Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy sen öyle diyince bile benim midem yandı kızzz. Zaten bal tarçın çörekotu midemi yakıyorr. Bari işe yarasa meret
oyu ağzın bal yesinn çiçeğimm benimmm
Çörekotu ekmeğin üstünde bile olsa insanı mahvediyor umarım faydası olur da artık seve seve ayrılırsın ondan

Çörekotu ekmeğin üstünde bile olsa insanı mahvediyor umarım faydası olur da artık seve seve ayrılırsın ondan
Ayy inşallah inşallah. Burda bi minik kelebek vardı. Sanki bi çocuğum daha varda kavuşmak için beni bekliyor derdi. Ay aynen öyle hissediyorum yaaa. Sanki yavrum bi kapıda bana gelmek için ayakta sıra bekliyor gibi hissediyorum

Bence bohçası hazır ha geldi ha gelecek eminim sende ışık var üzülme olucak nasibin yakın diye düşünüyorum seni anlıyorum da olmaması yada olmicak mı düşüncesi insanı cok etkiliyor amaaaaa olcakkkkk

Yav bohça bohça şurda iki dakka üzülecem yine güldürüyon kız beni. Rabbim de seni güldürsün. İnşallah senin güzel kalbine doğduğu gibi olur

Yav bohça bohça şurda iki dakka üzülecem yine güldürüyon kız beni. Rabbim de seni güldürsün. İnşallah senin güzel kalbine doğduğu gibi olur
Üzülmeni istemıorum çünkü çıkın dicektim bohça dedim sonra heybede olabilir aminn inşallah olur cok sevinirim çok

Aynen öyle çok zor canım benim ya oğlan yerinde durmuyor çok miz miz ayağını yaktı onunla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum belimde çok ağrıyor 2 Ekim doğumlu evet galiba 2 yaş sendromunu yaşıyorlar inşallah en kısa zamanda atlatiriz ve tuvalet eğitimi ni seneye inşallah dediğin gibi sen ne yapıyorsun nasılsın canım benim fazla girmiyorum çünkü internet im yok şuanda abimin tlfonundan bağlanmışim

Bende Bi ay içinde şükür öğrettim tuvaleti biraz zor ama rahatlatıcı oluyor

Cinsiyeti öğrenmedin mi canım

Önemli bişi değil korkma hiç canım takma kafana, belki hayıt otu hapı önerir doktor. O maşallah her soruna çare zararı da yok. Benimde hayatım jinekologlarda gecti bu adet agrılarım yüzünden, evlendiğim ay gittim 20 yaşındaydım, dedim ağrının geçeceğini bilsem doğururum.kadın doktor dedi ki geçirmez ben hep çok sorunum var gibi hissederdim çünkü işte arada adet düzenim bozulurdu bi de adet ağrıları fln, her gittiğim doktor herseyin sağlıklı diyip yolladı. Kimse ne rahim filmi ne de ekstra bişi de önermedi, kafana çok takma canım işte bak diyorum ya bebek fikrine girmeden önce hiç şaşmadan 32 de hissetmeden adet oluyordum yarım yıldır, bi anda ne hallere düştüm. Bunları hep beynimizle yapıyoruz. Lh zaten beyinden salgılanan bi hormon, hani şu küçücük bi organ varya hipofiz mi epifiz mi, o salgılıyor. Stresle düşüncelerle istemeden hormonu baskılıyoruz sanırım. Ben burda da çok okudum adet düzeni hiç bozulmayan kadınlar bile 5-6 gün gecikme yaşıyorlar.

Ay ben de hep minik kelebeğin bu sözünü düşünüyorum biliyo musun kız? Daha dün yine aklımdan geçti, nerde bu minik kelebek ya? Ona hayıt otu hapı getirecektim, ulaşamayınca olmadı götüremedim

Bende Bi ay içinde şükür öğrettim tuvaleti biraz zor ama rahatlatıcı oluyor
Ay benim hiç ümidim yok kozlar bu tuvalet konusunda ya, ya 1.5 yaş civarı yapmak gerekionuş ya artık bilmiom. Bezini alcam diye strese girmeye başladı, kavga ediyor benle çıkarttırmıyor,yuvada veli toplantısı gibi bişi vardı orda konuştuk uzun uzun, diğerleri daha da büyük çocuklardı hala bezlilerdi. Benim oğlan hepsini duydu tabii konuşurken, şimdi beni çıkarsam yenisini getirip takana kadar lazımlığı dan kalkmıyor, hiç çiş kaçırmışlığı da yok altına anlamış değilim neyin kafasını yaşıyor. Hazır kendi başlamışken konuyu atlatırız sanıyodum olmadı hayır çişini kakasını tutabilip istediği zaman yapabiliyo ve hep yapmadan önce bilgi veriyo , neden bezi bırakmak istemiyo

Bence kendini hazır hissetmiyodur bide ordaki daha büyük çocukların bezli olduğunu gördüyse mecbur hissetmiyodur kendini
Ablamın oğlu da 32 aylık ve o da hala başlayamadı söylüyor o da ne lazımlık ne tuvaleti kabul etmiyor erkek çocuklarında gerçekten bu konuda bi rahatlık var

Ay geçmiş olsun ya önemli bişeyi yoktur inşallah nasıl durumu? Seninde işin zor hamile halinle çocuğu zabtetmek Allah kolaylıklar versin
Bu arada bende 4 Ekim'de doğdum
benim oğlumda 14 Eylül doğumlu...
Napayım canikom bende uğraşıyorum
bu ay ovulasyon testi alacaktım hala alamadım bi yandan almasammı iyice stres mi yaparım diyorum karar veremedim tam
dün eski bir arkadaşla yazışmıştım ünv.den biri işte benden sonra evlenmişti benden önce kızı olmuştu şimdi 2.kızı geliyormuş bu ay sonu hemde anam millet ne hızlı
senin cinsiyet hala belli olmadı mı? Olmadıysa kesin kızdır göstermedi mi hiç kendini
doktor az çok bi tahmin yapması lazım

Ay ben de hep minik kelebeğin bu sözünü düşünüyorum biliyo musun kız? Daha dün yine aklımdan geçti, nerde bu minik kelebek ya? Ona hayıt otu hapı getirecektim, ulaşamayınca olmadı götüremedim
Aynen valla bilmiyorum ki inşallah iyidir bi sıkıntısı yokturr

Erkek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…