- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.701
Hadi bakalim inşallah güzel haberler alırsın.Mavi Boncugumm saat itibarıyla benim BAT günüm sabah iş yerine varır varmaz beta baktircam. Daha henüz bir belirti yok . Size bilgi vericem sonuç ne olursa olsun .
İNŞALLAHHCanım bende 38 Yaşımın içindeyim olur inşallah
Mavi Boncugumm saat itibarıyla benim BAT günüm sabah iş yerine varır varmaz beta baktircam. Daha henüz bir belirti yok . Size bilgi vericem sonuç ne olursa olsun .
Inşallah canım..Hadi bakalim inşallah güzel haberler alırsın.
Canım bende 38 Yaşımın içindeyim olur inşallah
Ya bilmiyorum benim şaşmaz kolay kolay .. gününde olmazsam vardır zaten bi durum. Öncekiler öyleydi. Baktirayim diyorum. Evde test yapmadan zor ettim bugünüBekliyorum canım Allah gönlüne göre versin hadi hayırlısı olmazsada nasip deriz ama gecikmeni beklesenmi
Tabiki gönlümüz duamız o yönde.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKuzum ama senin yetişkin 2 çocuğun var şükürki O bayanın sanırım hiç yok Rabbim bütün olmayanlara nasip etsin ☹
Kuzum ama senin yetişkin 2 çocuğun var şükürki O bayanın sanırım hiç yok Rabbim bütün olmayanlara nasip etsin ☹
Sanki ben olmasın dedim aşk olsun ya iyi temennide bulundum.
Elbetteki öyle beklemek ona daha zordur ama iyi dilek temenniler de duada bulundum.. olumsuz kırıcı bir cümle kurmadım. Ben evlatlık bir çocuk olarak beni besleyip büyüten annecağzımdan ne kadar zor olduğunu biliyorum yaşadımCanııımmm yanlış anlama ben o anlamda demedim hani o bayan 35 yaşındaya kimbilir onun için dahada zordur beklemek hani ilk çocuk olacakya o anlamda dedim
Hiç çocuğu olmayanlar için çok daha yıpratıcı olur Allah herkesin yardımcısı olsun☹
Tabiki gönlümüz duamız o yönde.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınevlat isteyen herkese nasib etsin 1,2,3 tane evladı olması yada olmaması problem değil. Isteyen herkese versin olana olmayana.. Rabbim zengin
Peygamberimiz ben ümmetimin çokluğu ile övünürüm diyor
Ya birşey diyeceğim belki batıl gelir inanmazsin. Bu ara ebeler oluyor kasıktan çekiyor ve bu şekilde gebe kalanları çevremde hep duydum. Denesen mi ? Eğer varsaAmin canım ya 28'ime 2 ay kala evlendim o zamanlar hiç çocuk düşünmedik şimdi diyorum kendi kendime niye düşünmemişim hani yaşım 20-23 olsa tamam ama zaten zamanım gelmiş yani kendime şaşıyorum ama tabiki herşey nasip demekki nasip olmayacaktıda Allah o isteği o zaman içime koymadışimdiki aklım olsa 3 tane olsa isterim ama 33'üme 3 ay kaldı eee daha 2.olmadı Rabbim nasip etsin ama 3.sanki hayal gibi ben hayırlısıyla 2.yi doğurayımda inşallah
Mesela ben bu ayda gebe olmazsam gideceğim. Karnımı cektirecegim. Rabbim birşeyleri vesile kılabilirYa birşey diyeceğim belki batıl gelir inanmazsin. Bu ara ebeler oluyor kasıktan çekiyor ve bu şekilde gebe kalanları çevremde hep duydum. Denesen mi ? Eğer varsa
Annemin tek evlâdı benim oda iste dedigim gibi evlatlık . Bunun her turlu zorlugunu yaşadım. Hani bende çocuklarım tek olmasın birbirine bağlı ve destek olsunlar diye çocuk yapma taraftariyim. Allah Hayırlı olanı versin. Babam rahmetli hasta oldu çok çekti hastalıktan kaç parçaya ayrılacağımı bilemedim. Abim ablam olsaydı ben yetişmesem onlar yetişirdi.. Rabbim isteyen herkese versin
Uyumaya çalışıyorum sen nöronNörüyonnnn
Mesela ben bu ayda gebe olmazsam gideceğim. Karnımı cektirecegim. Rabbim birşeyleri vesile kılabilir
Üff yarın misafir var ama benim de uykum yok kızzzUyumaya çalışıyorum sen nöron
Bu ne misafir ya senin ev havuzlu villa mıÜff yarın misafir var ama benim de uykum yok kızzzhiç istemiyorum misafir gelmesini de Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?