- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.461
Erkek işte
Kızlar günaydın dün ikili tarama için kan verdim öncesinde perinatolog baktı bi risk görmüyorum dedi baya rahatladım inşallah öyledir.. bu akşam üzeri eşim izin alabilirse rapor sonuçlarını da almaya gideceğiz. Bana dua edin olur mu? Bu arada %100 erkek dedi darısı isteyen herkesin başına arkadaşlarımm
Allah razı olsunGünaydın canım hadi gözün aydın sağlıkla kavuşasın inşallah... İkili test derken onun zamanı geçmedi mi üçlü mü yoksa? Ne gibi bir risk vardı ki
gözün aydın kuzummmKızlar günaydın dün ikili tarama için kan verdim öncesinde perinatolog baktı bi risk görmüyorum dedi baya rahatladım inşallah öyledir.. bu akşam üzeri eşim izin alabilirse rapor sonuçlarını da almaya gideceğiz. Bana dua edin olur mu? Bu arada %100 erkek dedi darısı isteyen herkesin başına arkadaşlarımm
Ayy maşallah sanaaa. Bizim bebelerde sen gibi olsalarGeniş geniş takılıyolar iştebide bir siniri var sanki koca adam dersin olur olmadık şeylere sinirlenip gidiyo bişeylere vuruyo hıncını alıyo hiç bana çekmemiş hiç
ben mum gibiymişim ya annem derdiki gıkın çıkmazdı sessiz sedasız öyle otururdun
tek yaptığım yerdeki halıların desenlerini incelemekmişhatta annem sırf ben ağlayayım diye azcık ittirirmiş domino taşı gibi devrilip öyle ağlarmışım
Anne naptın sen ya Allah sana sakin bi bebek vererek büyük bir lütufta bulunmuş
Allah razı olsun kuzucum darısı başınıza inşallah en hayırlı zamandagözün aydın kuzummm
İnşallah canım benim inşallahAllah razı olsun kuzucum darısı başınıza inşallah en hayırlı zamanda
yuvadaki hoca dedi ki bazi cocuklar tembellikten bezi birakmiyormus:) ya dun aksam bez degistirirken dedi ki tuvalete cis ypicam, nasi tasidim cocugu tuvalete animsamiyorum:) cunku tuvaletten korkuyo yani, hazir demisken dedim cevir miyim:) ama yoktu cisi , ama önemli deil istemisken geri cevirmiyim, 1.5 yasindan beri diyor cisimi kakami yapcam tuvalete diye biz hep he hö salliyoduk, lafi uzatip üsenip. Bi de ne biliyim hazir degilim gibi hala ya, gece kalkip cocuk kaldiramam cise ben ya, benimki aninda uyanirBence kendini hazır hissetmiyodur bide ordaki daha büyük çocukların bezli olduğunu gördüyse mecbur hissetmiyodur kendini
Ablamın oğlu da 32 aylık ve o da hala başlayamadı söylüyor o da ne lazımlık ne tuvaleti kabul etmiyor erkek çocuklarında gerçekten bu konuda bi rahatlık var
hayirlisiyla al kucagina bebegim yaa:)Kızlar günaydın dün ikili tarama için kan verdim öncesinde perinatolog baktı bi risk görmüyorum dedi baya rahatladım inşallah öyledir.. bu akşam üzeri eşim izin alabilirse rapor sonuçlarını da almaya gideceğiz. Bana dua edin olur mu? Bu arada %100 erkek dedi darısı isteyen herkesin başına arkadaşlarımm
hahhahah mavi boncugun yorumuna yarildim :) erkek bebelerde testesteron yaptiriyo bunlari maalesef, cogu erkek cocuk kiz cocuktan bundan daha hircin oluyomus. Bizimki de dun yuvada en yakin arkadasini isirmis abi, bu iki ettigözün aydın kuzummm
Ayy maşallah sanaaa. Bizim bebelerde sen gibi olsalarkız valla geçen gün eşiöin arkadaşı geldi eşiyle. İki tane de oğlu vardı. Nasıl yaramazlar. Bizimki bebek konusunda vazgeçecekti az daha çocuk kendi dondurmasını yedi sonra babasının dondurmasını istedi bende ne bileyim dedim ki aaa boğazın ağrır o senin değil sen bitirdin dedim, balkonda oturuyorduk çocuk yerdeki minderi kafama geçirecekti tepsileri falan devirdi bi yeme dedim diye babası annesi de diyorki ona yeme demeyeceksin ye diyip geri durcaksın diyor. Ama bebe şişkoda değil nasıl yiyor maşallah
Ben sabah sabah gözümü açamıyorum dahaÇok ciddiyim ikisi de sabah oldu. Gece sevmio eşim uykusu bozuluyormuş.guzelgunler2019 diğer zamanlar çocuk düşünmediğimiz icin olmamis olabilir mi? kose bucak kaçırıyordu adam spermlerini
Ben sabah sabah gözümü açamıyorum dahaÇok ciddiyim ikisi de sabah oldu. Gece sevmio eşim uykusu bozuluyormuş.guzelgunler2019 diğer zamanlar çocuk düşünmediğimiz icin olmamis olabilir mi? kose bucak kaçırıyordu adam spermlerini
