- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.681
Nörüyonnnn
Ben en son 5+2 de gittim geçtiğimiz Cuma. Duyulmadı bir hafta sonra gel dedi 29 Temmuz’da gideceğim inşallah duyarımVallahi bende dün heyecanla resmen macera filmi izledimama gerçekten sonu güzel bitti hamd olsun rabbim herkese böyle güzel biten sonlar versin hatta sonsuzluk versin sanada çok sevindim canım kalp atısını ne zaman duyarım ki önceki deneyeöimi tamamen unuttuğum için artık hatırlayamıyorum
Slm kizlar agustosa sayili günler kala umarim yeni hamisler vardir. Malum benim bu ay yumurtlamam olmadi. Tatile geldim .iyikide tatile gelmeden doktora gitmisim yoksa tatil boyunca acaba oldumu oluyormu , test yapip belirti arayip duracaktim.simdi tatilin keyfini sürüyorum. Iliski streside yok. Bat 1 agustos 3 agustosa doktor randevusu alip klomene başlicam. Insallah sizlerin yüzü güler bu ay.
Oo ne güzel nereye gittin? Tatil iyi gelecek sana inşallah her yönden daha pozitif tekrar başlayacaksın canımm iyi tatillerbu arada yumurtlaman olmadığını doktor mu söylemişti? Bende bugün laboquick ovulasyon siparişi verdim 50'li bakalım inşallah işime yarar
Oo ne güzel nereye gittin? Tatil iyi gelecek sana inşallah her yönden daha pozitif tekrar başlayacaksın canımm iyi tatillerbu arada yumurtlaman olmadığını doktor mu söylemişti? Bende bugün laboquick ovulasyon siparişi verdim 50'li bakalım inşallah işime yarar
Ovulasyonla gebelik elde eden cok arkadas var. Insallah bu ay bebiş gelir
Kuzu ben kullandım laboquik gayette gösterde ovu. Ama ben değerlendirememiştimmYa kuzum burda bi konu açmışlar ovulasyonla ilgili belki görmüşsündür çoğunlukla innovita diye bi marka var onu öneriyolar laboquick yumurtlamamı göstermedi diyolar kötü oldum şuan napsam ya sipariş verdim bugün ama iptal mi etsem acaba ne diyosun? Karttan parayı çektiler heralde ama o innovita daha pahalı sanırım
İnşallah canımmm cok saolKız ben full çekiyorum kaç aydır. Popom yatak yüzü görmedi rahata kavuşamadım bi.
Neeehamile mii ayy görmedim çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin bu kez kuzum Monaezop
İnşallah canımBen en son 5+2 de gittim geçtiğimiz Cuma. Duyulmadı bir hafta sonra gel dedi 29 Temmuz’da gideceğim inşallah duyarım
Canım benim aldıgım da laboquicktiUmutumut82 n11'den aldım laboquick'i ama onu iptal ettirip innovita alsam olurmu öyle bilgin varmı canım? Laboquick 50 tane 52.90 tl verdim ama bu innovita 30 tane ovulasyon + 4 tane gebelik testi 48 liraymış indirimdeymiş 60'dan düşmüş fiyatı napsam olurmu öyle ?
Canım benim aldıgım da laboquickti
Kuzu ben kullandım laboquik gayette gösterde ovu. Ama ben değerlendirememiştimm
Canım iptal etme şansın varsa et içine sinemi al. Ama ben sevmiştim yani o testiGösterdimi tam peki ovulasyon gününü?
Ay öyle mi diyosun yavrum innovitayı herkes önermiş daha kaliteliymiş kullanımı da daha kolaymış falan diye kafama takıldı of teraziyim işte hemen pimpirikleniyorum ya
yardımcı olacak birşeyler yazdım bu konuda okuysbilirsin canım konunun en altında suanGösterdimi tam peki ovulasyon gününü?
Ay öyle mi diyosun yavrum innovitayı herkes önermiş daha kaliteliymiş kullanımı da daha kolaymış falan diye kafama takıldı of teraziyim işte hemen pimpirikleniyorum ya
Canım bende 38 Yaşımın içindeyim olur inşallah9 ay olmak üzere ama benim yaşım 35 o yüzden çok geçmeden hamile kalmak istiyorum hayırlısı RABBİM den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?