- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.981
çift yumurta ikizleri ikiside kız biri 1400 gr diğeri 740 gr doğdu biri 1 ay küvezde diğeri 2 ay küvezde kaldıOy maşallah Allah bağışlasıntamda çağına gelmişler bıcır bıcır hiç durmazlar şimdi tek mi çift yumurta ikizi mi benzerlikleri nasıl?
çift yumurta ikizleri ikiside kız biri 1400 gr diğeri 740 gr doğdu biri 1 ay küvezde diğeri 2 ay küvezde kaldı
sadece 740 gr diğeri ama Alllaha şükür yaşadı öldürmeyen allahım öldürmüyo yiyeceği içeçeği var demekki
evet zor süreçlerdi gerçekten tüp bebek ve bulunduğuz ilden 4 saat süren yol ankaradaydıAyy 1 kilo bile değilAllah'ın mucizesi kurban olduğum O'na hiçbir zorluk yok yaşatmak istedikten sonra her türlü yaşatır
Ne zor olmuştur o zamanları... Allah bağışlamış size şükürki
iyiki doktorumuzu tanıdık güvendik onun sayesinde yaşadı ikizlerimiz hakkını ödeyemeyiz hala görüşüyoruz watsap üzerinden hatta bu yazın ziyarete gidecekler abimler allah nasip ederse
Kızlar kan testim 79. 4 cıktı bakalım sımdılık var 2 gun sonra tekrardan kan vercem
İnşâllah ben yıne Takvimi yapayım dedim Allah hayırlısını versinİyi hadi gözün aydın sağlıkla yükselir inşallah
İnşâllah canım iki gün sonra tekrardan kan vercem deger normal dımı daha adete 4 gun varSermec gözün aydın kuzum. Sağlıkla gelsinn miniş
Ben pek anlamam ama bence normal, normal olmasa arkadaşlar söylerdi kuzum. Sen içini ferah tut Rabbim esirgerİnşâllah canım iki gün sonra tekrardan kan vercem deger normal dımı daha adete 4 gun var
İnşâllah canım hayırlısı olsunBen pek anlamam ama bence normal, normal olmasa arkadaşlar söylerdi kuzum. Sen içini ferah tut Rabbim esirger
Canım hayırlı olsunKızlar kan testim 79. 4 cıktı bakalım sımdılık var 2 gun sonra tekrardan kan vercem
İnşâllah hayırlı olur canımCanım hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun sen klomen kullanmıştın bu ay dimiİnşâllah hayırlı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?