Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bır de ben adet olurum diye bugunden arı sütü ve caksır suyuna başladım bugun sabah azıcık saksır suyu içtim eger su an hamileysem bebeğe bır sey olur mu bu sebebden dolayı

Kızlar bır de ben adet olurum diye bugunden arı sütü ve caksır suyuna başladım bugun sabah azıcık saksır suyu içtim eger su an hamileysem bebeğe bır sey olur mu bu sebebden dolayı
Bu konuda bilgim yok. Ama 4 gün kalmasına rağmen belli çizgi. İnşallah dediğin gibi dış gebelik yada kimyasal değildir. Sağlıklı olsun

Çakşırı neden içiyorsun? Şuan senin durumunda olsaydım folik asitten başka bişey içmezdim

Çakşırı neden içiyorsun? Şuan senin durumunda olsaydım folik asitten başka bişey içmezdim
Ya adet olcam dedım caksır suyu da hamıle kalmayı kolaylaştırıyor ya sımdıden başlym dedım folık asıt kürtajdan berı ıcıyorum zaten cnm inş bir zararı yoktur

Hayırlı geceler minişşş. Benimde uykum gelse de uyusam. Misafir gidince saat 7 de uyuyp 10 da geri uyandım da uykum gelmiyor

Niye çöktün kız daha bu yaşta 10 tane çocuk mu büyüttün Allah dert vermesin ablacım ya o güzel yaşının tadını çıkar valla su gibi akıp geçiyo
Benim vücut sürekli eror veriyor valla hergün mutlaka bi yerim ağrır. Artık dile getirmek istemiyorum. Eşim keşke evlenmeden önce bi chek-up yaptırsaydık diyor

Benim vücut sürekli eror veriyor valla hergün mutlaka bi yerim ağrır. Artık dile getirmek istemiyorum. Eşim keşke evlenmeden önce bi chek-up yaptırsaydık diyor

Acaba vitamin eksikliğin falanmı var?
Misal d vitamini ,demir, B12 eksiklikleri eklem ağrıları,halsizlik,unutkanlık yapabilir
D vitaminin zaten düşüktü
Reçeteni yazıyorum bol güneş, bol su,
düzenli uyku, taze meyve sebze et yumurta ve baklagiller bunları tüket dinç hisset sağlıklı yaşa

Vay benim ayaklı doktorummm aynen d eksik diğerleri tam ama şimdi hurma yoğurt diyeti yapıyom pazartesiden sonra güzelce yiyim bunlarıı

Vay benim ayaklı doktorummm aynen d eksik diğerleri tam ama şimdi hurma yoğurt diyeti yapıyom pazartesiden sonra güzelce yiyim bunlarıı

Ye annem ye fazla kilon mu var
sadece hurma ve yoğurt mu yiyosun
Benim gözler gidiyo kuzucuk devam ederiz yarına inşallah hadi sende uyumaya çalış hayırlı geceler

Ye annem ye fazla kilon mu var
sadece hurma ve yoğurt mu yiyosun
Benim gözler gidiyo kuzucuk devam ederiz yarına inşallah hadi sende uyumaya çalış hayırlı geceler
Evet bebeğim sadece hurma yoğurt. Ender saraçın kürü yani çevreye göre yok ama bana göre var. Hem bebiş olursa kilo alırım öncesinde acık vereyimm bende şimdi bırakıyorum teliii tatlı rüyalar boncuuummö

kızlar biliyorsunuz ben bu ay doğum kontrol kullandım ve bugün regl olmam gerekiyordu.
ama olmadım hiç olacak gibi de değilim
ayrıca cinsellikten fena soğumuş durumdayım
hormonlar yine bozuldu sanırım.
bir iki gün bekleyeceğim
hala regl olmazsam doktorumu arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…