- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.921
Bıraz önce yaptım testleri yarın vercem cnmkan verdin mi ben senin yerinde olsam dayanamazdım yaaa
Çok şükür canıaı kann verdik artış var dedi ama 1 hafta sonra gidicem kontroleKız sen böyle dedikçe bi mutlu oluyorum ki valla. İnşallah kalbine doğuyordur yaaa inşallahİyisin demi keyfin yerinde
Yaaaa canımsın bende senin haberini böyle şevkle vereceğim inslalaaah
Hadi hayırla sonuçlansın inşallahÇok şükür canıaı kann verdik artış var dedi ama 1 hafta sonra gidicem kontrole
Saol canımm benim darısı sana bekleyen herkese olsun nasıl gidiyor korunuyor musun devammıMonaezop canımmm çok çok sevindimmm
İnşallah yaaa inşallah canım beniiiiimmmmmYaaaa canımsın bende senin haberini böyle şevkle vereceğim inslalaaah
Canım hangi tarihten sonra başlıyorsun korunma maya cok fırsatım olmuyor buldukça isminle dua edeceğim sanaİnşallah yaaa inşallah canım beniiiiimmmmm
Artık başladımmmCanım hangi tarihten sonra başlıyorsun korunma maya cok fırsatım olmuyor buldukça isminle dua edeceğim sana
kızlaaaaar ben geldimmm günler sonra ama yazışmaları okumaya vaktim yok.
herkes nasıl?
gebiş var mı?
Ayykıza göz değdircez kuzuuu maşallah barekallahhVar canımMonaezop benden sonra kürtaj olmuştu kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldı mâşallah jet hızıyla sen napıyorsun tatil bitti mi?
Sen yarın ilk iş kan ver canımmmAy kızlar durup durup testlere bakıyorum durunca daha da koyulaşmış
Öyle yapcam ay kız umarım dış gebelik kımyasal falan degıldır bır onu yasamadıgım kalmıştı inşallah olumsuz bir sey olmazSen yarın ilk iş kan ver canımmm
Ayykıza göz değdircez kuzuuu maşallah barekallahh❤❤❤❤
Olumlu düşün olumlu olsun kuzum. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahÖyle yapcam ay kız umarım dış gebelik kımyasal falan degıldır bır onu yasamadıgım kalmıştı inşallah olumsuz bir sey olmaz
Ayy inşallah kuzum ya. Canımsınız hepiniz deeeMâşallah diyoruzya kuşum
değmez inşâllah çünkü kötü gözle bakmıyoruz.Yavrucağına kavuşur inşâllah bizde ardından geliriz
İnşâllah yarın kanda cıkarsa 1 hafta sonra gıtcem doktora kese için çünkü su an varsa bile kese gözükmezOlumlu düşün olumlu olsun kuzum. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Adetine 4 gün mü vardııİnşâllah yarın kanda cıkarsa 1 hafta sonra gıtcem doktora kese için çünkü su an varsa bile kese gözükmez
Evet 4 gun varAdetine 4 gün mü vardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?