- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.521
Cnm 20. Haftada bebbek tuyleniyormus o mide bulantisi yapiyormus. Bendede ara ara oluyor.Bnmde hala arada bulantı oluyor
İnşallah canımmAhhh Allah im keske bende aynisini yasasam.insallah sende bebisini saglikla sihatle dünyaya getirirsin
Vayyy benim yiğidimmm Kayserilim benim
Çok zorluyor cinsiyet hala kıza benziyor dedi kendini göstermiyor herhalde. Bide ovulasyon testi kullan canım ben kullandım ilk ay stres yaptım ikinci ay oldu inşallah sende en kısa zamanda olursun canım benim senden güzel haberler bekliyorum
Mavi Boncugumm beni de listeden cıkarabıkırsın 1.5 yıldır artık tukendım tum enerjim cekıldı sanki gozum hep takvimde aklım hep gebelikte normal hayata uyum saglayamıyorum ileriye donuk plan yapamıyorum biraz oluruna bırakıp artık nasip degılse de degil demek istiyorum cok sukur bir kızım var ıyıkı var..Ekim kasım gibi belki tekrar dusunur m bir kac ay neredeyse ılıskı ye bile girmek istemiyorum uzerımde agır bir sorumluluk oldu bu is doktora gitmekten de sıkıldım artık yoruldum insallah sizler tez zamanda hamile kalırsınız oncelıkle hıc bebegı olmayanlara versin Rabbim en saglıklısından
Kızlar iyi geceler canlar size acil bişey sormam lazım benim bu ovulasyon lar hep pik göstermeye başladı yumurtlama tarihim 10 13 arasındaydı hep pik ya da ben o aralar yaptım öyle oldugunu sandım r sonra doktorum bugün beklenen adet tarifin 25 temmuz olacak kürtaj sonrası adet döngüsü değişir dedi anlamıyorum suan o halde adetime 4 gün kalmıs oluyor neden hep pik oluyor anlamadım yıkandım yıkanalı ilişki devam etti acaba betaö düşmedimi diye düşünüyordum doktorum son baktığında beta 1 olmus artık hazırsın demişti ne oluyor ya fikri olan var mı
Kız bi foto atale merak ettimKızlar iyi geceler canlar size acil bişey sormam lazım benim bu ovulasyon lar hep pik göstermeye başladı yumurtlama tarihim 10 13 arasındaydı hep pik ya da ben o aralar yaptım öyle oldugunu sandım r sonra doktorum bugün beklenen adet tarifin 25 temmuz olacak kürtaj sonrası adet döngüsü değişir dedi anlamıyorum suan o halde adetime 4 gün kalmıs oluyor neden hep pik oluyor anlamadım yıkandım yıkanalı ilişki devam etti acaba betaö düşmedimi diye düşünüyordum doktorum son baktığında beta 1 olmus artık hazırsın demişti ne oluyor ya fikri olan var mı
Oldum canım sonra yıkandım sana da demiştim ya bat 1 agustos diye ama doktorum 25 oldugunu bugün söyledi bende temizlendigimsen beri gün aşırı ilişkiye devam ettim ama son 3 gündür ovulasyon lar hep pik çıkıyorMonaezop sen kürtajdan sonra hiç adet olmadınmı?
Ovulasyonlarımı atayım canım ayyy Bi tane erken gebelik Bi tane normal gebelik testi var bide hediye göndermişler yapmaya korkuyorum mKız bi foto atale merak ettim
Canım bu ovulasyon bugün yaptığım ama doktora göre adetime 4 gün var 4gün kala yine mi ynurtluyorumKız bi foto atale merak ettim
Oldum canım sonra yıkandım sana da demiştim ya bat 1 agustos diye ama doktorum 25 oldugunu bugün söyledi bende temizlendigimsen beri gün aşırı ilişkiye devam ettim ama son 3 gündür ovulasyon lar hep pik çıkıyor
Cidden koyu kızzzz. Ama bence hemen yapma gebelik az daha bekleeee. İnşallah Rabbim bu ay verirrr sana da yaaaaCanım bu ovulasyon bugün yaptığım ama doktora göre adetime 4 gün var 4gün kala yine mi ynurtluyorum
Kuzum doktor dedi ki kürtaj sonrası kanamaya adeti karıştırmışsın sen dedi benim kayıtlarıma baktı adet günün normal döndünde 24-25 temmuz gözüküyor dedi dedim doktor hanım 1 agustos demiştiniz ben öyle bişey demedim 1 agustos a kadar adet olmazsan gel beta bakalım dedim diyor kadın beni resmen hamile kalmaya zorladı bu ayHa evet hatırladım cano doktor niye 25 dedi nerden biliyor o gün adet olacağını? Yani şimdi atıyorum döngün 30 diyelim o zaman adet gününden 30 gün sonra olursun zaten
Sen temizlendiğinden beri 2 günde bir deniyosun ihtimal daha yükselir iyi yapmışsın
Ay eşimde tutturdu yap yap yap şunu diye bide diyorki şu hassas olanı yap o daha büyük duruyor diyorCidden koyu kızzzz. Ama bence hemen yapma gebelik az daha bekleeee. İnşallah Rabbim bu ay verirrr sana da yaaaa❤♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?