- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.501
Adamı sağ durKızlaaaar nasılsınızzz @KurkmantolumdnnMavi Boncugumm Hayhatun Lostinparadise @SarI NisaN guzelgunler2019 canlar bu ay öyle bi gazla başladık ki eşim artık meltem yeter dedi ilk defa yeter kelimesini duydum doktorum ilişki sıklığını söyleyince uymak zorunda kaldım bu arada ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümden beri pik pik pik olunca eşim diğer testleri mi gizlice yok etmiş o pik de ben pik degilim diyor hahahahha herneyse şaka maka günleri değerlendirerek 1 agustosa dogru gidiyorum dilerim adet olmam bu arada kürtajda sonra gebelik sansı yüksek olur diyen var rahim daha toparlanmamıs olur diyen var bu durumu ben bu ay hangisi doğruysa kanıtlıcam bu arada memleketimize çok yakın Bi ile tainimiz çıktı o yüzden giremedim çok şükür anneme daha yakınım artık sizlerde ne var ne yok bende yumurtlama günü 13 üydü o günü öncesini sonrasını gün aşırı değerlendirdim ama hafif üşüme harici belirti yok kafamda beynimi yoklamıcam diyorum ama üşüyorum belkide kafayı üşütüyorum
Canım çocukların odası üst katta annemlerde. Benim evim alt kat. Yeme-içme annemlerde yatmaya eve iniyoruz. + biri yurt dışında okuyor diğeri istanbulda yeni geldiler
Canim senin bebiş ustalik zamani bebişi olucak. Tabi kocalar rahat durarsa.
Bu ay icin doktor bana yumurtlamamissin sadece kistin var regli olunca gel diyince ogün iliskiyi falan biraktim valla .Iyiki doktora gitmişim yoksa regliye kadar esime yalvaracaktim simdi kafam rahat bu ay sadece tek iliski oldu.valla herseyden sogudum bu adam benim icimi çürüttü resmen..
Walla bende bilmiyorum yumurtluyor muyum ? Akıntı dan anlıyorum. Ovu testi ile uğraşacak zamanın yok. Gebelik testini yapmaktan kan vermekten usandım kaç aydır. Anneme dedim ki dün;yalnız ben değilmişim,kadınlar kulübündede aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarım var dedim.Canim senin bebiş ustalik zamani bebişi olucak. Tabi kocalar rahat durarsa.
Bu ay icin doktor bana yumurtlamamissin sadece kistin var regli olunca gel diyince ogün iliskiyi falan biraktim valla .Iyiki doktora gitmişim yoksa regliye kadar esime yalvaracaktim simdi kafam rahat bu ay sadece tek iliski oldu.valla herseyden sogudum bu adam benim icimi çürüttü resmen..
Kuzumm hayırlısıyla hanile kalırsın inşallah. Dsha var ama kafandan at biraz düşünceyi yoksa günler geçmek bilmez. Bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah AllahımKızlaaaar nasılsınızzz @KurkmantolumdnnMavi Boncugumm Hayhatun Lostinparadise @SarI NisaN guzelgunler2019 canlar bu ay öyle bi gazla başladık ki eşim artık meltem yeter dedi ilk defa yeter kelimesini duydum doktorum ilişki sıklığını söyleyince uymak zorunda kaldım bu arada ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümden beri pik pik pik olunca eşim diğer testleri mi gizlice yok etmiş o pik de ben pik degilim diyor hahahahha herneyse şaka maka günleri değerlendirerek 1 agustosa dogru gidiyorum dilerim adet olmam bu arada kürtajda sonra gebelik sansı yüksek olur diyen var rahim daha toparlanmamıs olur diyen var bu durumu ben bu ay hangisi doğruysa kanıtlıcam bu arada memleketimize çok yakın Bi ile tainimiz çıktı o yüzden giremedim çok şükür anneme daha yakınım artık sizlerde ne var ne yok bende yumurtlama günü 13 üydü o günü öncesini sonrasını gün aşırı değerlendirdim ama hafif üşüme harici belirti yok kafamda beynimi yoklamıcam diyorum ama üşüyorum belkide kafayı üşütüyorum
Yumurtlama günümde bende doktora gitmiştim. Doktor banada yumurtlamamışsın bu ay grbe kalamazsın demişti. Bende o ay tek ilişkiyle hamile kalmıştım. Günümden önce yumurtlamışım ve çatlamış. Doktor çatladığını anlamamış.Canim senin bebiş ustalik zamani bebişi olucak. Tabi kocalar rahat durarsa.
