Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok kararsızım daha önce hiç almadığım için kullanmasamda olur yani ama sadece yumurtlama günümü merak ediyorum daha doğrusu adetlerim çok düzenli değil diye...
Bu ay 35'de geldi ama her ay değişebiliyor
Diğer yandanda of diyorum şimdi sürekli yap uğraş dur testlerle strese girermiyim diyorum
İki arada kaldım anlicağın ben zaten kararsızın tekiyim en sevmediğim yönüm bu

Valla canısı bende TERAZYM KARARSIZLIK SOYADIM GİBİ ama içini rahatlatmak için al

Yaaa sende terazisin demek canom ne güzel alayım bari o zaman dediğin gibi şimdi almazsam bu sefer niye almadım diye içimi kemirir durur iyisimi alayım
Canım al ama bak bende sadece 1 gün kopkoyu cıktı o günde günn aşrı diyorum ya yapmadığım güne denk geldi sonra işte su son 3 gündür pikti ben yumurtlama sanıyordum ama galiba hamilslktrn sen ona takılma atıyorum yıkandım ya ayın 1inde 3 5 7 9 diye gitti ilişki sıklıgı ve hiç şaşmadı ilk başlarda sabaha karşı oldu ama baktık zorlanıyoruz uyku basıtırotr sonra aksama döndük

Canım Bi yerde sabahları sperm kalitesi daha iyi diye görmüştüm ama ben 2gün sabaha karsı yapabildik cünkü uyku daha tatlı geliyor ya

Hee öyleymiş ama dediğin gibi o saatteki uyku da baldan tatlı ya bakalım uykumuzu yenebilirsek hallederiz eşim haftaya memleketine gidecek inşallah ben şimdiden diyorumki sakın 1 günden fazla kalma işimiz sıkı bu ay adam bunalıpda terslemez inşallah

Bu ay ilk zamanlar eşim iyiydi sonra baktım cozutuyor Bi girdim damardan annelik nedir nasıl biliceksinler ben neler yasıyorum bilmşyorsunlar baktım şefkatle yaklasıyor e hadi boşa gitmesin şefkat dedim

Anladım kuzum zaten pikten sonraki 24-36 saat içinde yumurta çatlıyomuş diye duydum seninki muhtemelen çatladığı gün oldu
O ovulasyon testini yapmadan önce idrar tutmakmı gerekiyor hiçde bilmiyorum detayını

Canım ben yatmadan önce 2 saat sıvı almadım alırsan yanlıs cıkmıyor gerçekten alınca silik çıkıyor idrarda silikleşiiyor hormon

Gündüzden ziyade sabaha karşı diyorlar bide eşime uyumadan bol bol fındık ceviz yedirdim etkisi varmı bilmiyorum ben önceki ikizlerime çok zor hamile kaldım suan hamlieysem bu cok ani oldu hiç beklemiyordum ya
Mesela 7 sabaha karşı sayılmaz mı

Allahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmm Mavi Boncugumm K KurkmantoluS
Allahım ne kadar büyük ya. Gördü senin bi öncekinde ne kadar üzüldüğünü Rabbim bekletmedi seni daha ne olsun. Hemen şükür namazı kıl kuzum sadaka falan ver bari ya başın gözün için. Evladının sağlıkla büyümesi için inşallah. O kadar çok sevindimki anlatamamm. Dualarını eksik etme bizim içinde. Teniz kalbinden dile inşallah Rabbim bizlere de verain

Bak canım benim ismini de bilmiyorum ama kürklü güzel kız vallahi bu işin başı mutluluk kafan rahatsa oluyormus bak inan ben senelerce denedim sonra ikizlere hamile kalmadan cocugun olmaz dediler sonra kaldım İkiz dediler sonra saglıklı iyi dediler düştü ikiside ama söyle dönüp bakıyorum da ben ne zaman mutsuzsam bu kötü olaylar hep basıma grlmis yani biraz vuxudum beni dinlemiş hükmetmişim etrafında kim var mutsuz edecek önce Bi onlardan arın vallahi ben artık cokta tın modundayım herşey karşı ben cok tarkardım kafama vallahi bu ay Bi gram düşünmedim düşünürsem oturup ağlayacak kadar cok sey varki en basiti yavrularım ama bak Allah yüzüme baktı demekki jherşeyr kafada

Gözün aydın kuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…