- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.581
Canım ben aldım doktor alma dedi aldım ama ben ovulasyon göre gitmedim 1 gün dinlendim 1 gün ilişkki oldu ovulasyon göre 1 gün pik oldu sadecebence o günde yumurtlama falan yoktu çünkü akıntım yoktu ama için rahat etsin diyorsan al ben içim rahat etsin diye aldm
Ben bu ay bide gündüz yapcam kızKız ne gururu ben ev tasıdım valla ev alt üst durumdaydı bu işi aksatmadım düşün1 saate çıkar dedi cnm
Valla canısı bende TERAZYM KARARSIZLIK SOYADIM GİBİ ama içini rahatlatmak için alÇok kararsızım daha önce hiç almadığım için kullanmasamda olur yani ama sadece yumurtlama günümü merak ediyorum daha doğrusu adetlerim çok düzenli değil diye...
Bu ay 35'de geldi ama her ay değişebiliyor
Diğer yandanda of diyorum şimdi sürekli yap uğraş dur testlerle strese girermiyim diyorum
İki arada kaldım anlicağın ben zaten kararsızın tekiyim en sevmediğim yönüm bu
Canım Bi yerde sabahları sperm kalitesi daha iyi diye görmüştüm ama ben 2gün sabaha karsı yapabildik cünkü uyku daha tatlı geliyor yaSiz geceye mi yoksa sabaha mı ağırlık verdiniz?
Gündüzden ziyade sabaha karşı diyorlar bide eşime uyumadan bol bol fındık ceviz yedirdimBen bu ay bide gündüz yapcam kızhadi hayırlı olsun hayırla gelsin
Valla canısı bende TERAZYM KARARSIZLIK SOYADIM GİBİ ama içini rahatlatmak için al
Canım al ama bak bende sadece 1 gün kopkoyu cıktı o günde günn aşrı diyorum ya yapmadığım güne denk geldi sonra işte su son 3 gündür pikti ben yumurtlama sanıyordum ama galiba hamilslktrn sen ona takılma atıyorum yıkandım ya ayın 1inde 3 5 7 9 diye gitti ilişki sıklıgı ve hiç şaşmadı ilk başlarda sabaha karşı oldu ama baktık zorlanıyoruz uyku basıtırotr sonra aksama döndükYaaa sende terazisin demek canom ne güzelalayım bari o zaman dediğin gibi şimdi almazsam bu sefer niye almadım diye içimi kemirir durur iyisimi alayım
Canım Bi yerde sabahları sperm kalitesi daha iyi diye görmüştüm ama ben 2gün sabaha karsı yapabildik cünkü uyku daha tatlı geliyor ya
Bu ay ilk zamanlar eşim iyiydi sonra baktım cozutuyor Bi girdim damardan annelik nedir nasıl biliceksinler ben neler yasıyorum bilmşyorsunlarHee öyleymiş ama dediğin gibi o saatteki uyku da baldan tatlı yabakalım uykumuzu yenebilirsek hallederiz eşim haftaya memleketine gidecek inşallah ben şimdiden diyorumki sakın 1 günden fazla kalma işimiz sıkı bu ay adam bunalıpda terslemez inşallah
Canım al ama bak bende sadece 1 gün kopkoyu cıktı o günde günn aşrı diyorum ya yapmadığım güne denk geldi sonra işte su son 3 gündür pikti ben yumurtlama sanıyordum ama galiba hamilslktrn sen ona takılma atıyorum yıkandım ya ayın 1inde 3 5 7 9 diye gitti ilişki sıklıgı ve hiç şaşmadı ilk başlarda sabaha karşı oldu ama baktık zorlanıyoruz uyku basıtırotr sonra aksama döndük
Canım ben yatmadan önce 2 saat sıvı almadım alırsan yanlıs cıkmıyor gerçekten alınca silik çıkıyor idrarda silikleşiiyor hormonAnladım kuzum zaten pikten sonraki 24-36 saat içinde yumurta çatlıyomuş diye duydum seninki muhtemelen çatladığı gün oldu
