- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.661
Emelimize ulaşınca intikam acı oluyorBende aynısını yapicem bi hamile kalsam
Preseed sipariş veriyokkko zman bitkisel bişiler arastrmalısın yaaa off illa kullanacak
Bir kişi daha katıldı canım aramıza hamiş olarak dün
Bende knda çıksa bile yapcammm görmek içinDarisi basimiza ozaman canim. Valla bir hamile kalsam 50 li gebelik testi alip hergun test yapicam.
Canım güzel yorumlar var bununla alakalı bi dene bakalım iyi olur inşallah içimden bi ses sen hemen hamile kalacaksın diyorPreseed sipariş veriyokkk
Ayy inşallah burda çok arkadaşım öyle diyor inşallah güzel kalbinize doğduğu gibi olurCanım güzel yorumlar var bununla alakalı bi dene bakalım iyi olur inşallah içimden bi ses sen hemen hamile kalacaksın diyor
ne sorunun var canımmm
Benim sol tüpüm tamamen tıkalı sağ tüpümde de kısmi bi geçiş var doktor bu ay tedaviye başlıcaktı yumurta güçlendirmek için 1 ay sonrada laparoskobi yapıcakdı ama adet olamadığım için başlamadı
Prefert olmuş galiba ismi bende baktım şimdiAyy inşallah burda çok arkadaşım öyle diyor inşallah güzel kalbinize doğduğu gibi olur♥♥ Ama jelin adı değişmiş sanırım bulamadım nette
Evet canım sipariş verdik artık kendi sitesinden. Prefert-preseed yazıyor sitedePrefert olmuş galiba ismi bende baktım şimdi
İNŞALLAHHH canımm ALLAH c.c razı olsun senden.Evde test yok salı günü bi kan testi yaptırayım diyorum ama çok da korkuyorum ya gene negatif görürsem diyeİnşallah hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz canım ya. Rabbim şifa versin inşallah. Evde gebelik testin yok mu varsa yapsana bi
İNŞALLAHHH canımm ALLAH c.c razı olsun senden.Evde test yok salı günü bi kan testi yaptırayım diyorum ama çok da korkuyorum ya gene negatif görürsem diyeİnşallah hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz canım ya. Rabbim şifa versin inşallah. Evde gebelik testin yok mu varsa yapsana bi
Kaç aydır istiyorsunuz canım. Cümlemizden razı olsun RabbimmİNŞALLAHHH canımm ALLAH c.c razı olsun senden.Evde test yok salı günü bi kan testi yaptırayım diyorum ama çok da korkuyorum ya gene negatif görürsem diye
9 ay olmak üzere ama benim yaşım 35 o yüzden çok geçmeden hamile kalmak istiyorum hayırlısı RABBİM denKaç aydır istiyorsunuz canım. Cümlemizden razı olsun Rabbimm
Anladım canım. Rabbim muradını tez zamanda göndersin. İnşallah bayramdan önce hamile olduğunu öğrenirsinn çifte bayram yaşarsın.9 ay olmak üzere ama benim yaşım 35 o yüzden çok geçmeden hamile kalmak istiyorum hayırlısı RABBİM den
Aminnn İNŞALLAHHH RABBİM isteyen her kardeşimize tez vakitte nasip etsinAnladım canım. Rabbim muradını tez zamanda göndersin. İnşallah bayramdan önce hamile olduğunu öğrenirsinn çifte bayram yaşarsın.
Yaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallahAminnn İNŞALLAHHH RABBİM isteyen her kardeşimize tez vakitte nasip etsinBenim çarşamba günü doğum günüm İNŞALLAH o gün öğrenirim
AMİNNNNYaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallah ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?