Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bizim malesef kürtaj sonrasi 4 aydir deniyoruz ama olmuyo. Bu ay da ayrildik malesef esim tayin yerine gitti. Gitmeden bi iliski oldu ama erkendi oda. Önümüzdeki ayda tasinma telasimiz falan olacak oyle gidecek. İnsallah yeni evde nasip eder Allah bize Dedigin gibi isteyen herkese versin rabbim. Beklemek cok zormus gercekten her ay bi umutla bekliyorum sonu hüsran. Dursaydi ikizlerim son ayimizda olacaktik nerdeyse

Allahım hamd olsun sana bidaha 1 hafta geçmeden yaptırmjcam kızlarrrrr hamileyimmmmm Mavi Boncugumm K KurkmantoluS
Ovulasyon testlerinin pik oluşundan hamile olduğunu öğrenene kadar dizi izler gibi heyecanla okudum ve sonu ne güzel bitti bu kadar heyecana sanırım ilk bebek olacak. Hayırlı olsun ben de bir öncekini kürtaj oldum sızısı içimde. bu defa sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Saol canım mm cok saol
Canim hayirli olsun. UZun zamandir giremiyorum buralara. İlk hamile kalmani test yaptirmanin falan okumustum hep. En son bebeginin biri seninleydi. Neler olmus öyle cok gecmis olsun. Allah hic aratmamis bekletmemis ne güzel. Saglikla kucagina al insallah. Bende ikizlerimi iki aylikken kaybettim kurtaj oldum. Hala bekliyoruz keske ilk ay hemen deneseydik cesaret edemedik iste. Sen en güzelini yapmissin

Doğru diyosun aslında. Kuzum ismim Şerife. Bana ismimle dua et olur mu

Kızlarrrr. Prezervatif takıp çıkarmak spermleri öldürür müüü??

Vallahi bende dün heyecanla resmen macera filmi izledim ama gerçekten sonu güzel bitti hamd olsun rabbim herkese böyle güzel biten sonlar versin hatta sonsuzluk versin sanada çok sevindim canım kalp atısını ne zaman duyarım ki önceki deneyeöimi tamamen unuttuğum için artık hatırlayamıyorum

Canım 10 tane doktora gittim sadede e 2 tanesi korunma dedi diğerleri resmen ölürsün bile dediler o derece korun dediler yani ama ben o nitsne doktoruma güvendim asla korunma dedi bana güven dedi herşeyin tane tane bakcam dedi öylede yaptı ve sabah hamileyim dedim inan kadın ağladı telefonda sana ne demiştim dedi o sebep tabi ki taktir Allahın

Ne eğitimi kızz pazar pazarrr. Gmrdün mü mesajları Meltem Monaezop de hamileee
Kız ben full çekiyorum kaç aydır. Popom yatak yüzü görmedi rahata kavuşamadım bi.
Neee hamile mii ayy görmedim çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin bu kez kuzum Monaezop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…