- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.641
Olabilir kuzum bilmiyorum öldürüyorsa. Niye kullanıyorsunuz ki deli misinizYook neler neler yaptım ama yumurtlamayı kaçırdık sanırım evde olamadık o arakız şimdi netten araştırdım prezervatiflerde sperm öldürücü varmış. Gebellik önlemek adına. Belki bizim ondan olmadı bunca zaman
Ben dedim bakKız beni öldürüyon sen ya
Olabilir kuzum bilmiyorum öldürüyorsa. Niye kullanıyorsunuz ki deli misinizzaten bebek istiyonuz. Ben hiç sevmiyorum zaten ilk sene kullanıyorduk biz brnde kuruluk yapıyordu.
Kızlar valla keyfiii deeelllBen dedim bakyasak dümdüz olaya girişin
Amin gülmekten ölmeyiz İnşallahhKızlar valla keyfiii deeelllsizleri seviyorum beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün
Kız boşver kullanme heç sevmiyosanKızlar hamileyken kullansak mı pro yuben hemen enfeksiyon oluyorum tiksiniyorum ilişkiden
18 temmuzda test yaptırdık hastanede İNŞALLAHH hamile olabilirim benimki biraz sorunlu çünküBi test daha yap kuzu. En son ne zaman yaptın. Belki geç döllenme falandırr
Kendini kocanın kollarına bırakKızlar valla keyfiii deeelllsizleri seviyorum beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün
Dısardan takviye kullanma bence çok sevişinKız boşver kullanme heç sevmiyosanbakaleee şu preseed varya jel. Onun hakkında bilginiz var mı diyin hele
Ben bilmiyom kullanmadım hiç beybiKız boşver kullanme heç sevmiyosanbakaleee şu preseed varya jel. Onun hakkında bilginiz var mı diyin hele
ne sorunun var canımmm18 temmuzda test yaptırdık hastanede İNŞALLAHH hamile olabilirim benimki biraz sorunlu çünkü
Kendini kocanın kollarına bırakbu ay kullanma. Hadi bakalım güveniyoruz sana
kız manyaksın ki yaaaDısardan takviye kullanma bence çok sevişin
Ben adamı cocuk yapana kadar ağır işçi gibi çalıştırdım şimdide naz yapıom deliriyorne sorunun var canımmm
kız manyaksın ki yaaa
Yahu ben çok istesem de istemesem de öyle kolay kolay kuruluk gitmiyor vücutla alakalı sanırım bilemiyorum. O yüzden bişiler şart bana. Artık bizde de kim kimi ağır işçi gibi çalıştırıır bilmiyorumBen adamı cocuk yapana kadar ağır işçi gibi çalıştırdım şimdide naz yapıom deliriyor
Hahhahaha kız Allah seni napmasın koptumBen adamı cocuk yapana kadar ağır işçi gibi çalıştırdım şimdide naz yapıom deliriyor
Yahu ben çok istesem de istemesem de öyle kolay kolay kuruluk gitmiyor vücutla alakalı sanırım bilemiyorum. O yüzden bişiler şart bana. Artık bizde de kim kimi ağır işçi gibi çalıştırıır bilmiyorum
Kullanmış gibi oldu ama napim uyuyakalıorru uyandrıodum hizmette sınır yok kahveler çaylarHahhahaha kız Allah seni napmasın koptum
Bende aynısını yapicem bi hamile kalsamBen adamı cocuk yapana kadar ağır işçi gibi çalıştırdım şimdide naz yapıom deliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?