Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum öldürür mü bilmem ama benim doktorum asla kullanmayın evlendiğini günden beri asla kullanmadık biz ben ne hap kullandım ne de eşim preZervarf
neden ki acaba ?
Tamam canım edicem güzel kalbin gibi güzel evlatlar versin rabbim
Allah razı olsun kuzumm inşallah
Kız bende taşınırken gebe kaldım ya taşınmada keramet var kürklü eşyalarını toparla @Kurkmantolumdnn
kız ben 3 ay önce taşındım işr yaramadı
O ne demek kız anlamadım.
Kız yani prezervatif takıp sonra çıkarsan diyommmm. Boşalmadan önce ölürmü içerdekiler

neden ki acaba ?
Allah razı olsun kuzumm inşallah
kız ben 3 ay önce taşındım işr yaramadı

Kız yani prezervatif takıp sonra çıkarsan diyommmm. Boşalmadan önce ölürmü içerdekiler
Yok kız birşey olmaz yapabilirsin ama en iyisi birşey kullanmamak.
Sen tam taşınamamışsın demek çok iş yapmadın mı yoksa hahhaha

Slm kizlar agustosa sayili günler kala umarim yeni hamisler vardir. Malum benim bu ay yumurtlamam olmadi. Tatile geldim .iyikide tatile gelmeden doktora gitmisim yoksa tatil boyunca acaba oldumu oluyormu , test yapip belirti arayip duracaktim.simdi tatilin keyfini sürüyorum. Iliski streside yok. Bat 1 agustos 3 agustosa doktor randevusu alip klomene başlicam. Insallah sizlerin yüzü güler bu ay.

Yok kız birşey olmaz yapabilirsin ama en iyisi birşey kullanmamak.
Sen tam taşınamamışsın demek çok iş yapmadın mı yoksa hahhaha
Yook neler neler yaptım ama yumurtlamayı kaçırdık sanırım evde olamadık o ara kız şimdi netten araştırdım prezervatiflerde sperm öldürücü varmış. Gebellik önlemek adına. Belki bizim ondan olmadı bunca zaman

Bir kişi daha katıldı canım aramıza hamiş olarak dün

Lütfen bana da yardım edin bat 16 temmuzdu ama 13 temmuzda lekelenme olmaya başladı adet tarihimde geçti genede adet olmadım doktora gittim hormon testi ve betahcg yaptı hormon testim sonucunda gelen kanamamın adet kanaması olmadığını söyledi ama betahcg de negatif dedi sonuç <1.20 çıktı tarlusal verdi 3 gün kullan 1 hafta bekle adet olmazsan gel dedi acaba ben gene test yapsam mı hamile olma olasılığım varmıdır

Prezervatifdeki sıvı gebelik önleyici içerik olduğunu biliyorum korumamız için ebe vermişti doğumdan sonra ama ben korktum esimde kullanmadı sonrasında sıkıntı olur mu diye düşünmüştük bence olaya direk girinneprezervatifi kız şapkasız olsun nolcaak Bi ay dişini sık

Anlamadım kız yorumunuuu

Heee şimdi anladım kız bende kuruluk çok oluyor. Onun da kayganlaştırıcı özelliği varya ondan ötürüüü şapıyokk

Bi test daha yap kuzu. En son ne zaman yaptın. Belki geç döllenme falandırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…