Ay insllah hayırlı haberlerle gelirsin sende cnmbilmem. Ben çok önemsemem öyle şeylerii
Ben iyiyim kuzummmm. İnşallah bu ay hemencecik bebiş haberi alırsın. Bizde bu ay başlayacağız inşallah regl geçmesini bekliyoruz
Amin canım insllah bu sefer geçmeden test yapmıcam insalalh gecikirseKuzumm hayırlısıyla hanile kalırsın inşallah. Dsha var ama kafandan at biraz düşünceyi yoksa günler geçmek bilmez. Bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Allahım
Ne gÜzel cnm senin ilk bebiş kaç yasındaydı zor oluyor muAdamı sağ durinşallah olur bu ay canım iyiyiz bizde büyüyüroz Allahın izniyle
Yok canim bende gelmedi pihti falan ama gelebilir diyo doktorlar bence normaldir. Bu ay deneyecekmisin sen artik. Gecen ay denemedim zaten degil mi
Ay kız dondurma en basiti, al ikeada kaplar var, doldur içine meyve suyu. Ben elma suyu nar suyu falan koyuyorum soda ile karıştırıp . Hergğn bitane yiyor dondurma diye diyebizim mahalleye haftada bi el yapımı dondurmacı var arabasıyla geliyor, gercek meyveden yapıyor, hindistan cevizi sutuyle falan. Bi top da ondan yiyor. Ama meyve suyu buzluğa koyma işi süper valla meybuz gibi
Canım mavi boncuğum ben eylüle kadar ara vermeye karar verdim benim bat olayını listeden çıkarabilirsin, kendimi diyet kilo topiklerine bırakıp biraz başarabildiğim ve beni motive eden alanlarda ilerlicemEvet o kaplardan bendede var meyveli de güzel oluyor ama ben orjinalinini denemek istiyorum aktardan orjinal salep aldım bide keçi sütü alıcam
Yumurtlama günümde bende doktora gitmiştim. Doktor banada yumurtlamamışsın bu ay grbe kalamazsın demişti. Bende o ay tek ilişkiyle hamile kalmıştım. Günümden önce yumurtlamışım ve çatlamış. Doktor çatladığını anlamamış.
Canım mavi boncuğum ben eylüle kadar ara vermeye karar verdim benim bat olayını listeden çıkarabilirsin, kendimi diyet kilo topiklerine bırakıp biraz başarabildiğim ve beni motive eden alanlarda ilerlicem55 kiloya inmek spor yapmak dikiş yapmak ve oğlumla vakit geçirmek gibi..
Yine kıza benziyor dedi başkada birşey demediCinsiyeti öğrenmedin mi canım
Çok zorluyor cinsiyet hala kıza benziyor dedi kendini göstermiyor herhalde. Bide ovulasyon testi kullan canım ben kullandım ilk ay stres yaptım ikinci ay oldu inşallah sende en kısa zamanda olursun canım benim senden güzel haberler bekliyorumAy geçmiş olsun ya önemli bişeyi yoktur inşallah nasıl durumu? Seninde işin zor hamile halinle çocuğu zabtetmekAllah kolaylıklar versin
Bu arada bende 4 Ekim'de doğdum
benim oğlumda 14 Eylül doğumlu...
Napayım canikom bende uğraşıyorum
bu ay ovulasyon testi alacaktım hala alamadım bi yandan almasammı iyice stres mi yaparım diyorum karar veremedim tam
dün eski bir arkadaşla yazışmıştım ünv.den biri işte benden sonra evlenmişti benden önce kızı olmuştu şimdi 2.kızı geliyormuş bu ay sonu hemde anam millet ne hızlı
senin cinsiyet hala belli olmadı mı? Olmadıysa kesin kızdır göstermedi mi hiç kendini
doktor az çok bi tahmin yapması lazım
Çok zorluyor cinsiyet hala kıza benziyor dedi kendini göstermiyor herhalde. Bide ovulasyon testi kullan canım ben kullandım ilk ay stres yaptım ikinci ay oldu inşallah sende en kısa zamanda olursun canım benim senden güzel haberler bekliyorumuAy geçmiş olsun ya önemli bişeyi yoktur inşallah nasıl durumu? Seninde işin zor hamile halinle çocuğu zabtetmekAllah kolaylıklar versin
Bu arada bende 4 Ekim'de doğdum
benim oğlumda 14 Eylül doğumlu...
Napayım canikom bende uğraşıyorum
bu ay ovulasyon testi alacaktım hala alamadım bi yandan almasammı iyice stres mi yaparım diyorum karar veremedim tam
dün eski bir arkadaşla yazışmıştım ünv.den biri işte benden sonra evlenmişti benden önce kızı olmuştu şimdi 2.kızı geliyormuş bu ay sonu hemde anam millet ne hızlı
senin cinsiyet hala belli olmadı mı? Olmadıysa kesin kızdır göstermedi mi hiç kendini
doktor az çok bi tahmin yapması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?