Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kendi annene anlatmadınmı kuzum bence ona anlat seni en iyi o anlar destek olur ananın yerini kimse tutmaz ama eşinin ailesi bilmemeli böyle mahrem konular hele sizin aranızda kalmalı. Annen bilsin onun zararı yok
benim kv üstünkörü biliyor anlattım ben de problem var diye. kadın üzülürüm diye ağzını açmıyor valla. olursa seviniriz dedi bir tek sormuyor da içini dökmek istersen her zaman dinlerim dedi.

Eşinle neden aran bozuldu canım anlatmak istermisin annenin seni daha iyi anlaması gerekirken.... boşver demek ne kadar umursamazlık Allah herkesin vicdanını arttırsın bazen hayret ediyorum insanın öz annesi bile böyle diyebiliyorsa
Tamam nasiptir elbet ama en azından destek olabilir bu zor bişey değil

eşimle bambaşka mevzulardan soğuğuz biraz.
para muhabbetleri bu aralar sıkışık gidiyoruz ve bunu çok takıyor ben de para konuşmak istemiyorum dedim en son çünkü kimseye muhtaç olmadığımız sürece yeterli yani. ama ona yetmiyor kazandıklarımız. neyse.
annem garip biridir ikili ilişkilerinde. dertleşebileceğim biri değil. hatta kv daha iyi iletişimim. annem de arada konuyu açınca duamı ettim sizlere der tüm ilgisi bu çocuk mevzusunda
doktorla konuşucam yarına kadar regl olmazsam mecbur tarlusal yine

benim kv üstünkörü biliyor anlattım ben de problem var diye. kadın üzülürüm diye ağzını açmıyor valla. olursa seviniriz dedi bir tek sormuyor da içini dökmek istersen her zaman dinlerim dedi.

İyiymiş Allah böyle kv'lerin sayısını arttırsın

Sen azla yetinmeyi biliyomuşsun işte ne güzel eşin görmüyomu bunu
Çok para da huzur getirmiyor... Benim 18 yıllık lise arkadaşım zengin durumları çok iyidir ama ne varki eşi yüzünden huzuru yok adam parasıyla tek başına gezip tozuyor alemlere akıyor kadını umursamıyor bile... Arkadaşım bana birgün dediki "Keşke paramız az olsaydıda huzurum olaydı, istediğim herşeyi alabiliyorum ama huzur alamıyorum"
içim sızladı aman yemişim parasını
Çok olmayıversin ne olmuş bi yerimizden bişey mi eksilir... Yetecek kadar olsun yeter
Biz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz, öyle aman aman bir maaşı da yok zorlanıyoruz biraz ama ben sokakta yaşayanları yuvası olmayanları 1 lokma ekmeğe muhtaç olanları gördükçe şükrediyorum inşÂllah düzelir aranız unuttuk fani dünyada yaşadığımızı unuttuk... azla yetinmeyi, kalp kırmamayı, zor günde destek olmayı unuttuk ... Ne çok unuttuk
Rabbim bizi unutmasın

ben de öyle düşünüyorum ki kirada değiliz arabamız var çok şükür kimseye muhtaç değiliz
ama beğenmiyor paşa neden daha lüksü yokmuş

kuzu biraz ara ver istersen. En azından vücudun bi salsın kendini. Biz anlayamıyoruz ama bu illet stres nasıl etkiliyor yahu. Ne meret bişeymiş namussuz işte her insan farklı kimi az olsun bizim olsun diyor kimi çok olsun daha da olsun diyor.Evlilikte de para konusunda farklı görüşte olunca çatışmalar çok oluyor. Senden beklentisi yoksa para konusunda, yani senden daha fazla kazanmanı istemiyorsa salla gitsin bence
Sen kendi annene anlatmadınmı kuzum bence ona anlat seni en iyi o anlar destek olur ananın yerini kimse tutmaz ama eşinin ailesi bilmemeli böyle mahrem konular hele sizin aranızda kalmalı. Annen bilsin onun zararı yok
Yaa bilmiyorum ki. Belki bu kolposkopi olayını anlatırım. Çünkü hafta içi paralı gün var oraya gidemezsem mecbur bi açıklama gerekecekdertlere gel canım anam benim.Bide annem kafaya takar ama kimseye belli etmez hastalanır sonra. Öyle olursada üzülürüm. Gerçi Allaha bin şükür yıllardır olmuyor değilki

ben de öyle düşünüyorum ki kirada değiliz arabamız var çok şükür kimseye muhtaç değiliz
ama beğenmiyor paşa neden daha lüksü yokmuş

Ne güzel ev sizinmiş bu büyük bir nimet
Biz kiradayız ne kadar zor kirada oturmak eşin bunu bilmiyodur heralde...
Ah bizimde evimiz olsa başka bişey istemem inşÂllah birgün bizede nasip olur
İstanbul gibi yerde ev almak çok zor ama
ya elinde hazır paran olacak ve kredi çekebilecek kadar maaşın iyi olacakki öyle alabilesin...yada aileler yardım edecek anca öyle. Bizde bunlar olmadığından napalım hakkıma razıyım çok şükür diyorum yinede
Lüks yaşayan insanların hayatları daha problemli oluyor bence. Çevremden hep öyle gördüm... Allah size tez zamanda eli ayağı düzgün evlat nasip etsinde para pul önemli değil en büyük servet o oluyor

evet haklısın canım benim. yetinmeyi bilmiyor işte tek sorun bu. o yüzden mutsuz mutsuzluğunu da bana yansıtıyor.
neyse bakalım...
hayırlısı olsun

valla bzde kıradayz ve istanbulda ev almak gerceketen kolay degil sukretsın haline esin başka dwrt vermesin Allah bz ıkı kısı çalışıyoruz kimsye muhtac degiliz diye zengn hssdyr valla kendmi

valla bzde kıradayz ve istanbulda ev almak gerceketen kolay degil sukretsın haline esin başka dwrt vermesin Allah bz ıkı kısı çalışıyoruz kimsye muhtac degiliz diye zengn hssdyr valla kendmi
ben de sizin gibi düşünüyorum.
o yüzden zaten sinirlerim bozuluyor yok yere gerginlik yarattığı için.
anlam veremiyorum çok saçma çünkü

bnde adet duzenselliğizliği vardı dr ye gttiim 2 yıllık evlıyım buarada yumurta tembelliği var dedı sonra yıne bu siteden agnugaston dıye bi ilaç duydum hemen aldım iyikide almısım duzene soktu ovulasyon testi yaptım 3 ay son 2 ay hamileydim ilki kimyasall oldu buda 2.Allahın ıznıyle

Bu ilaç ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…