Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay eşimde tutturdu yap yap yap şunu diye bide diyorki şu hassas olanı yap o daha büyük duruyor diyor kücük teste güvenememiş ay bide Bi sürü su içtim ovulasyon kadar tutmustum su içmemiştim
Kız o zaman içinden gelen neyse onu yap Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Ay bilemedim ki ya yapıp depresyona girmek var bide valla ynei toparladım o şpku yaşamak istemiyorum eşimde çok ısrar ediyor ya gece gece sizi demesgul ediyorum ama napsam canım yaaa
Kız bizi niye meşgul edesin. Eşinin hislerine güveniyorsan yap ama sonuç olumsuz çıkarsa da sakın üzülme. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda versin inşallah bekletmesin de

Kürtajın ardındaki kanama tabiki adet değil ya benim kürtaj kanamam 15 gün sürdü
Kürtaj olduğun günden itibaren 30-40 gün içersinde adetin gelmesi lazımmış

Kız bizi niye meşgul edesin. Eşinin hislerine güveniyorsan yap ama sonuç olumsuz çıkarsa da sakın üzülme. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda versin inşallah bekletmesin de
Canım valla şimdiye kadar hiç yap dememişti ilk defa o yap dedi yapıcam Allah sonumu hayır etsin dua edin çıkmazsa da artık cok sıvı aldım diye kandırırm kendimi

O zaman yapayım mı yapmayı mm mı canısıııı bişi dem bu ovulasyon benimle alay mı edşyorrr

Kuzum eğer kürtaj olduğun günden bu yana 40 gün geçtiyse yap tabi ama daha az zaman olduysa yerinde olsam biraz daha beklerdim hani negatif çıkarsa moralin sıfıra inmesin diye ama belkide yumurtlaman yeni oluyodur sen değerlendir yine

Naptın çıktımı yoksa?
Yaaaa inanamıyorum. Silik çıktı ya canım sende kürtaj oldun ya bu zamana dkadar değer düşerdi demi eski değer falan değildir demi ya elim ayagım titriyor kürtajdan sonra olmaz dediler doktorum sadece doktorum olur dedi ya ama en son betam 1çıkmısto bidaha baktrmadım şimdi bu ne yaaa

Kız o zaman hamilesin betan madem 1'e indiyse nasıl silik çıksın demekki gebelik varki yükseldi çok sevindim senin adına hadi hayırlısı canım ya ama kesin emin olmak için bekle biraz daha bence 2 gün sonra direkt git kan ver

Anaaaa hamilesin ya bariz belli
Gebelik testi bu sonuçta ay bak bende heyecanlandım yarın kan ver hemen
Ben geçen ay adetimin 2.gününde hormon tahlili yaptırmıştım o zaman bhcg'me de bakmışlar 4.92'ydi şimdi adet görmeden önce gebelik testi yapmıştım negatifti☹ yani silik çıksa benim çıkardı senin 1'miş o zaman
Kürtajla alakası yok bunun çünkü 1'di diyosun inmiş işte demekki tekrar yükseldi
Monaezop

Monaezop yaaaaaaaaaaaaa kız gerçektennnn sen şimdi hamilesinnnnnnnnn
Ya inanamıyorum geçen ay neler yaşadım neler neler ya neler diyemiyorum hiçbişey bak sana dedim ki biz aynı zamanlarda hamile kalıcaz gör bak sende bu ay bu güzel haberi verifeksşn bana inan bu sözü unutma suan hastaneye gidiyoruz beta öğrenmeden duramıcam ama bidaha iyice ilerleyen kadar yaptırmam sana da Mavi Boncugumm sa dua ederek gidiyorum buradaki herkesee

Ay inşallah bende böyle test atarım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…