- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.941
Bu konuda bilgim yok. Ama 4 gün kalmasına rağmen belli çizgi. İnşallah dediğin gibi dış gebelik yada kimyasal değildir. Sağlıklı olsunKızlar bır de ben adet olurum diye bugunden arı sütü ve caksır suyuna başladım bugun sabah azıcık saksır suyu içtim eger su an hamileysem bebeğe bır sey olur mu bu sebebden dolayı
Ayy inşallah kuzum ya. Canımsınız hepiniz deee❤ Abla, kardeşsiniz gerçekten
İnşâllah canım bu sefer hayırlısı olur inşallahBu konuda bilgim yok. Ama 4 gün kalmasına rağmen belli çizgi. İnşallah dediğin gibi dış gebelik yada kimyasal değildir. Sağlıklı olsun
Kızlar bır de ben adet olurum diye bugunden arı sütü ve caksır suyuna başladım bugun sabah azıcık saksır suyu içtim eger su an hamileysem bebeğe bır sey olur mu bu sebebden dolayı
Yok kız senle yaşıtız dur
Ya adet olcam dedım caksır suyu da hamıle kalmayı kolaylaştırıyor ya sımdıden başlym dedım folık asıt kürtajdan berı ıcıyorum zaten cnm inş bir zararı yokturÇakşırı neden içiyorsun?Şuan senin durumunda olsaydım folik asitten başka bişey içmezdim
Sen daha çıtırsın çıtırrrr ben senin ablan yaşındayım. RuhenHayır bi kere ben daha 18'im
Ah ulan ah şu zamanı geri almak istiyorum
Hayırlı geceler minişşş. Benimde uykum gelse de uyusam. Misafir gidince saat 7 de uyuyp 10 da geri uyandım da uykum gelmiyorK KurkmantoluSMavi Boncugumm canlarım siz güzel gözle bakıyorsunuz Allahın izniyle bu yolda beraber ilerşicegiz bu arada benim adet tarihim tam bilmediğim için doktora gidince beni düzenlersin Mavi Boncugumm kuzular n ben uyuyum artık baya halsizleştim Allaha emanet olun öpüyorum
Sen daha çıtırsın çıtırrrr ben senin ablan yaşındayım. Ruhen
Benim vücut sürekli eror veriyorNiye çöktün kız daha bu yaşta 10 tane çocuk mu büyüttünAllah dert vermesin ablacım ya o güzel yaşının tadını çıkar valla su gibi akıp geçiyo
K KurkmantoluSMavi Boncugumm canlarım siz güzel gözle bakıyorsunuz Allahın izniyle bu yolda beraber ilerşicegiz bu arada benim adet tarihim tam bilmediğim için doktora gidince beni düzenlersin Mavi Boncugumm kuzular n ben uyuyum artık baya halsizleştim Allaha emanet olun öpüyorum
Aminnnnnn inşallahhhhh kuzum inşallllahhh yanılırımNiye öyle dedinkiinşallah yanılırsında görürsün gününü
Benim vücut sürekli eror veriyorvalla hergün mutlaka bi yerim ağrır. Artık dile getirmek istemiyorum. Eşim keşke evlenmeden önce bi chek-up yaptırsaydık diyor
Vay benim ayaklı doktorummmAcaba vitamin eksikliğin falanmı var?
Misal d vitamini ,demir, B12 eksiklikleri eklem ağrıları,halsizlik,unutkanlık yapabilir
D vitaminin zaten düşüktü
Reçeteni yazıyorumbol güneş, bol su,
düzenli uyku, taze meyve sebze et yumurta ve baklagiller bunları tüket dinç hisset sağlıklı yaşa
Vay benim ayaklı doktorummmaynen d eksik diğerleri tam ama şimdi hurma yoğurt diyeti yapıyom pazartesiden sonra güzelce yiyim bunlarıı
Evet bebeğim sadece hurma yoğurt. Ender saraçın kürüYe annem yefazla kilon mu var
sadece hurma ve yoğurt mu yiyosun
Benim gözler gidiyo kuzucuk devam ederiz yarına inşallah hadi sende uyumaya çalış hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?