- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.721
Yaa sorma bide havuzlu kiBu ne misafir ya senin ev havuzlu villa mıdenize gitsinler anam bacım napcaklar koltuk tepesinde tüm gün
Elçiye gerek yok anamın duası yeter de laf sok dermişimYaa sorma bide havuzlu kikız yeni taşındım ya ondan geliyorlarr. Annemin akrabaları. Tek anam gelse de şöyle yayıla yayıla otursak keşkemmm
Neyse iki sevaba gireyim bariElçiye gerek yok anamın duası yeter de laf sok dermişim
İşin gücün var ya ne biliyim içimden geceni sölüorumNeyse iki sevaba gireyim barisende misafir iyidir berekettir demiyon da beni iyice kışkırtıyon
Hee ya bende sıkıldım. Ne güzel öbür evimde kimse gelmezdi pijamamla akşama kadar oturur erkeğim gelirken üstümü değişirdimİşin gücün var ya ne biliyim içimden geceni sölüorumhergün hergün de olunca monotonlaşıor artık ben bıktım senin misafirindn
Hee bide pasta yapacam sabah. Kek börek pattes salatasııı amannnNo dokuz evde yokuz yapaçmaktan yemek kek börek bıktırdılar te burdan beni terletıyor
Bende deneme asamasında giyiniyordum öle şıkır şıkır şimdi üşenuorum corap gıyemye zaten elim fazla yetısmıyor bahaneler üretıorumHee ya bende sıkıldım. Ne güzel öbür evimde kimse gelmezdi pijamamla akşama kadar oturur erkeğim gelirken üstümü değişirdimburda dan diye gelen oluyor komşular falan. Hele bi gün kadının biri geldi pijama üzerimde daha pijamayla mı duruyon kız dedi. Bende artık yalandan biraz rahatsızım da dedim ama yine oturdu kadın yaw 2-3 saat
Pattes salatası bende severim yaaHee bide pasta yapacam sabah. Kek börek pattes salatasııı amannn
şimdi de saç baş dağınık mısın kız. Geçti o günler hesabı. Alacağımı aldım diyeBende deneme asamasında giyiniyordum öle şıkır şıkır şimdi üşenuorum corap gıyemye zaten elim fazla yetısmıyor bahaneler üretıorumşöle pareomuzu giyip Bi boy veremedik plajlarda
Canım çekti miiiPattes salatası bende severim yaa
Sabah Bi topluorum sacımı aksama kadar savasıorşimdi de saç baş dağınık mısın kız. Geçti o günler hesabı. Alacağımı aldım diye
Canım çekti miii
Bence her kadın böyle fenadırSabah Bi topluorum sacımı aksama kadar savasıorherifim gelince salıom zaten saf acık halini sevıo taramasamda anlamıo evet ya güzel olur
Est canikom olurmu sen hamile kal bnde senın canını çektrtrım nasılsaBence her kadın böyle fenadırgündüz harap akşam yıllanmış şarap p tühh bilsem demezdim kız özür olsun
Ayy oralara gelsek keşkem de tek derdim canımın bişey çekmesi olsaEst canikom olurmu sen hamile kal bnde senın canını çektrtrım nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?