- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.561
Canım yarını bekleyemem şimdi gidiyoruz doktorum bana güven dedi korkma dedi kürtaj engel degil içini de temizlemiştir dedi saglıkskz olduklarından düşmğşlerdir üzüntüyle cocuklara belki sen zarar verecektin dedi artık o günler yok yaaa kuzum kürtaj sonrası hemen denemek lazım ıs kadın haklıymış neyseee dua kanı verehm öyle emin olayımAnaaaa hamilesin ya bariz belli
Gebelik testi bu sonuçta ay bak bende heyecanlandım yarın kan ver hemen
Ben geçen ay adetimin 2.gününde hormon tahlili yaptırmıştım o zaman bhcg'me de bakmışlar 4.92'ydi şimdi adet görmeden önce gebelik testi yapmıştım negatifti☹ yani silik çıksa benim çıkardı senin 1'miş o zaman
Kürtajla alakası yok bunun çünkü 1'di diyosun inmiş işte demekki tekrar yükseldi
Monaezop
Ay inşallah bende böyle test atarım bu ay
Hay Allah razı olsun kız senden. İnşallah bende bu ay güzel haber alır size veririm. Canımsın inan canı gönülden sevindim hemen eşime söyşedim bi arkadaşımız daha hamile diye. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ama lütfen bu defa üzüleceğin strese gireceğin kişi kişiler ve olaylardan uzak dur. Kayınvalidene söyleme sakın hamile olduğunu falan. İnşallah yine ikizdir kız. Sağlıklı olsun güzel Allahım inşallahYa inanamıyorum geçen ay neler yaşadım neler neler ya neler diyemiyorum hiçbişey bak sana dedim ki biz aynı zamanlarda hamile kalıcaz gör bak sende bu ay bu güzel haberi verifeksşn bana inan bu sözü unutma suan hastaneye gidiyoruz beta öğrenmeden duramıcam ama bidaha iyice ilerleyen kadar yaptırmam sana daMavi Boncugumm sa dua ederek gidiyorum buradaki herkesee
Yav ben yapamıyom ki sıkılıyodum geçen aylarda. Bugün benim regl bitti diyebilirizİnşallah güzelim ya adetimiz bitiyor bu ay mesaimiz çokkız bizde mi 2 günde bir denesek
Canım yarını bekleyemem şimdi gidiyoruz doktorum bana güven dedi korkma dedi kürtaj engel degil içini de temizlemiştir dedi saglıkskz olduklarından düşmğşlerdir üzüntüyle cocuklara belki sen zarar verecektin dedi artık o günler yok yaaa kuzum kürtaj sonrası hemen denemek lazım ıs kadın haklıymış neyseee dua kanı verehm öyle emin olayım
Kayınvalidem kim ay tanımıyorum ben onuHay Allah razı olsun kız senden. İnşallah bende bu ay güzel haber alır size veririm. Canımsın inan canı gönülden sevindim hemen eşime söyşedim bi arkadaşımız daha hamile diye. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ama lütfen bu defa üzüleceğin strese gireceğin kişi kişiler ve olaylardan uzak dur. Kayınvalidene söyleme sakın hamile olduğunu falan. İnşallah yine ikizdir kız. Sağlıklı olsun güzel Allahım inşallah
Kuzum ben o dönem çok fazla stres üzüntü yaşadığım için inan tarihleri unuttum o döneme dair herşeyi unuttum ama benim tahminimce kanama kesilir kesilmez yumurtladım çünkü akıntım fazlaydı doktorum da yıkan ve 1gğn arayla ilişki demiştiHadi heyecanla bekliyoruz bizde
Ya benim kürtaj kanamam bittikten sonra bariz şeffaf akıntı görmüştüm ama bilerek denememiştim adet gelsin 1 defa dedim o günden 14 gün sonra adet oldum yumurtlamaydı işte keşke deneseydim dicem ama nasipte yokmuş vakti gelmemiş demekki☹ senin hamileliğin kesinleşirse kürtaj sonrası bu kadar tez hamile kalan ilk duyduğum kişi olacaksın. Bugün kürtajının kaçıncı günüydü?
Heh aferin kız tanıma tanıma tü kaka oKayınvalidem kim ay tanımıyorum ben onutanımıcam da uzak durucam tabi ki vallahi polyana gibi gezicem 32 hadi bide kanda çıksında Bi oyun havasıyla kutlayım
Kesinlikle gün aşırı deneyin valla eşler kaçıyor ama ben kovaladımYav ben yapamıyom ki sıkılıyodum geçen aylarda. Bugün benim regl bitti diyebilirizyarın ola hayrola ama evet bu ay 2 güne bir yapmaya çalışcammm
Veririm canım vermez iyim aldılar şimdi kanı gitmicwm eve burada beklicez eşim arabaya yattı bende cafesinde çay içiyorumHeh aferin kız tanıma tanıma tü kaka ohemen haber ver tamam mııııııı
Veririm canım vermez iyim aldılar şimdi kanı gitmicwm eve burada beklicez eşim arabaya yattı bende cafesinde çay içiyorum
kız bu ay gurur murur yapmayacam kavga da etmeyecem inşallahKesinlikle gün aşırı deneyin valla eşler kaçıyor ama ben kovaladım
Kaç saate çıkarmışşşşVeririm canım vermez iyim aldılar şimdi kanı gitmicwm eve burada beklicez eşim arabaya yattı bende cafesinde çay içiyorum
Bence evetttt kuzum bende ondan yapmıştmO yaptığın gebelik testi erken gebelik mi kuzum?
Evet canımm Ovulasyonlarını yanında hediye gelmişO yaptığın gebelik testi erken gebelik mi kuzum?
Bence evetttt kuzum bende ondan yapmıştm
Kız ne gururu ben ev tasıdım valla ev alt üst durumdaydı bu işi aksatmadım düşünkız bu ay gurur murur yapmayacam kavga da etmeyecem inşallahyapacam 2 güne bir
Kaç saate çıkarmışşşş
İnsallah hassastırHee iyi o zaman onlar daha güvenilir zaten hassas oldukları için
Evet canımm Ovulasyonlarını yanında hediye gelmiş
İnsallah hassastırdiğerine normal grblige eşim diyorki bu kücücük bu nasıl bilecek valla cocuk aklıyla işte
Canım ben aldım doktor alma dedi aldım ama ben ovulasyon göre gitmedim 1 gün dinlendim 1 gün ilişkki oldu ovulasyon göre 1 gün pik oldu sadeceBen bu ay ovulasyon seti alsammı karar veremedim hala ya
Değerin bence 40-50 falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?