Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu defa bundan alayim labuquik yaniltiyo eczadekilerde cok pahali. Hassas olmasi guzel.

Al kuzum al hassasmış bu kullanımı da kolay
24 adet ovulasyon + 5 adet gebelik testine 40 lira verdim bunları eczaneden tek başına almaya kalksan bi sürü para ... içine 2 tane de fazladan koyuyolar

Iyiymis valla ben gecen ay 60 li lobuqik 60 liraya bide extra eczaneden 10 tane ovulasyon testine 74 lira verdim. Sonuc bi hic. Gebelik testlerine verdigimide soylemiyom. Bu defa bundan alayim bari. Daha coklu olanlarida vardir heralde di mi?

Iyiymis valla ben gecen ay 60 li lobuqik 60 liraya bide extra eczaneden 10 tane ovulasyon testine 74 lira verdim. Sonuc bi hic. Gebelik testlerine verdigimide soylemiyom. Bu defa bundan alayim bari. Daha coklu olanlarida vardir heralde di mi?

Neee 10 tanesi 74 lira mı aman Allah'ım insan soyuyolar resmen bu ne ya
Markası neydi onun? Var var ne kadar istersen var 50'li istersen daha fazlası da var
Aman eczanelerden bişey alınmaz

Ya valla iyi ki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim çok iyi geliyo bunları duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…