- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.961
Evet canom ben yazdim.
hayırlı olsun canımGünaydın kizlar ben bu topigi ilk açıldığında takip ediyordum. mart nisan mayis donemi gebe kalamayinca uzuldum ve girmedim. Çörekotu bal yaptim ve sonraki ay gebeyim Simdi cok şükür. Beni de ekler seniz cok sevinirim sat:24 haziran. Gebe kalan herkese saglikla kulaklarına almayi nasip etsin rabbim. Gebelik isteyenlerinde insallah bu ay gonullerine gore olur. Ben 6 ay ugrastim farkli şeyler denedim. Burda sizinle beklemek güzel olacak .
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kizlar ben bu topigi ilk açıldığında takip ediyordum. mart nisan mayis donemi gebe kalamayinca uzuldum ve girmedim. Çörekotu bal yaptim ve sonraki ay gebeyim Simdi cok şükür. Beni de ekler seniz cok sevinirim sat:24 haziran. Gebe kalan herkese saglikla kulaklarına almayi nasip etsin rabbim. Gebelik isteyenlerinde insallah bu ay gonullerine gore olur. Ben 6 ay ugrastim farkli şeyler denedim. Burda sizinle beklemek güzel olacak .
kan verdinmi canımmmKızlar ben bu sabah yıne test yaptım yıne silik cıktı inşallah kımyasal degıldır cunku hiç belırtım yok bakalım ıkı gun sonra yıne kan vercem sonuc ne cıkacak acaba inş olumsuz bir sey olmaz
günaydın Nurummmömgünaydın
hayırlı olsun canımmmm. Kür yaptığın ay kalmadın bi sonraki ay mı oldu yani. Bende bu ay yapıyorum daaaaGünaydın kizlar ben bu topigi ilk açıldığında takip ediyordum. mart nisan mayis donemi gebe kalamayinca uzuldum ve girmedim. Çörekotu bal yaptim ve sonraki ay gebeyim Simdi cok şükür. Beni de ekler seniz cok sevinirim sat:24 haziran. Gebe kalan herkese saglikla kulaklarına almayi nasip etsin rabbim. Gebelik isteyenlerinde insallah bu ay gonullerine gore olur. Ben 6 ay ugrastim farkli şeyler denedim. Burda sizinle beklemek güzel olacak .
Sagol canimhayırlı olsun canım
Verdim canım 2 bucuk saat sonrs cıkacakkan verdinmi canımmm
günaydın Nurummmöm
hayırlı olsun canımmmm. Kür yaptığın ay kalmadın bi sonraki ay mı oldu yani. Bende bu ay yapıyorum daaaa
Ehh hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzVerdim canım 2 bucuk saat sonrs cıkacak
Umarim cnm bana dua edin inşallah be sefer hayırlısı olurEhh hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
İnşallah hayırlı gönlünce bi sonuç alırsın kuzumUmarim cnm bana dua edin inşallah be sefer hayırlısı olur
Evet canom ben yazdim.
kürklüm boncuğum hatun nerelerdesiniz
Aynen canom. Belki ugurlu gelir.Nick değiştin hegüncelliyim tarihini canom
Evet canim bi sonraki ay oldu. O ay olmayinca cok uzulmustum. Nasip bu aya imişkan verdinmi canımmm
günaydın Nurummmöm
hayırlı olsun canımmmm. Kür yaptığın ay kalmadın bi sonraki ay mı oldu yani. Bende bu ay yapıyorum daaaa
İnşallah benim bu ay olur yaEvet canim bi sonraki ay oldu. O ay olmayinca cok uzulmustum. Nasip bu aya imiş
bende iş ev arası aynı benim oğlumda çok mızmız abimin ikizler var onları kıskanıyo falan birde altkat üst kat oturuyoruz onlarıda sevmeden duramıyorum 1 yaşına gireceklerBurdayım geldim nurlumoğlan rahat bırakmıyor istekleri mızmızlığı bitmiyo
Az kapının önüne çıkarıcam güneş görsün benim ev güneş almıyor malesefsen napıyosun nasıl gidiyo
bende iş ev arası aynı benim oğlumda çok mızmız abimin ikizler var onları kıskanıyo falan birde altkat üst kat oturuyoruz onlarıda sevmeden duramıyorum 1 yaşına girecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?