Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk ay hep silik çıktı bende olmadı ikinci ay ilk idrarla yapıyordum aç karınaysan ikinci idrarinlada yapabilirsin öylede yaptım ben 13 14 gün du çift çizgiyi görmüştüm canım benim ondan önce gün aşırı yapardım çift çizgiyi görünce de iki gün gün aşırı yaptım sonra iki günde bir normalde ki ben hafta bir iki haftada bir bile yapmıyorum artık ilişkiden sıkılmış tüm

MâşAllah sana aa sezeryanla normal doğum nasıl aynı fiyat nere orası iyiymiş ya
Rahat hamilelik geçirdiğin için çok şanslısın ben 7.aydan sonra 2 defa çok kötü kramplarla acillik olmuştum ayrıca bulantılar öğürmeler... Benimki de oğlandı
Herkes bir geçirmez tabiki. Sağlıkla doğar inşÂllah kuzucuk bu arada evet erkek çocukları kızlara göre daha geç doğuyor genelde böyle ama istisnalar olabilir tabi

Sağol canım testte çift gördüğüm için yaptım kilo vermeye başlayınca anladım biraz göğüs acısı her ay oldugu gibi erkenden acımaya başlamıştı bu ayda koluma vurdu ağrısı ordan biraz şüphendim bide belim çok ağrıdı adet olcakmışım gibi oluyor bide bir düşüğü de sayarsak 4cü gebeligim sağ tarafimda ayaga kalkarken ani batma oluyor erken mi bilmiyorum ama test yapmadan önce koku hassasiyetim oldu birde kalp atışım hızlanıyor bacaklarım kesiliyomuş gibi oluyor yani cok zor geciyor gebeliklerim Allah en kısa zaman da olmayanlarada versin inşallah

Gece uykusu başka dimi . Bilmiyorum inşallah ama sanmam kuzum Oyyy kıyamam ya azıcık uyu desem çok kalmadi ezana Rabbim kabul etsin.İnşallah tüm gün dinç olursun

Amin Allah razı olsun
sen kaçta yattın ciciş merak ettim
Bugün akraba nişanı var babamla beraber gidicez yol uzak biraz hiçde gidesim yok ama mecburiyet işte

Eltim 42.haftada kızı olcak hala sancısı yok o tezde çürüdü

Y Yazgele Mavi Boncugumm gulll
Kızlar yazdığımızı okudum. Bakın şimdi bana bi akıl verin. Fotoğraftan belirgin çizgili olanı dün yaptım. Silik çizgili olanı az önce yaptım. Ve benim 14.günüm yarın. Bu ne demek oluyor yani benim dün müydü ovulasyon günüm ?

Eklentiler

• 20190727_142815.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 38
Kramp falan da olmadı canım. 2 kere falan sabah kalkarken gerildim diz kapagımın altına kramp girdi kalkıp ustune bastım gectı. Hayırlısı bakalım canım. Aynıymıs canım. Hersey içinde yatıs dogum hepsı

Kızlar anama söyledim. Ama çocuk olmuyor demedim ascus diye bişey varmış biz zaten çocuk düşünmüyoz ama doktor bu süre zarfında çocuk düşünmeyin diyor dedim niye böyle bişey yaptım bilmiyorum. Ama hstaneye annemle gitcez salı günü

Son hafta artık kilo alımı duruor canım korkma 4300 olur en fazla bizimki aştı aylıkken 3 bucuktu birden aldı
Hayırlısı olsun bakalım canım. Ben dr a dedım 4un az ustu olsa normal olmazmı dıye o da ılk dogum zor olur. Sınır damarları zedelene bilir dedı. Kesik cok olabilir dedı. Bakalım hayırlısı erkek bebek 41 ı beklerse daha da alabilir. Suan 35.2 altta 36 dıyor da.
Peki sey sorayım ultrason a gore 35.0 Ken
37.2 gozukuyo du o da dogumu etkileyip erken olabilir mi bakalım hayırlısı ya. Insallah kolay dogum Rabbım nasıp eder hepımıze

Ya ne güzel bana o hastaneyi ve nerde olduğunu yazarmısın canım İstanbul'damıydın sen bendeki kramptan ziyade şiddetli sancım olurdu midemde sonrakindede yanlarımda şiddetli sancı çekmiştim böbreklere falan USG ile organlara baktılar bişey çıkmamıştı ama 3 gün boyunca kıvranmıştım

İyi yapmışsın ne dedi peki annen? Gerçi söyleseydinde kimseye demezdi heralde sana dua ederdi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…