Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım güzel yorumlar var bununla alakalı bi dene bakalım iyi olur inşallah içimden bi ses sen hemen hamile kalacaksın diyor
Ayy inşallah burda çok arkadaşım öyle diyor inşallah güzel kalbinize doğduğu gibi olur Ama jelin adı değişmiş sanırım bulamadım nette

İnşallah hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz canım ya. Rabbim şifa versin inşallah. Evde gebelik testin yok mu varsa yapsana bi

İNŞALLAHHH canımm ALLAH c.c razı olsun senden.Evde test yok salı günü bi kan testi yaptırayım diyorum ama çok da korkuyorum ya gene negatif görürsem diye
Kaç aydır istiyorsunuz canım. Cümlemizden razı olsun Rabbimm

9 ay olmak üzere ama benim yaşım 35 o yüzden çok geçmeden hamile kalmak istiyorum hayırlısı RABBİM den
Anladım canım. Rabbim muradını tez zamanda göndersin. İnşallah bayramdan önce hamile olduğunu öğrenirsinn çifte bayram yaşarsın.

Aminnn İNŞALLAHHH RABBİM isteyen her kardeşimize tez vakitte nasip etsin Benim çarşamba günü doğum günüm İNŞALLAH o gün öğrenirim
Yaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallah

Yaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallah ♥♥
AMİNNNN Heyecanla bekliyorum öğrendiğim ilk an hemen seninlede paylaşıcam RABBİM büyük inşallah zamanımız gelmiştir hepimiz meleklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…