O ovulasyon testini yapmadan önce idrar tutmakmı gerekiyor hiçde bilmiyorum detayını
Mesela 7 sabaha karşı sayılmaz mıGündüzden ziyade sabaha karşı diyorlar bide eşime uyumadan bol bol fındık ceviz yedirdimetkisi varmı bilmiyorum ben önceki ikizlerime çok zor hamile kaldım suan hamlieysem bu cok ani oldu hiç beklemiyordum ya
Sayılır canım ben de 6 gibi denemişimdir cnmMesela 7 sabaha karşı sayılmaz mı
Allahım ne kadar büyük ya. Gördü senin bi öncekinde ne kadar üzüldüğünü Rabbim bekletmedi seni daha ne olsun. Hemen şükür namazı kıl kuzum sadaka falan ver bari ya başın gözün için. Evladının sağlıkla büyümesi için inşallah. O kadar çok sevindimki anlatamamm. Dualarını eksik etme bizim içinde. Teniz kalbinden dile inşallah Rabbim bizlere de verainAllahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmmMavi Boncugumm K KurkmantoluS
Bak canım benim ismini de bilmiyorum ama kürklü güzel kız vallahi bu işin başı mutluluk kafan rahatsa oluyormus bak inan ben senelerce denedim sonra ikizlere hamile kalmadan cocugun olmaz dediler sonra kaldım İkiz dediler sonra saglıklı iyi dediler düştü ikiside ama söyle dönüp bakıyorum da ben ne zaman mutsuzsam bu kötü olaylar hep basıma grlmis yani biraz vuxudum beni dinlemiş hükmetmişim etrafında kim var mutsuz edecek önce Bi onlardan arın vallahi ben artık cokta tın modundayım herşey karşı ben cok tarkardım kafama vallahi bu ay Bi gram düşünmedim düşünürsem oturup ağlayacak kadar cok sey varki en basiti yavrularım ama bak Allah yüzüme baktı demekki jherşeyr kafadaAllahım ne kadar büyük ya. Gördü senin bi öncekinde ne kadar üzüldüğünü Rabbim bekletmedi seni daha ne olsun. Hemen şükür namazı kıl kuzum sadaka falan ver bari ya başın gözün için. Evladının sağlıkla büyümesi için inşallah. O kadar çok sevindimki anlatamamm. Dualarını eksik etme bizim içinde. Teniz kalbinden dile inşallah Rabbim bizlere de verain
3 yasında canım yok iyi olmuyor Simdilik Bı sıkıntınız yok wc alıstrdın hatta dedim doğumdan sonra rahat ederimNe gÜzel cnm senin ilk bebiş kaç yasındaydı zor oluyor mu
Bende iki gün önce tekrar gittim kız dediYine kıza benziyor dedi başkada birşey demedisenin belli oldu mu tam olarak
Haklısın canım ondan dır o zaman özellikle sabahları gec yersem daha berbat oluyorumCnm 20. Haftada bebbek tuyleniyormus o mide bulantisi yapiyormus. Bendede ara ara oluyor.
Gözün aydın kuzummmmmBak canım benim ismini de bilmiyorum ama kürklü güzel kız vallahi bu işin başı mutluluk kafan rahatsa oluyormus bak inan ben senelerce denedim sonra ikizlere hamile kalmadan cocugun olmaz dediler sonra kaldım İkiz dediler sonra saglıklı iyi dediler düştü ikiside ama söyle dönüp bakıyorum da ben ne zaman mutsuzsam bu kötü olaylar hep basıma grlmis yani biraz vuxudum beni dinlemiş hükmetmişim etrafında kim var mutsuz edecek önce Bi onlardan arın vallahi ben artık cokta tın modundayım herşey karşı ben cok tarkardım kafama vallahi bu ay Bi gram düşünmedim düşünürsem oturup ağlayacak kadar cok sey varki en basiti yavrularım ama bak Allah yüzüme baktı demekki jherşeyr kafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?