- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.601
Yok bizim malesef kürtaj sonrasi 4 aydir deniyoruz ama olmuyo. Bu ay da ayrildik malesef esim tayin yerine gitti. Gitmeden bi iliski oldu ama erkendi oda. Önümüzdeki ayda tasinma telasimiz falan olacak oyle gidecek. İnsallah yeni evde nasip eder Allah bizeBen geçen ay başladım denemeye canım
Yani ilk adetimi gördükten sonra ama 3 kere denedik yumurtlamamı kaçırdım muhtemelen
bilemiyorum inşâllah bu ay hayırlısıyla sağlıklı nasip olur benimle beraber burdaki bütün isteyenlere ...sen ne yaptın?
Cnm gozun aydin. Insallah bu sefer sorunsuz bir gebelik gecirirsin ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.Allahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmmMavi Boncugumm K KurkmantoluS
Ovulasyon testlerinin pik oluşundan hamile olduğunu öğrenene kadar dizi izler gibi heyecanla okudum ve sonu ne güzel bittiAllahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmmMavi Boncugumm K KurkmantoluS
Canim hayirli olsun. UZun zamandir giremiyorum buralara. İlk hamile kalmani test yaptirmanin falan okumustum hep. En son bebeginin biri seninleydi. Neler olmus öyle cok gecmis olsun. Allah hic aratmamis bekletmemis ne güzel. Saglikla kucagina al insallah. Bende ikizlerimi iki aylikken kaybettim kurtaj oldum. Hala bekliyoruzSaol canım mm cok saol
Doğru diyosun aslında. Kuzum ismim Şerife. Bana ismimle dua et olur muBak canım benim ismini de bilmiyorum ama kürklü güzel kız vallahi bu işin başı mutluluk kafan rahatsa oluyormus bak inan ben senelerce denedim sonra ikizlere hamile kalmadan cocugun olmaz dediler sonra kaldım İkiz dediler sonra saglıklı iyi dediler düştü ikiside ama söyle dönüp bakıyorum da ben ne zaman mutsuzsam bu kötü olaylar hep basıma grlmis yani biraz vuxudum beni dinlemiş hükmetmişim etrafında kim var mutsuz edecek önce Bi onlardan arın vallahi ben artık cokta tın modundayım herşey karşı ben cok tarkardım kafama vallahi bu ay Bi gram düşünmedim düşünürsem oturup ağlayacak kadar cok sey varki en basiti yavrularım ama bak Allah yüzüme baktı demekki jherşeyr kafada
Kürklüm günaydinDoğru diyosun aslında. Kuzum ismim Şerife. Bana ismimle dua et olur mu ♥
Günaydın kuzummmmKürklüm günaydin
Allahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmmMavi Boncugumm K KurkmantoluS
Nörüyim dün misafirim vardı gece 1 e kadar oturduk yazamadım. Bugünde sabah kalktım eğitime geldimmayakta uyuyorum. Hiç halim yokVayyy benim yiğidimmm Kayserilim benimnörüyüm gadasını aldığım annemdeydim eve gidiyommmm sen nörüyonn ♥
Ne eğitimi kızz pazar pazarrr. Gmrdün mü mesajları MeltemNörüyim dün misafirim vardı gece 1 e kadar oturduk yazamadım. Bugünde sabah kalktım eğitime geldimmayakta uyuyorum. Hiç halim yok
Amin canım cok cok saolCnm gozun aydin. Insallah bu sefer sorunsuz bir gebelik gecirirsin ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.
Vallahi bende dün heyecanla resmen macera filmi izledimOvulasyon testlerinin pik oluşundan hamile olduğunu öğrenene kadar dizi izler gibi heyecanla okudum ve sonu ne güzel bittibu kadar heyecana sanırım ilk bebek olacak. Hayırlı olsun ben de bir öncekini kürtaj oldum sızısı içimde. bu defa sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Kuzum öldürür mü bilmem ama benim doktorum asla kullanmayın evlendiğini günden beri asla kullanmadık biz ben ne hap kullandım ne de eşim preZervarfKızlarrrr. Prezervatif takıp çıkarmak spermleri öldürür müüü??
Canım 10 tane doktora gittim sadede e 2 tanesi korunma dedi diğerleri resmen ölürsün bile dediler o derece korun dediler yani ama ben o nitsne doktoruma güvendim asla korunma dedi bana güven dedi herşeyin tane tane bakcam dedi öylede yaptı ve sabah hamileyim dedim inan kadın ağladı telefonda sana ne demiştim dedi o sebep tabi ki taktir AllahınCanim hayirli olsun. UZun zamandir giremiyorum buralara. İlk hamile kalmani test yaptirmanin falan okumustum hep. En son bebeginin biri seninleydi. Neler olmus öyle cok gecmis olsun. Allah hic aratmamis bekletmemis ne güzel. Saglikla kucagina al insallah. Bende ikizlerimi iki aylikken kaybettim kurtaj oldum. Hala bekliyoruzkeske ilk ay hemen deneseydik cesaret edemedik iste. Sen en güzelini yapmissin
Sanmıyorum canım yani sperm içten gelen bir şey sonuçtaKızlarrrr. Prezervatif takıp çıkarmak spermleri öldürür müüü??
Tamam canım edicem güzel kalbin gibi güzel evlatlar versin rabbimDoğru diyosun aslında. Kuzum ismim Şerife. Bana ismimle dua et olur mu ♥
Kız ben full çekiyorum kaç aydır. Popom yatak yüzü görmedi rahata kavuşamadım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?