- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.041
birde oyuncakla oynamıyo oklava çaydanlık tencereler kapı kapanmasın diye kapı altlığı değişik ya
Kızlarrr sarı yoğun kıvamlı akıntı ne anlama geliyorr
Yok kuzu koku kaşıntı yanma vs hiç bişey yok. Ovu gelmedi kullanmıyorum da ama bal tarçın çörekotu yiyorum. Yine de bu kadar erken olmaz daKoku falan olunca kaşıntı yanma falan o zaman enfeksiyon dicem ama benden ara ara gelir o zaten rahimden gelen salgı zararı yok diye biliyorum ama yumurtlama döneminde kıvamı biraz daha farklı oluyor senin daha yumurtlaman gelmedi dimi ovulasyon kullanıyomusun?
Çook sevindim canı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir çörekotu mucizesi daha gerçekleşmiş:))Günaydın kizlar ben bu topigi ilk açıldığında takip ediyordum. mart nisan mayis donemi gebe kalamayinca uzuldum ve girmedim. Çörekotu bal yaptim ve sonraki ay gebeyim Simdi cok şükür. Beni de ekler seniz cok sevinirim sat:24 haziran. Gebe kalan herkese saglikla kulaklarına almayi nasip etsin rabbim. Gebelik isteyenlerinde insallah bu ay gonullerine gore olur. Ben 6 ay ugrastim farkli şeyler denedim. Burda sizinle beklemek güzel olacak .
Alcaan artıkKızlar jel geldi. Ama bunlar tek kullanımlıkmış ve 4 adet. Yani sadece 4 gün kullanabilirim. Ama sorun şuki ben yumurtlamayı anlayamıyorumbide ovu testimi alcam ben yaa üff canım sıkıldı
Kızlar jel geldi. Ama bunlar tek kullanımlıkmış ve 4 adet. Yani sadece 4 gün kullanabilirim. Ama sorun şuki ben yumurtlamayı anlayamıyorumbide ovu testimi alcam ben yaa üff canım sıkıldı
Canım hemen sipariş et internetten gelsin zaman kaybetme tam o günler kullanırsın o jelleri deKızlar jel geldi. Ama bunlar tek kullanımlıkmış ve 4 adet. Yani sadece 4 gün kullanabilirim. Ama sorun şuki ben yumurtlamayı anlayamıyorumbide ovu testimi alcam ben yaa üff canım sıkıldı
Alcaan artık
Hadi ya keşke krem şeklinde tüpte olsaydı
Pahalı bide o dimi
Ovulasyonu hemen sipariş versen bugün ver yarın eline gelir başlarsın öyle kuzu
Üff almak istemiyorum ovu ya. Onu 2 ay kullandım ikisinde de yumurtlama zamanı sanki psikolojik mi ne kavga ettik eşimleCanım hemen sipariş et internetten gelsin zaman kaybetme tam o günler kullanırsın o jelleri de
Üff almak istemiyorum ovu ya. Onu 2 ay kullandım ikisinde de yumurtlama zamanı sanki psikolojik mi ne kavga ettik eşimleboş geçtiydii
Aynen yaa kuzu şimdi düşündüm de nasipse olacak ben plan yapsam da yapmasam da. Boş yere kendimi kasmayım Allahım nasip etsin inşallah bu ay. Plan yaparak olsaydı şu kız hamile kalmazdıO zaman tek çaren akıntı ve ateş takibi yapıp yumurtlama gününü tahmin etmen
Bide adet günün kaçsa az çok bilirsin adetinin ortalarında ağırlık verirsin
Aynen kızz o kadar plan program çizelgeler yapmıştım tam bir proje edasında olmadıAynen yaa kuzu şimdi düşündüm de nasipse olacak ben plan yapsam da yapmasam da. Boş yere kendimi kasmayım Allahım nasip etsin inşallah bu ay. Plan yaparak olsaydı şu kız hamile kalmazdıLostinparadise demiiiii
Aynen yaa kuzu şimdi düşündüm de nasipse olacak ben plan yapsam da yapmasam da. Boş yere kendimi kasmayım Allahım nasip etsin inşallah bu ay. Plan yaparak olsaydı şu kız hamile kalmazdıLostinparadise demiiiii
aynen kuzum şükürler olsun. Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallahAynen kızz o kadar plan program çizelgeler yapmıştım tam bir proje edasında olmadıTa kii kocayla kavga edip hiç birşeyi umursamayana denk. Hem erken yumurtlamışım hem onsan önce yaptığımız tek ilişki tutmuş. Sonra bir de üstüne taşındım o kadar ağır kaldırdım. Düştüm. Dalga geçiyordum kendimle çoxuğum olsa düşmüştü şimdi diye. O kadar inanmıyordum olacağına. Rabbim mucizemi verdi bana şükürler olsun ☺ sende takma çok akışına bırak. Kasıkların ağrımaya başladığında kullanabilirsin jeli. Erken yumurtlama ihtimalide var çünkü.
Kız o nasıl olmuşTabi canım niceleri var öyle kalan
Ben sana daha ilginç bir örnek vereyim
Benim ablam daha eşiyle ilişkiye giremeden hamile kalmıştı oğlu olduhiç hesap kitap yapmadı yumurtlama günlerini de bilmiyordu ve tek sefer denemiş hemde ilişkiye girmeden mâaşallah dimi kızlığı bile doğum anında bozuldu nasip işte Allah yazmışsa her türlü oluyor
aynen kuzum şükürler olsun. Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah
Şimdi ben bal tarçın yiyorum ya kuzum kasık ağrım oluyor o yüzden zaten şuan bile. Sende olmamış mıydıı
Kız o nasıl olmuş
Daha yeni aklımdan geçtin kızBebitolar napıyosunuz? Nasılsınız? Ben iyiyim, dinleniyorum, dua edin daha iyi olayım, pek giremiyorum, biraz da kafam dağılsın istiyorum, ama aklımdasınız, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Tövbeler tövbesiOlmuş işte kız şaka değil gerçek
Kendisi de inanamadı zaten adeti 15 gün gecikmişti ummuyoduya test bile yapmadı benim zorumla yaptı sonra çift çizgi çıkınca ona bile inanmadı ta'ki kan testi yaptırana kadar
Bebitolar napıyosunuz? Nasılsınız? Ben iyiyim, dinleniyorum, dua edin daha iyi olayım, pek giremiyorum, biraz da kafam dağılsın istiyorum, ama aklımdasınız, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?