Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çift yumurta ikizleri ikiside kız biri 1400 gr diğeri 740 gr doğdu biri 1 ay küvezde diğeri 2 ay küvezde kaldı

sadece 740 gr diğeri ama Alllaha şükür yaşadı öldürmeyen allahım öldürmüyo yiyeceği içeçeği var demekki

Ayy 1 kilo bile değil Allah'ın mucizesi kurban olduğum O'na hiçbir zorluk yok yaşatmak istedikten sonra her türlü yaşatır
Ne zor geçmiştir o zamanları... Allah bağışlamış size şükürki

iyiki doktorumuzu tanıdık güvendik onun sayesinde yaşadı ikizlerimiz hakkını ödeyemeyiz hala görüşüyoruz watsap üzerinden hatta bu yazın ziyarete gidecekler abimler allah nasip ederse

iyiki doktorumuzu tanıdık güvendik onun sayesinde yaşadı ikizlerimiz hakkını ödeyemeyiz hala görüşüyoruz watsap üzerinden hatta bu yazın ziyarete gidecekler abimler allah nasip ederse

Böyle bi doktorum olsa bende ziyaretine giderdim hakediyomuş

Slm kizlar tatildeyim ama aklim sizlerde yeni hamislerimizvar sanirim. Insallah hepsinin gebeligi saglikla ilerler. Bende haftaya persembe yani 1 agustos bat günümde dönücem.3agustosa doktora randevu aldim reglinin 3.günü testlerimi tekrarlayip kisti kontrol edicek. Bugün biraz sol kasigim agridi bundan 4ay oncede kist olusunca böyle ara ara agrilarim olmustu sanirim kistim büyüyor. Insallah regliyle atilir.

Ya bu göğüslerde şişme ve hassasiyet herkeste oluyo mu belirti olarak bu ay klomen kullandım ben umudum çoktu ama benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ne ağrı ne büyüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…