Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne misafir ya senin ev havuzlu villa mı denize gitsinler anam bacım napcaklar koltuk tepesinde tüm gün
Yaa sorma bide havuzlu ki kız yeni taşındım ya ondan geliyorlarr. Annemin akrabaları. Tek anam gelse de şöyle yayıla yayıla otursak keşkemmm

İşin gücün var ya ne biliyim içimden geceni sölüorum hergün hergün de olunca monotonlaşıor artık ben bıktım senin misafirindn
Hee ya bende sıkıldım. Ne güzel öbür evimde kimse gelmezdi pijamamla akşama kadar oturur erkeğim gelirken üstümü değişirdim burda dan diye gelen oluyor komşular falan. Hele bi gün kadının biri geldi pijama üzerimde daha pijamayla mı duruyon kız dedi. Bende artık yalandan biraz rahatsızım da dedim ama yine oturdu kadın yaw 2-3 saat

No dokuz evde yokuz yap açmaktan yemek kek börek bıktırdılar te burdan beni terletıyor

Bende deneme asamasında giyiniyordum öle şıkır şıkır şimdi üşenuorum corap gıyemye zaten elim fazla yetısmıyor bahaneler üretıorum şöle pareomuzu giyip Bi boy veremedik plajlarda

Sabah Bi topluorum sacımı aksama kadar savasıor herifim gelince salıom zaten saf acık halini sevıo taramasamda anlamıo evet ya güzel olur
Bence her kadın böyle fenadır gündüz harap akşam yıllanmış şarap p tühh bilsem demezdim kız özür olsun

kızdırıo beni bazen oldu bitti dıorum artık bnmsn gülüyor cocuk gbyz alışmışız

Kızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…