Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin inşallah canım

ya bak bence sogan suyu da yapma sanirim hep bozuyoruz dengelerimizi hani insanlarin olmuyor yillarca falan ondan sonra yapiyorlar, doktorlar cocugunuz olmaz falan diyor oyle yapiyorlar. Biz saglami bozuyoruz gibime geldi bi bekle yaa

Cnm icini ferah tut rabbim saglicakla kucagina almayi nasib eder ins.

Cnm icini ferah tut rabbim saglicakla kucagina almayi nasib eder ins.

Beze oyuncak böcek koy aaa içinde böcek varrr poponu yer de bırakır
ay alir böcegi oynar benimki be, böcek korkusu yok ki bahceli evde yasiyor cocuk kac kez ari soktu umru degil:) korkutarak yalanla bisi yaptirmak istemiyorum da artik olsa

Ay ben hiç saklayacağımı düşünmüyorum organik mevzusunu çünkü kendim yiyemiyorum ev yapımı şeyleri demiştim ya en en basiti yoğurt. Valla ben yeğenim 6 aylıkken ağzına kola damlatmıştım

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum benim bata 5 gün kaldı ovülasyon yaptım silik sizce hamile değil miyim ben hani şu ovülasyonla adetten önce gebelik öğrenenler var ya bana yardımcı olsanız

Emine Hatayli yaa neyi merak ettim ben şimdi Senin kızlar büyük değilmiydii?? Evet büyüktü kız gündüz nası yapıyonuz siz
Emine Hatayli yaa neyi merak ettim ben şimdi Senin kızlar büyük değilmiydii?? Evet büyüktü kız gündüz nası yapıyonuz siz
Canım çocukların odası üst katta annemlerde. Benim evim alt kat. Yeme-içme annemlerde yatmaya eve iniyoruz. + biri yurt dışında okuyor diğeri istanbulda yeni geldiler

Naptın kız nasıl kıydın el kadar bebeye
O böcek suyunu evime sokmam ben ıyyyy görüntüsü bile midemi kaldırıyo ama gerçekten çok zararlı bişey asitli ve aşırı şeker içeriyo yapımı konusundada bir yazı okumuştum şaibeli içme içtirtme

Ben kendim bile içmiyorum eve girmiyor ve oğlumu tutabildiğim kadar uzak tutmayı olanladığım 3 şey var,
1- tv
2-cep telefonu
3- kola
( ay uyuşturucu sigara alkol ve kumarı atlamış oldum ama onlara daha var )

Ay kız dondurma en basiti, al ikeada kaplar var, doldur içine meyve suyu. Ben elma suyu nar suyu falan koyuyorum soda ile karıştırıp . Hergğn bitane yiyor dondurma diye diye bizim mahalleye haftada bi el yapımı dondurmacı var arabasıyla geliyor, gercek meyveden yapıyor, hindistan cevizi sutuyle falan. Bi top da ondan yiyor. Ama meyve suyu buzluğa koyma işi süper valla meybuz gibi

Kızlaaaar nasılsınızzz K KurkmantoluS Mavi Boncugumm Hayhatun Lostinparadise S SarI NisaN guzelgunler2019 canlar bu ay öyle bi gazla başladık ki eşim artık meltem yeter dedi ilk defa yeter kelimesini duydum doktorum ilişki sıklığını söyleyince uymak zorunda kaldım bu arada ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümden beri pik pik pik olunca eşim diğer testleri mi gizlice yok etmiş o pik de ben pik degilim diyor hahahahha herneyse şaka maka günleri değerlendirerek 1 agustosa dogru gidiyorum dilerim adet olmam bu arada kürtajda sonra gebelik sansı yüksek olur diyen var rahim daha toparlanmamıs olur diyen var bu durumu ben bu ay hangisi doğruysa kanıtlıcam bu arada memleketimize çok yakın Bi ile tainimiz çıktı o yüzden giremedim çok şükür anneme daha yakınım artık sizlerde ne var ne yok bende yumurtlama günü 13 üydü o günü öncesini sonrasını gün aşırı değerlendirdim ama hafif üşüme harici belirti yok kafamda beynimi yoklamıcam diyorum ama üşüyorum belkide kafayı üşütüyorum

İnanır mısın tamdün aklımdan gectin, pisikletle alışverişten döneyordum, tam sağ kavşağa kırdığım saniyede düşündüm seni. Detayıyla da anlattım ben yine bir yumurtlama tarihini kaçırdım, bu sefer istanbula düğüne gitmiştim, 3 gün önceye denk gelse ihtimal vardı. 5 adet dönemidir deniyorum bi kere denk getiremedim yumurtlama ve öncesi 3 güne bi hayır var galiba bu işte diye düşünmeye başladım. Sanırım oğlum çok küçük daha beni çok zorlayacak bi yükün altına girmeye çalışıyorum, biraz soğudum şuan açıkcası, zaten gebe kalınca da yorulacağım, bir de bu düşüncelerle hayatımı zindan ettim kendime. Ben bikaç ay gün tutmaktan denemekten ve eşimi darlamaktan vazgectim . Bendeki yenilik bu. Tahin olayına çok sevindim. Hayat düzeniniz otursun, vucudun kendini hazır hissettiği anda gelir bebişin hayırlısıyla inanıyorum ben

Ya
Yaaa canım Sizi hep düşünüyorum ama giremedim ne mutlu ki ve çok şükür ki Bi evladın var bende Bi tane olsa belki çok daha rahat davranır beklerdim ama cok yakın arkadasım ın bebegi oldu ona gittim bebek kokusunu içime çekmeye korkuyorum travma etkisi yaratıyor bende bu süreçleri hemen geçmek istiyorum o yüzden çabam heyecanım ara ara leke şeklinde kanamam oldu rahmim tam iyileşmesi hissediyorum ama gözümü kapatıp açsam herseyimtğm yaşadıklarımı unutsam diyorum ay delirdim galiba geçen gün karnıma yastık koyup nasıl oldum diye baktım ikizlerim tutunsalardı ben kaldırabilirmşydim diye düşündüm herşeyin hauırıslısı ya

bilmem. Ben çok önemsemem öyle şeylerii
Ben iyiyim kuzummmm. İnşallah bu ay hemencecik bebiş haberi alırsın. Bizde bu ay başlayacağız inşallah regl geçmesini bekliyoruz

Yok canim bende gelmedi pihti falan ama gelebilir diyo doktorlar bence normaldir. Bu ay deneyecekmisin sen artik. Gecen ay denemedim zaten degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…