çok ağrıyor 2 Ekim doğumlu evet galiba 2 yaş sendromunu yaşıyorlar inşallah en kısa zamanda atlatiriz ve tuvalet eğitimi ni seneye inşallah dediğin gibi sen ne yapıyorsun nasılsın canım benim fazla girmiyorum çünkü internet im yok şuanda abimin tlfonundan bağlanmışim
Cinsiyeti öğrenmedin mi canımAynen öyle çok zor canım benim ya oğlan yerinde durmuyor çok miz miz ayağını yaktı onunla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum belimde çok ağrıyor 2 Ekim doğumlu evet galiba 2 yaş sendromunu yaşıyorlar inşallah en kısa zamanda atlatiriz ve tuvalet eğitimi ni seneye inşallah dediğin gibi sen ne yapıyorsun nasılsın canım benim fazla girmiyorum çünkü internet im yok şuanda abimin tlfonundan bağlanmışim
Önemli bişi değil korkma hiç canım takma kafana, belki hayıt otu hapı önerir doktor. O maşallah her soruna çareEvet iciyorum bende oyle dusunmustum nisan ayinda bir kere devlette tahlil yazdirirken muayene olmustu tertemiz demislerdi o zaman oyle bisey cikmamisti sanirim..
Bugun doktor baya inceledi simir testi ve baska kultur testleride aldi o yumurtayida baya buyuttu buyuttu bakti catlamayan yumurta dedi icinde kanama olmus hatta beyazliklar onu gosteryo ve sonmeye baslamis dedi.
Ben bebek dusunene kadar 30 yasima geldm muayene olmus birisi degildm hic bi skntim vs olmadigi icin doktora bile gitmemistim ki ne zaman bebek yapalim dedm once tiroid sonra bu cikti. Ins onemli bisey degildir sitede cok var sanirrim catlamayan catlatma ignesi falan olan:/
Ay ben de hep minik kelebeğin bu sözünü düşünüyorum biliyo musun kız? Daha dün yine aklımdan geçti, nerde bu minik kelebek ya? Ona hayıt otu hapı getirecektim, ulaşamayınca olmadı götüremedimAyy inşallah inşallah. Burda bi minik kelebek vardı. Sanki bi çocuğum daha varda kavuşmak için beni bekliyor derdi. Ay aynen öyle hissediyorum yaaa. Sanki yavrum bi kapıda bana gelmek için ayakta sıra bekliyor gibi hissediyorum
Ay benim hiç ümidim yok kozlar bu tuvalet konusunda ya, ya 1.5 yaş civarı yapmak gerekionuş ya artık bilmiom. Bezini alcam diye strese girmeye başladı, kavga ediyor benle çıkarttırmıyor,yuvada veli toplantısı gibi bişi vardı orda konuştuk uzun uzun, diğerleri daha da büyük çocuklardı hala bezlilerdi. Benim oğlan hepsini duydu tabii konuşurken, şimdi beni çıkarsam yenisini getirip takana kadar lazımlığı dan kalkmıyor, hiç çiş kaçırmışlığı da yok altına anlamış değilim neyin kafasını yaşıyor. Hazır kendi başlamışken konuyu atlatırız sanıyodum olmadıBende Bi ay içinde şükür öğrettim tuvaleti biraz zor ama rahatlatıcı oluyor
Ay benim hiç ümidim yok kozlar bu tuvalet konusunda ya, ya 1.5 yaş civarı yapmak gerekionuş ya artık bilmiom. Bezini alcam diye strese girmeye başladı, kavga ediyor benle çıkarttırmıyor,yuvada veli toplantısı gibi bişi vardı orda konuştuk uzun uzun, diğerleri daha da büyük çocuklardı hala bezlilerdi. Benim oğlan hepsini duydu tabii konuşurken, şimdi beni çıkarsam yenisini getirip takana kadar lazımlığı dan kalkmıyor, hiç çiş kaçırmışlığı da yok altına anlamış değilim neyin kafasını yaşıyor. Hazır kendi başlamışken konuyu atlatırız sanıyodum olmadıhayır çişini kakasını tutabilip istediği zaman yapabiliyo ve hep yapmadan önce bilgi veriyo , neden bezi bırakmak istemiyo
Aynen öyle çok zor canım benim ya oğlan yerinde durmuyor çok miz miz ayağını yaktı onunla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum belimde çok ağrıyor 2 Ekim doğumlu evet galiba 2 yaş sendromunu yaşıyorlar inşallah en kısa zamanda atlatiriz ve tuvalet eğitimi ni seneye inşallah dediğin gibi sen ne yapıyorsun nasılsın canım benim fazla girmiyorum çünkü internet im yok şuanda abimin tlfonundan bağlanmışim
Aynen valla bilmiyorum ki inşallah iyidir bi sıkıntısı yokturrAy ben de hep minik kelebeğin bu sözünü düşünüyorum biliyo musun kız? Daha dün yine aklımdan geçti, nerde bu minik kelebek ya? Ona hayıt otu hapı getirecektim, ulaşamayınca olmadı götüremedim
Erkek işteBence kendini hazır hissetmiyodur bide ordaki daha büyük çocukların bezli olduğunu gördüyse mecbur hissetmiyodur kendini
Ablamın oğlu da 32 aylık ve o da hala başlayamadı söylüyor o da ne lazımlık ne tuvaleti kabul etmiyor erkek çocuklarında gerçekten bu konuda bi rahatlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?