Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın dün ikili tarama için kan verdim öncesinde perinatolog baktı bi risk görmüyorum dedi baya rahatladım inşallah öyledir.. bu akşam üzeri eşim izin alabilirse rapor sonuçlarını da almaya gideceğiz. Bana dua edin olur mu? Bu arada %100 erkek dedi darısı isteyen herkesin başına arkadaşlarımm

Geniş geniş takılıyolar işte bide bir siniri var sanki koca adam dersin olur olmadık şeylere sinirlenip gidiyo bişeylere vuruyo hıncını alıyo hiç bana çekmemiş hiç
ben mum gibiymişim ya annem derdiki gıkın çıkmazdı sessiz sedasız öyle otururdun
tek yaptığım yerdeki halıların desenlerini incelemekmiş hatta annem sırf ben ağlayayım diye azcık ittirirmiş domino taşı gibi devrilip öyle ağlarmışım
Anne naptın sen ya Allah sana sakin bi bebek vererek büyük bir lütufta bulunmuş

Günaydın canım hadi gözün aydın sağlıkla kavuşasın inşallah... İkili test derken onun zamanı geçmedi mi üçlü mü yoksa? Ne gibi bir risk vardı ki

Günaydın canım hadi gözün aydın sağlıkla kavuşasın inşallah... İkili test derken onun zamanı geçmedi mi üçlü mü yoksa? Ne gibi bir risk vardı ki
Allah razı olsun yok canım ikili test zaten en önemlisi buymuş dediler.. 14 hafta sonuna kadar yapılıyormuş dün yetiştim zaten kendi doktorum daha önce bakmıştı. Risk olduğundan değil eşim de sağlıkçı ya önceden tarama yaptıralım da önlem alalım dedi öyle yaptırdık. Allah muhafaza bazı hastalıklar otizm down vs tespiti için bakılıyormuş.

gözün aydın kuzummm
Ayy maşallah sanaaa. Bizim bebelerde sen gibi olsalar kız valla geçen gün eşiöin arkadaşı geldi eşiyle. İki tane de oğlu vardı. Nasıl yaramazlar. Bizimki bebek konusunda vazgeçecekti az daha çocuk kendi dondurmasını yedi sonra babasının dondurmasını istedi bende ne bileyim dedim ki aaa boğazın ağrır o senin değil sen bitirdin dedim, balkonda oturuyorduk çocuk yerdeki minderi kafama geçirecekti tepsileri falan devirdi bi yeme dedim diye babası annesi de diyorki ona yeme demeyeceksin ye diyip geri durcaksın diyor. Ama bebe şişkoda değil nasıl yiyor maşallah

yuvadaki hoca dedi ki bazi cocuklar tembellikten bezi birakmiyormus:) ya dun aksam bez degistirirken dedi ki tuvalete cis ypicam, nasi tasidim cocugu tuvalete animsamiyorum:) cunku tuvaletten korkuyo yani, hazir demisken dedim cevir miyim:) ama yoktu cisi , ama önemli deil istemisken geri cevirmiyim, 1.5 yasindan beri diyor cisimi kakami yapcam tuvalete diye biz hep he hö salliyoduk, lafi uzatip üsenip. Bi de ne biliyim hazir degilim gibi hala ya, gece kalkip cocuk kaldiramam cise ben ya, benimki aninda uyanir

hayirlisiyla al kucagina bebegim yaa:)

Kizlar ben galiba bi sure diyet spor topiklerinde takilicam:) en azindan onlari basarabiliyorum :) burda sürekli basarisiz olmaktan yoruldum ve elimden bisi de gelmiyo
kendime 1-2 ay moral olur gibi. Sizin bebis haberlerinize sevinirim ben de

hahhahah mavi boncugun yorumuna yarildim :) erkek bebelerde testesteron yaptiriyo bunlari maalesef, cogu erkek cocuk kiz cocuktan bundan daha hircin oluyomus. Bizimki de dun yuvada en yakin arkadasini isirmis abi, bu iki etti

Çok ciddiyim ikisi de sabah oldu. Gece sevmio eşim uykusu bozuluyormuş. guzelgunler2019 diğer zamanlar çocuk düşünmediğimiz icin olmamis olabilir mi? kose bucak kaçırıyordu adam spermlerini
Ben sabah sabah gözümü açamıyorum daha millet neler yapıyor aökgsıgsgaha

Çok ciddiyim ikisi de sabah oldu. Gece sevmio eşim uykusu bozuluyormuş. guzelgunler2019 diğer zamanlar çocuk düşünmediğimiz icin olmamis olabilir mi? kose bucak kaçırıyordu adam spermlerini
Ben sabah sabah gözümü açamıyorum daha millet neler yapıyor aökgsıgsgaha

hahhahah mavi boncugun yorumuna yarildim :) erkek bebelerde testesteron yaptiriyo bunlari maalesef, cogu erkek cocuk kiz cocuktan bundan daha hircin oluyomus. Bizimki de dun yuvada en yakin arkadasini isirmis abi, bu iki etti
Yaaa sonra üzülüyor mu bari ısırdığına. Eğer üzülmüyorsa kesin erkek

Evet o hapta aklima geldi sormayi unuttum ama doktorda ic demedi, haftaya bakcak bakalim ne durumda olcam acaba bu surecte sogan suyu icsem mi bu ay 5 gun icip birakmistim. Valla doktor suan gidisata bakiyor sanirim Oda cok sorun gibi gormedi hayirlisi insallah ya

Maşallah aynı benim oğlum elimde görse alır hiç affetmez mümkün olduğunca ıvır zıvır vermemeye çalışıyorum ama arada bir oluyor hazır dondurma da vermek istemiyorum onu da kendim yapmam lazım yakında o işe de girişcem
Gerçekten erkek çocuğu daha haylaz
Olmayan varsada nadirdir yani...

Beze oyuncak böcek koy aaa içinde böcek varrr poponu yer de bırakır

Haa senin haftanı şimdi farkettim tamam doğru bende diğerleri gibi 19 haftalıksın sandım bir an ondan öyle dedim
Evet evet onları tespit etmek için yapılıyor ama risk var denilipde sağlıklı doğan çok bebek duydum yani o testlerde %100 doğru değil hayırlısı olsun inşallah

Ben gece kaldırmıyorum tuvalete

Evet erkeklerin ev içindeki tembellikleri taa bebeklikten başlıyormuş meğerse
Erkek çocuk büyütmek daha zor bana göre
Kız daha uysal daha söz dinliyor ben çevremde hep öyle gördüm
Ben tuvalet eğitimine başlayacağım zaman geceleri kaldırmayı düşünmüyorum uykusunun bölünmesini istemiyorum
Yatağın üstüne alt açma örtüsü sererim onun üstüne etsin istediği kadar
En büyük korkum kaka inşallah çok zorlanmayız ve o istemediğimiz görüntülere fazla maruz kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…