- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.001
Evet ama yumurtalarım kendiliginden catladıCanım hayırlı olsun sen klomen kullanmıştın bu ay dimi
Evet canım biliyorum diğer forumda konuşmuştuk ben iğnede yaptırdım bekliyorum şimdi. Her hangi bir belirti yaşadın mıEvet ama yumurtalarım kendiliginden catladı
Canım yok sadece sık idrar var arada akıntı var boyle hafıf batmalar var göğüs agrısı yok sadece arada bırı sıkıyor gıbı henuz bır hassaslık yok normal mi bilmiyormEvet canım biliyorum diğer forumda konuşmuştuk ben iğnede yaptırdım bekliyorum şimdi. Her hangi bir belirti yaşadın mı
Bende de yok hiç göğüs ağrısı o yüzden umutlanmıyorumCanım yok sadece sık idrar var arada akıntı var boyle hafıf batmalar var göğüs agrısı yok sadece arada bırı sıkıyor gıbı henuz bır hassaslık yok normal mi bilmiyorm
Benım ıkı kere oldu sanırım ıkı kere catladı benım yogun akıntım oldu hatta yumurtlama bıttı cok yogun akıntı batma devam etti ama 3 4 gundur o kadar fazla degıl su an cok yogun belirti yasamiyorum herlade daha yenı dıyeBende de yok hiç göğüs ağrısı o yüzden umutlanmıyorumakıntın şeffaf mı peki ? Canım bide bişey sorucam benim bu ay hiç çatlama akıntısı gibi şeffaf akıntım gelmedi yani çok az geldi her ay aşırı derece de olurdu klomen yan etki mi yaptı sence ? Senin akıntın çatlama olunca oldu mu
Biraz su serptin içime canım sağol cevapladığın için en azından adet olana kadar karaları bağlamıyım demekki belirti olmayabiliyoBenım ıkı kere oldu sanırım ıkı kere catladı benım yogun akıntım oldu hatta yumurtlama bıttı cok yogun akıntı batma devam etti ama 3 4 gundur o kadar fazla degıl su an cok yogun belirti yasamiyorum herlade daha yenı dıye
Yanı ben cok yasamiyorum acıkcası normal mi BIlmıyorum bu durum bakalım yıne kan vercem inşallah deger artarBiraz su serptin içime canım sağol cevapladığın için en azından adet olana kadar karaları bağlamıyım demekki belirti olmayabiliyo
İnşallah hayırlı şekilde artar canım stres yapma Allahım izniyle tutunsun bu defaYanı ben cok yasamiyorum acıkcası normal mi BIlmıyorum bu durum bakalım yıne kan vercem inşallah deger artar
İnşâllah ben Allaha havale ettim hayırlısı olsun ondan gelen her seye razıyımİnşallah hayırlı şekilde artar canım stres yapma Allahım izniyle tutunsun bu defa
Biraz su serptin içime canım sağol cevapladığın için en azından adet olana kadar karaları bağlamıyım demekki belirti olmayabiliyo
Tatlıcıyız mesela oğlumda da et yerdim cokBen bir bayanın yazdığını okumuştum mesela ilk oğluna hamileyken çok bulantısı olmuş 2.de tam tersi hiç olmamış ama o da oğlanmışbelirtilerin cinsiyetle ilgisi yok aslında ... Ama şu aşerme konusunda çoğunlukla gördüğüm erkek bebeğe hamile olanlar çoğunlukla tuzlu yiyor kıza hamile olanlar çoğunlukla tatlı.... Ekşi ikisindede olabiliyor ben çevremdede hep böyle gördüm istisnalar olabilir tabi ama
Tatlıcıyız mesela oğlumda da et yerdim cok
Haklısın boncuğum darısı basına olsun inşallahBak sende öylesin işte geneli öyle oluyo
Haklısın boncuğum darısı basına olsun inşallah
İnşallah doğru bilgilendırır seni haberın tez alırız canım benimİnşallah canikom ya bekliyoruz napalım☹
Dün ovulasyon setim geldi 24 tane sipariş vermiştim 26 tane koymuşlar sağolsunlar
İlkini bugün yaptım haydi bismillah
Eki Görüntüle 2291878
İnşallah doğru bilgilendırır seni haberın tez alırız canım benim
Hadi ins bu sefer saglikli bisekilde bi hamilelik nasip olur.İnşallah canikom ya bekliyoruz napalım☹
Dün ovulasyon setim geldi 24 tane sipariş vermiştim 26 tane koymuşlar sağolsunlar
İlkini bugün yaptım haydi bismillah
Eki Görüntüle 2291878
Hadi ins bu sefer saglikli bisekilde bi hamilelik nasip olur.
Canim kartla mi aldin kapida odemeli mi?
Bende bu defa bundan alayim labuquik yaniltiyo eczadekilerde cok pahali. Hassas olmasi guzel.Amin cano hep birlikte ♥ kartla aldım n11'den bu marka daha hassasmış tavsiye ettiler bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?