Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarını bekleyemem şimdi gidiyoruz doktorum bana güven dedi korkma dedi kürtaj engel degil içini de temizlemiştir dedi saglıkskz olduklarından düşmğşlerdir üzüntüyle cocuklara belki sen zarar verecektin dedi artık o günler yok yaaa kuzum kürtaj sonrası hemen denemek lazım ıs kadın haklıymış neyseee dua kanı verehm öyle emin olayım

Hay Allah razı olsun kız senden. İnşallah bende bu ay güzel haber alır size veririm. Canımsın inan canı gönülden sevindim hemen eşime söyşedim bi arkadaşımız daha hamile diye. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ama lütfen bu defa üzüleceğin strese gireceğin kişi kişiler ve olaylardan uzak dur. Kayınvalidene söyleme sakın hamile olduğunu falan. İnşallah yine ikizdir kız. Sağlıklı olsun güzel Allahım inşallah

İnşallah güzelim ya adetimiz bitiyor bu ay mesaimiz çok kız bizde mi 2 günde bir denesek
Yav ben yapamıyom ki sıkılıyodum geçen aylarda. Bugün benim regl bitti diyebiliriz yarın ola hayrola ama evet bu ay 2 güne bir yapmaya çalışcammm

Hadi heyecanla bekliyoruz bizde
Ya benim kürtaj kanamam bittikten sonra bariz şeffaf akıntı görmüştüm ama bilerek denememiştim adet gelsin 1 defa dedim o günden 14 gün sonra adet oldum yumurtlamaydı işte keşke deneseydim dicem ama nasipte yokmuş vakti gelmemiş demekki senin hamileliğin kesinleşirse kürtaj sonrası bu kadar tez hamile kalan ilk duyduğum kişi olacaksın. Bugün kürtajının kaçıncı günüydü?

Kayınvalidem kim ay tanımıyorum ben onu tanımıcam da uzak durucam tabi ki vallahi polyana gibi gezicem 32 hadi bide kanda çıksında Bi oyun havasıyla kutlayım

Kuzum ben o dönem çok fazla stres üzüntü yaşadığım için inan tarihleri unuttum o döneme dair herşeyi unuttum ama benim tahminimce kanama kesilir kesilmez yumurtladım çünkü akıntım fazlaydı doktorum da yıkan ve 1gğn arayla ilişki demişti

Kayınvalidem kim ay tanımıyorum ben onu tanımıcam da uzak durucam tabi ki vallahi polyana gibi gezicem 32 hadi bide kanda çıksında Bi oyun havasıyla kutlayım
Heh aferin kız tanıma tanıma tü kaka o hemen haber ver tamam mııııııı

Ben bu ay ovulasyon seti alsammı karar veremedim hala ya
Değerin bence 40-50 falandır
Canım ben aldım doktor alma dedi aldım ama ben ovulasyon göre gitmedim 1 gün dinlendim 1 gün ilişkki oldu ovulasyon göre 1 gün pik oldu sadece bence o günde yumurtlama falan yoktu çünkü akıntım yoktu ama için rahat etsin diyorsan al ben içim rahat etsin diye aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…