Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm saat itibarıyla benim BAT günüm sabah iş yerine varır varmaz beta baktircam. Daha henüz bir belirti yok . Size bilgi vericem sonuç ne olursa olsun .

Bekliyorum canım Allah gönlüne göre versin hadi hayırlısı olmazsada nasip deriz ama gecikmeni beklesenmi

Kuzum ama senin yetişkin 2 çocuğun var şükürki O bayanın sanırım hiç yok Rabbim bütün olmayanlara nasip etsin ☹
Tabiki gönlümüz duamız o yönde.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat isteyen herkese nasib etsin 1,2,3 tane evladı olması yada olmaması problem değil. Isteyen herkese versin olana olmayana.. Rabbim zengin
Peygamberimiz ben ümmetimin çokluğu ile övünürüm diyor

Son düzenleme:
Sanki ben olmasın dedim aşk olsun ya iyi temennide bulundum.

Canııımmm yanlış anlama ben o anlamda demedim hani o bayan 35 yaşındaya kimbilir onun için dahada zordur beklemek hani ilk çocuk olacakya o anlamda dedim
Hiç çocuğu olmayanlar için çok daha yıpratıcı olur Allah herkesin yardımcısı olsun

Elbetteki öyle beklemek ona daha zordur ama iyi dilek temenniler de duada bulundum.. olumsuz kırıcı bir cümle kurmadım. Ben evlatlık bir çocuk olarak beni besleyip büyüten annecağzımdan ne kadar zor olduğunu biliyorum yaşadım

Amin canım ya 28'ime 2 ay kala evlendim o zamanlar hiç çocuk düşünmedik şimdi diyorum kendi kendime niye düşünmemişim hani yaşım 20-23 olsa tamam ama zaten zamanım gelmiş yani kendime şaşıyorum ama tabiki herşey nasip demekki nasip olmayacaktıda Allah o isteği o zaman içime koymadı şimdiki aklım olsa 3 tane olsa isterim ama 33'üme 3 ay kaldı eee daha 2.olmadı Rabbim nasip etsin ama 3.sanki hayal gibi ben hayırlısıyla 2.yi doğurayımda inşallah

Annemin tek evlâdı benim oda iste dedigim gibi evlatlık . Bunun her turlu zorlugunu yaşadım. Hani bende çocuklarım tek olmasın birbirine bağlı ve destek olsunlar diye çocuk yapma taraftariyim. Allah Hayırlı olanı versin. Babam rahmetli hasta oldu çok çekti hastalıktan kaç parçaya ayrılacağımı bilemedim. Abim ablam olsaydı ben yetişmesem onlar yetişirdi.. Rabbim isteyen herkese versin

Ya birşey diyeceğim belki batıl gelir inanmazsin. Bu ara ebeler oluyor kasıktan çekiyor ve bu şekilde gebe kalanları çevremde hep duydum. Denesen mi ? Eğer varsa

Amin canım başın sağolsun Rabbim rahmet eylesin o konulara girip daha fazla üzmeyeyim şimdi seni... En güzelini düşünüyosun zaten kardeş iyidir ya biz 3 kızkardeşiz birbirimize yoldaşız her yönden iyi bişey insan bu hayatta kime güvenebilir
Her kardeşde bir olmaz tabi ama Allah hayırlılarını nasip etsin

Mesela ben bu ayda gebe olmazsam gideceğim. Karnımı cektirecegim. Rabbim birşeyleri vesile kılabilir

Göbek düşmesi diye bişey varmış onu kastediyosun galiba evet hatta bununla ilgili ben evde bişey bile denemiştim ama o farklı bi durummuş hamdolsun benim sıkıntım yok çok şükür eğer sendede bişey yoksa bence hiç o tür şeylere girişme canım ters etki etmesin yani sen bilirsinde yapacaksanda iyi araştır emin ol bence öyle yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…