- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.021
Bende bu defa bundan alayim labuquik yaniltiyo eczadekilerde cok pahali. Hassas olmasi guzel.
Iyiymis valla ben gecen ay 60 li lobuqik 60 liraya bide extra eczaneden 10 tane ovulasyon testine 74 lira verdim. Sonuc bi hic. Gebelik testlerine verdigimide soylemiyom. Bu defa bundan alayim bari. Daha coklu olanlarida vardir heralde di mi?Al kuzum al hassasmış bu kullanımı da kolay
24 adet ovulasyon + 5 adet gebelik testine 40 lira verdim bunları eczaneden tek başına almaya kalksan bi sürü para ... içine 2 tane de fazladan koyuyolar
Eki Görüntüle 2291885
Iyiymis valla ben gecen ay 60 li lobuqik 60 liraya bide extra eczaneden 10 tane ovulasyon testine 74 lira verdim. Sonuc bi hic. Gebelik testlerine verdigimide soylemiyom. Bu defa bundan alayim bari. Daha coklu olanlarida vardir heralde di mi?
Markasi artimedNeee 10 tanesi 74 lira mı aman Allah'ıminsan soyuyolar resmen bu ne ya
Markası neydi onun? Var var ne kadar istersen var 50'li istersen daha fazlası da var
Aman eczanelerden bişey alınmaz
Tesekkur ederim canim bakayim bugun.3 cicek annesi bak cano sana birkaç tane örnek
Eki Görüntüle 2291890
Eki Görüntüle 2291891
Eki Görüntüle 2291893
Ya valla iyi ki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim çok iyi geliyo bunları duymakZaten hamilelik belirtileri o kadar erken başlamazki adet gününden önce en fazla akıntı gaz falan olur göğüs ağrısı bulantı falan hemen başlamaz onlar gecikme olduktan çok sonralar olur ama her hamile illa yaşayacak diye bişeyde yok sen buna kafanı yorma canım
Ya valla iyi ki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim çok iyi geliyo bunları duymak ☺
Hepinize huzurlu hayırlı bi sabahtan günaydınnnn kızlaaarrrr
benim hergün hiç şaşmaz saati 6da kalkar akşam ezanından sonra uyurTünaydin kizlar. Benim oglan yine 6 dan beri ayakta.valla günüm gecem birbirine karisti
benim hergün hiç şaşmaz saati 6da kalkar akşam ezanından sonra uyur
benim hergün hiç şaşmaz saati 6da kalkar akşam ezanından sonra uyur
hayır bende kalkıyorum mecbur tek bırakamıyorumAy uykusuzluk çok kötü yaerken yatıp erken kalkıyor demekki o uyandıktan sonra sen biraz daha yatsan olmuyomu öyle kendi başına oyuncaklarıyla oynuyodur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?