- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.741
Yakın yakınAyy oralara gelsek keşkem de tek derdim canımın bişey çekmesi olsa
Bnde birinci de olmuştu ağrı ama bu kez olmadı bılemedimKızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce
Senden umutluyum top tutmayacağınaiç inanıyorum umarım bol bol gol yersin delikanlıHadi görecez bu ay
Çok değişiklik gösteriyor ya insan emin olamoyo cBnde birinci de olmuştu ağrı ama bu kez olmadı bılemedim
Lennn o nasıl bi tabirrrSenden umutluyum top tutmayacağınaiç inanıyorum umarım bol bol gol yersin delikanlı
Aynen nn öleÇok değişiklik gösteriyor ya insan emin olamoyo c
Kaleyi boş bırak yani gelsin gollerLennn o nasıl bi tabirrrokudum okudum zor anladım
Allah seni napmasın nKaleyi boş bırak yani gelsin goller
Ben uyuyorum kuzum. Allah sana da rahatlık versin. Öpüyorummmm
İyi geceler Allaha emanet ol kızçe öpyorunBen uyuyorum kuzum. Allah sana da rahatlık versin. Öpüyorummmm
Kızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce
Hayırlı gecelerMavi Boncugumm [/USER] boncuğum ❤Nasılsın ? Hepinize hayırlı geceler diliyorum kızlar .
Çok şükürHayırlı geceler gözümhamdolsun ya sen nasılsın tamda bugün aklımdaydın ama yazmaya fırsat olmadı gündüz
Ne yaptın nasıl durumlar? Ben ovulasyon sipariş verdim ama başka bir markayla değiştiricem iptal ettirebilirsem
Krem de aynı şekilde oluşacak olan spermi değil oluşmuş spermim formunu bozar. Biz de prezrvatf kullandık bir sorun yaşamadık.Ama kuzu o zaman krem falan neden öldürüyorr
Biz yine de her ihtimale karşı jel sipariş ettik kuzuKrem de aynı şekilde oluşacak olan spermi değil oluşmuş spermim formunu bozar. Biz de prezrvatf kullandık bir sorun yaşamadık.
Umutumut82 n11'den aldım laboquick'i ama onu iptal ettirip innovita alsam olurmu öyle bilgin varmı canım? Laboquick 50 tane 52.90 tl verdim ama bu innovita 30 tane ovulasyon + 4 tane gebelik testi 48 liraymış indirimdeymiş 60'dan düşmüş fiyatı napsam olurmu öyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?