Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adamı sağ dur inşallah olur bu ay canım iyiyiz bizde büyüyüroz Allahın izniyle

Canım çocukların odası üst katta annemlerde. Benim evim alt kat. Yeme-içme annemlerde yatmaya eve iniyoruz. + biri yurt dışında okuyor diğeri istanbulda yeni geldiler

Canim senin bebiş ustalik zamani bebişi olucak. Tabi kocalar rahat durarsa.
Bu ay icin doktor bana yumurtlamamissin sadece kistin var regli olunca gel diyince ogün iliskiyi falan biraktim valla .Iyiki doktora gitmişim yoksa regliye kadar esime yalvaracaktim simdi kafam rahat bu ay sadece tek iliski oldu.valla herseyden sogudum bu adam benim icimi çürüttü resmen..

Walla bende bilmiyorum yumurtluyor muyum ? Akıntı dan anlıyorum. Ovu testi ile uğraşacak zamanın yok. Gebelik testini yapmaktan kan vermekten usandım kaç aydır. Anneme dedim ki dün;yalnız ben değilmişim,kadınlar kulübündede aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarım var dedim.
Sadece cinsellik yada bebek yapmak değil her anlamda heveslerimi yerle bir etti köreltti resmen.. acıyorum kendime bazen..
Biri var bizim burda kocası umrunda değil eyvallahi yok her anlamda . Adam bunun peşinde pervane..

Kuzumm hayırlısıyla hanile kalırsın inşallah. Dsha var ama kafandan at biraz düşünceyi yoksa günler geçmek bilmez. Bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Allahım

Yumurtlama günümde bende doktora gitmiştim. Doktor banada yumurtlamamışsın bu ay grbe kalamazsın demişti. Bende o ay tek ilişkiyle hamile kalmıştım. Günümden önce yumurtlamışım ve çatlamış. Doktor çatladığını anlamamış.

Yok canim bende gelmedi pihti falan ama gelebilir diyo doktorlar bence normaldir. Bu ay deneyecekmisin sen artik. Gecen ay denemedim zaten degil mi

Ben geçen ay başladım denemeye canım
Yani ilk adetimi gördükten sonra ama 3 kere denedik yumurtlamamı kaçırdım muhtemelen
bilemiyorum inşâllah bu ay hayırlısıyla sağlıklı nasip olur benimle beraber burdaki bütün isteyenlere ...sen ne yaptın?

Evet o kaplardan bendede var meyveli de güzel oluyor ama ben orjinalinini denemek istiyorum aktardan orjinal salep aldım bide keçi sütü alıcam

Evet o kaplardan bendede var meyveli de güzel oluyor ama ben orjinalinini denemek istiyorum aktardan orjinal salep aldım bide keçi sütü alıcam
Canım mavi boncuğum ben eylüle kadar ara vermeye karar verdim benim bat olayını listeden çıkarabilirsin, kendimi diyet kilo topiklerine bırakıp biraz başarabildiğim ve beni motive eden alanlarda ilerlicem 55 kiloya inmek spor yapmak dikiş yapmak ve oğlumla vakit geçirmek gibi..

Ahhh Allah im keske bende aynisini yasasam.insallah sende bebisini saglikla sihatle dünyaya getirirsin

Hakkında hayırlısı olsun canım nasıl istersen ama tekrar düşündüğünde gel emi
Bakarsın belki bu süreçte hamiş olarak geri dönersin hiç belli olmaz

Çok zorluyor cinsiyet hala kıza benziyor dedi kendini göstermiyor herhalde. Bide ovulasyon testi kullan canım ben kullandım ilk ay stres yaptım ikinci ay oldu inşallah sende en kısa zamanda olursun canım benim senden güzel haberler bekliyorum

Çok zorluyor cinsiyet hala kıza benziyor dedi kendini göstermiyor herhalde. Bide ovulasyon testi kullan canım ben kullandım ilk ay stres yaptım ikinci ay oldu inşallah sende en kısa zamanda olursun canım benim senden güzel haberler bekliyorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…