Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en son 5+2 de gittim geçtiğimiz Cuma. Duyulmadı bir hafta sonra gel dedi 29 Temmuz’da gideceğim inşallah duyarım

Oo ne güzel nereye gittin? Tatil iyi gelecek sana inşallah her yönden daha pozitif tekrar başlayacaksın canımm iyi tatiller bu arada yumurtlaman olmadığını doktor mu söylemişti? Bende bugün laboquick ovulasyon siparişi verdim 50'li bakalım inşallah işime yarar

Kuzum valla ben ovulasyon testi kullandim.testte pik olunca doktora gittim belki çatlama ignesi verir diye.ama doktor yumurtlamamissin kistin var dedi.zaten bu ay tek iliski olmustu takipi falan biraktim. Regli olunca gel dedi yumurtam gelissin diye tekrar ilaç kullanicam. O yüzden nasilsa olma ihtimali yok diye kafam rahat. Önümüzdeki ay insallah kismet olur

Ovulasyonla gebelik elde eden cok arkadas var. Insallah bu ay bebiş gelir

Ovulasyonla gebelik elde eden cok arkadas var. Insallah bu ay bebiş gelir

Ya kuzum burda bi konu açmışlar ovulasyonla ilgili belki görmüşsündür çoğunlukla innovita diye bi marka var onu öneriyolar laboquick yumurtlamamı göstermedi diyolar kötü oldum şuan napsam ya sipariş verdim bugün ama iptal mi etsem acaba ne diyosun? Karttan parayı çektiler heralde ama o innovita daha pahalı sanırım

Umutumut82 n11'den aldım laboquick'i ama onu iptal ettirip innovita alsam olurmu öyle bilgin varmı canım? Laboquick 50 tane 52.90 tl verdim ama bu innovita 30 tane ovulasyon + 4 tane gebelik testi 48 liraymış indirimdeymiş 60'dan düşmüş fiyatı napsam olurmu öyle ?

Kuzu ben kullandım laboquik gayette gösterde ovu. Ama ben değerlendirememiştimm

Canım iptal etme şansın varsa et içine sinemi al. Ama ben sevmiştim yani o testi

Kızlar ben her iki markayı da denedim evet laboquick de gösterdi ikisi aynı şekilde gösterdi. Yalniz ınnovitayi daha çok beğendim ben, hem diğeri kart tipi olduğu için doğaya hiç yoktan bir sürü plastik atık bırakmış oluyoruz hem de innovita yi bardağa daldirdigin için diğeri damlatmali olduğu için bana damlatmali daha zor geldi. Ayrıca innovita daha ucuz bence innovita alın. Alta resim koydum ikisi aynı anda böyleydi.

Eklentiler

• 20190717_222354.webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
Laboquick kaset tipi olduğu için demek istemiştim. Çöpe bir sürü plastik atmış oluyoruz hiç yoktan. Innovita kagit tarzı ve ikisi de aynı işlevi görüyor ayrıca innovita daha ucuz. N11 den aldım ben her ikisini de gizliliğe dikkat ederek kargoluyorlar yanında da predictor erken gebelik testi sipariş etmiştim baya uygun geldi.

yardımcı olacak birşeyler yazdım bu konuda okuysbilirsin canım konunun en altında suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…