Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu sabah yıne test yaptım yıne silik cıktı inşallah kımyasal degıldır cunku hiç belırtım yok bakalım ıkı gun sonra yıne kan vercem sonuc ne cıkacak acaba inş olumsuz bir sey olmaz

Eklentiler

• IMG_20190723_072850.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kizlar ben bu topigi ilk açıldığında takip ediyordum. mart nisan mayis donemi gebe kalamayinca uzuldum ve girmedim. Çörekotu bal yaptim ve sonraki ay gebeyim Simdi cok şükür. Beni de ekler seniz cok sevinirim sat:24 haziran. Gebe kalan herkese saglikla kulaklarına almayi nasip etsin rabbim. Gebelik isteyenlerinde insallah bu ay gonullerine gore olur. Ben 6 ay ugrastim farkli şeyler denedim. Burda sizinle beklemek güzel olacak.

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben bu sabah yıne test yaptım yıne silik cıktı inşallah kımyasal degıldır cunku hiç belırtım yok bakalım ıkı gun sonra yıne kan vercem sonuc ne cıkacak acaba inş olumsuz bir sey olmaz
kan verdinmi canımmm
günaydın Nurummmöm
hayırlı olsun canımmmm. Kür yaptığın ay kalmadın bi sonraki ay mı oldu yani. Bende bu ay yapıyorum daaaa

Burdayım geldim nurlum oğlan rahat bırakmıyor istekleri mızmızlığı bitmiyo
Az kapının önüne çıkarıcam güneş görsün benim ev güneş almıyor malesef sen napıyosun nasıl gidiyo
bende iş ev arası aynı benim oğlumda çok mızmız abimin ikizler var onları kıskanıyo falan birde altkat üst kat oturuyoruz onlarıda sevmeden duramıyorum 1 yaşına girecekler

bende iş ev arası aynı benim oğlumda çok mızmız abimin ikizler var onları kıskanıyo falan birde altkat üst kat oturuyoruz onlarıda sevmeden duramıyorum 1 yaşına girecekler

Oy maşallah Allah bağışlasın tamda çağına gelmişler bıcır bıcır hiç durmazlar şimdi tek mi çift yumurta ikizi mi benzerlikleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…