Yaaa sonra üzülüyor mu bari ısırdığına. Eğer üzülmüyorsa kesin erkekhahhahah mavi boncugun yorumuna yarildim :) erkek bebelerde testesteron yaptiriyo bunlari maalesef, cogu erkek cocuk kiz cocuktan bundan daha hircin oluyomus. Bizimki de dun yuvada en yakin arkadasini isirmis abi, bu iki etti
Önemli bişi değil korkma hiç canım takma kafana, belki hayıt otu hapı önerir doktor. O maşallah her soruna çarezararı da yok. Benimde hayatım jinekologlarda gecti bu adet agrılarım yüzünden, evlendiğim ay gittim 20 yaşındaydım, dedim ağrının geçeceğini bilsem doğururum.kadın doktor dedi ki geçirmez ben hep çok sorunum var gibi hissederdim çünkü işte arada adet düzenim bozulurdu bi de adet ağrıları fln, her gittiğim doktor herseyin sağlıklı diyip yolladı. Kimse ne rahim filmi ne de ekstra bişi de önermedi, kafana çok takma canım işte bak diyorum ya bebek fikrine girmeden önce hiç şaşmadan 32 de hissetmeden adet oluyordum yarım yıldır, bi anda ne hallere düştüm. Bunları hep beynimizle yapıyoruz. Lh zaten beyinden salgılanan bi hormon, hani şu küçücük bi organ varya hipofiz mi epifiz mi, o salgılıyor. Stresle düşüncelerle istemeden hormonu baskılıyoruz sanırım. Ben burda da çok okudum adet düzeni hiç bozulmayan kadınlar bile 5-6 gün gecikme yaşıyorlar.
gözün aydın kuzummm
Ayy maşallah sanaaa. Bizim bebelerde sen gibi olsalarkız valla geçen gün eşiöin arkadaşı geldi eşiyle. İki tane de oğlu vardı. Nasıl yaramazlar. Bizimki bebek konusunda vazgeçecekti az daha çocuk kendi dondurmasını yedi sonra babasının dondurmasını istedi bende ne bileyim dedim ki aaa boğazın ağrır o senin değil sen bitirdin dedim, balkonda oturuyorduk çocuk yerdeki minderi kafama geçirecekti tepsileri falan devirdi bi yeme dedim diye babası annesi de diyorki ona yeme demeyeceksin ye diyip geri durcaksın diyor. Ama bebe şişkoda değil nasıl yiyor maşallah
Beze oyuncak böcek koy aaa içinde böcek varrr poponu yer de bırakırAy benim hiç ümidim yok kozlar bu tuvalet konusunda ya, ya 1.5 yaş civarı yapmak gerekionuş ya artık bilmiom. Bezini alcam diye strese girmeye başladı, kavga ediyor benle çıkarttırmıyor,yuvada veli toplantısı gibi bişi vardı orda konuştuk uzun uzun, diğerleri daha da büyük çocuklardı hala bezlilerdi. Benim oğlan hepsini duydu tabii konuşurken, şimdi beni çıkarsam yenisini getirip takana kadar lazımlığı dan kalkmıyor, hiç çiş kaçırmışlığı da yok altına anlamış değilim neyin kafasını yaşıyor. Hazır kendi başlamışken konuyu atlatırız sanıyodum olmadıhayır çişini kakasını tutabilip istediği zaman yapabiliyo ve hep yapmadan önce bilgi veriyo , neden bezi bırakmak istemiyo
Allah razı olsunyok canım ikili test zaten en önemlisi buymuş dediler.. 14 hafta sonuna kadar yapılıyormuş dün yetiştim zaten kendi doktorum daha önce bakmıştı. Risk olduğundan değil eşim de sağlıkçı ya önceden tarama yaptıralım da önlem alalım dedi öyle yaptırdık. Allah muhafaza bazı hastalıklar otizm down vs tespiti için bakılıyormuş.
Ben gece kaldırmıyorum tuvaleteyuvadaki hoca dedi ki bazi cocuklar tembellikten bezi birakmiyormus:) ya dun aksam bez degistirirken dedi ki tuvalete cis ypicam, nasi tasidim cocugu tuvalete animsamiyorum:) cunku tuvaletten korkuyo yani, hazir demisken dedim cevir miyim:) ama yoktu cisi , ama önemli deil istemisken geri cevirmiyim, 1.5 yasindan beri diyor cisimi kakami yapcam tuvalete diye biz hep he hö salliyoduk, lafi uzatip üsenip. Bi de ne biliyim hazir degilim gibi hala ya, gece kalkip cocuk kaldiramam cise ben ya, benimki aninda uyanir
yuvadaki hoca dedi ki bazi cocuklar tembellikten bezi birakmiyormus:) ya dun aksam bez degistirirken dedi ki tuvalete cis ypicam, nasi tasidim cocugu tuvalete animsamiyorum:) cunku tuvaletten korkuyo yani, hazir demisken dedim cevir miyim:) ama yoktu cisi , ama önemli deil istemisken geri cevirmiyim, 1.5 yasindan beri diyor cisimi kakami yapcam tuvalete diye biz hep he hö salliyoduk, lafi uzatip üsenip. Bi de ne biliyim hazir degilim gibi hala ya, gece kalkip cocuk kaldiramam cise ben ya, benimki aninda uyanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?