Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birde oyuncakla oynamıyo oklava çaydanlık tencereler kapı kapanmasın diye kapı altlığı değişik ya

Aynen hep öyleler bu tür şeyler daha cazip geliyor ben çok uykusuz olduğumda odaların kapısını kapatıp bırakıyorum çocuğu öyle kestiriyorum biraz napalım insanız bizimde uykuya ihtiyacımız var ya bide o kadar erken saatte kalkınca gün de bitmiyor tek başıma

Kızlarrr sarı yoğun kıvamlı akıntı ne anlama geliyorr

Koku falan olunca kaşıntı yanma falan o zaman enfeksiyon dicem ama benden ara ara gelir o zaten rahimden gelen salgı zararı yok diye biliyorum ama yumurtlama döneminde kıvamı biraz daha farklı oluyor senin daha yumurtlaman gelmedi dimi ovulasyon kullanıyomusun?

Yok kuzu koku kaşıntı yanma vs hiç bişey yok. Ovu gelmedi kullanmıyorum da ama bal tarçın çörekotu yiyorum. Yine de bu kadar erken olmaz da

Kızlar jel geldi. Ama bunlar tek kullanımlıkmış ve 4 adet. Yani sadece 4 gün kullanabilirim. Ama sorun şuki ben yumurtlamayı anlayamıyorum bide ovu testimi alcam ben yaa üff canım sıkıldı

Çook sevindim canı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir çörekotu mucizesi daha gerçekleşmiş:))

Kızlar jel geldi. Ama bunlar tek kullanımlıkmış ve 4 adet. Yani sadece 4 gün kullanabilirim. Ama sorun şuki ben yumurtlamayı anlayamıyorum bide ovu testimi alcam ben yaa üff canım sıkıldı

Hadi ya keşke krem şeklinde tüpte olsaydı
Pahalı bide o dimi
Ovulasyonu hemen sipariş versen bugün ver yarın eline gelir başlarsın öyle kuzu

Canım hemen sipariş et internetten gelsin zaman kaybetme tam o günler kullanırsın o jelleri de

Hadi ya keşke krem şeklinde tüpte olsaydı
Pahalı bide o dimi
Ovulasyonu hemen sipariş versen bugün ver yarın eline gelir başlarsın öyle kuzu
Canım hemen sipariş et internetten gelsin zaman kaybetme tam o günler kullanırsın o jelleri de
Üff almak istemiyorum ovu ya. Onu 2 ay kullandım ikisinde de yumurtlama zamanı sanki psikolojik mi ne kavga ettik eşimle boş geçtiydii

Üff almak istemiyorum ovu ya. Onu 2 ay kullandım ikisinde de yumurtlama zamanı sanki psikolojik mi ne kavga ettik eşimle boş geçtiydii

O zaman tek çaren akıntı ve ateş takibi yapıp yumurtlama gününü tahmin etmen
Bide adet günün kaçsa az çok bilirsin adetinin ortalarında ağırlık verirsin

O zaman tek çaren akıntı ve ateş takibi yapıp yumurtlama gününü tahmin etmen
Bide adet günün kaçsa az çok bilirsin adetinin ortalarında ağırlık verirsin
Aynen yaa kuzu şimdi düşündüm de nasipse olacak ben plan yapsam da yapmasam da. Boş yere kendimi kasmayım Allahım nasip etsin inşallah bu ay. Plan yaparak olsaydı şu kız hamile kalmazdı Lostinparadise demiiiii

Aynen kızz o kadar plan program çizelgeler yapmıştım tam bir proje edasında olmadı Ta kii kocayla kavga edip hiç birşeyi umursamayana denk. Hem erken yumurtlamışım hem onsan önce yaptığımız tek ilişki tutmuş. Sonra bir de üstüne taşındım o kadar ağır kaldırdım. Düştüm. Dalga geçiyordum kendimle çoxuğum olsa düşmüştü şimdi diye. O kadar inanmıyordum olacağına. Rabbim mucizemi verdi bana şükürler olsun sende takma çok akışına bırak. Kasıkların ağrımaya başladığında kullanabilirsin jeli. Erken yumurtlama ihtimalide var çünkü.

Tabi canım niceleri var öyle kalan
Ben sana daha ilginç bir örnek vereyim
Benim ablam daha eşiyle ilişkiye giremeden hamile kalmıştı oğlu oldu hiç hesap kitap yapmadı yumurtlama günlerini de bilmiyordu ve tek sefer denemiş hemde ilişkiye girmeden mâaşallah dimikızlığı bile doğum anında bozuldunasip işte Allah yazmışsa her türlü oluyor

aynen kuzum şükürler olsun. Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah
Şimdi ben bal tarçın yiyorum ya kuzum kasık ağrım oluyor o yüzden zaten şuan bile. Sende olmamış mıydıı
Kız o nasıl olmuş

Olmuş işte kız şaka değil gerçek
Kendisi de inanamadı zaten adeti 15 gün gecikmişti ummuyoduya test bile yapmadı benim zorumla yaptı sonra çift çizgi çıkınca ona bile inanmadı ta'ki kan testi yaptırana kadar

Bebitolar napıyosunuz? Nasılsınız? Ben iyiyim, dinleniyorum, dua edin daha iyi olayım , pek giremiyorum, biraz da kafam dağılsın istiyorum, ama aklımdasınız, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Daha yeni aklımdan geçtin kız girdim ki yazmışın. Daha iyi ol inşallah

Tövbeler tövbesi

Bebitolar napıyosunuz? Nasılsınız? Ben iyiyim, dinleniyorum, dua edin daha iyi olayım , pek giremiyorum, biraz da kafam dağılsın istiyorum, ama aklımdasınız, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Çok şükür kuzum daha iyi olursun inşâallah çabucak toparlanırsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…