Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım biliyorum diğer forumda konuşmuştuk ben iğnede yaptırdım bekliyorum şimdi. Her hangi bir belirti yaşadın mı
Canım yok sadece sık idrar var arada akıntı var boyle hafıf batmalar var göğüs agrısı yok sadece arada bırı sıkıyor gıbı henuz bır hassaslık yok normal mi bilmiyorm

Canım yok sadece sık idrar var arada akıntı var boyle hafıf batmalar var göğüs agrısı yok sadece arada bırı sıkıyor gıbı henuz bır hassaslık yok normal mi bilmiyorm
Bende de yok hiç göğüs ağrısı o yüzden umutlanmıyorum akıntın şeffaf mı peki ? Canım bide bişey sorucam benim bu ay hiç çatlama akıntısı gibi şeffaf akıntım gelmedi yani çok az geldi her ay aşırı derece de olurdu klomen yan etki mi yaptı sence ? Senin akıntın çatlama olunca oldu mu

Benım ıkı kere oldu sanırım ıkı kere catladı benım yogun akıntım oldu hatta yumurtlama bıttı cok yogun akıntı batma devam etti ama 3 4 gundur o kadar fazla degıl su an cok yogun belirti yasamiyorum herlade daha yenı dıye

Biraz su serptin içime canım sağol cevapladığın için en azından adet olana kadar karaları bağlamıyım demekki belirti olmayabiliyo

Biraz su serptin içime canım sağol cevapladığın için en azından adet olana kadar karaları bağlamıyım demekki belirti olmayabiliyo
Yanı ben cok yasamiyorum acıkcası normal mi BIlmıyorum bu durum bakalım yıne kan vercem inşallah deger artar

Zaten hamilelik belirtileri o kadar erken başlamazki adet gününden önce en fazla akıntı gaz falan olur göğüs ağrısı bulantı falan hemen başlamaz onlar gecikme olduktan çok sonralar olur ama her hamile illa yaşayacak diye bişeyde yok sen buna kafanı yorma canım

Son düzenleme:
Tatlıcıyız mesela oğlumda da et yerdim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…