- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.441
Son hafta artık kilo alımı duruor canım korkma 4300 olur en fazla bizimki aştı aylıkken 3 bucuktu birden aldıAhh Ahhson 5 hafta cok kılo alırmı bebek. 380 gram 1 haftada aldı 15 gunde 800 gram
Daha 5 hafta var
Sende bendensinÇok şanslıyım 20'lik dişleri hiç hissetmedim çıktılarmı ondanda haberim yok
Canım ilk ay hep silik çıktı bende olmadı ikinci ay ilk idrarla yapıyordum aç karınaysan ikinci idrarinlada yapabilirsin öylede yaptım ben 13 14 gün du çift çizgiyi görmüştüm canım benim ondan önce gün aşırı yapardım çift çizgiyi görünce de iki gün gün aşırı yaptım sonra iki günde bir normalde ki ben hafta bir iki haftada bir bile yapmıyorum artık ilişkiden sıkılmış tümİnşallah gülüm inşallahkızdır o zaman erkek olsaydı şimdiye belli olurdu evet bu ay bende ovulasyon kullanmak istiyorum kuzum sana bişey sorucam nasıl kullanılacağını detaylı bilmiyorum hani idrara sıkışıkmı olmak gerekiyor hangi saatlerde yapılmalı sadece sabah ilk idrarla değilde ondan sonrakinde yapılmalıymış sen kullanırken adetinin kaçıncı gününde çift çizgi görmüştün ve ilişki ne zaman oldu bide adet döngün kaçtı?
Sen kız istiyordun demi rabbim bağışlasın canım benimBende iki gün önce tekrar gittim kız dedi❣
Ayy Allah razı olsun canım. Ne güzel yazdın. Bızım arkadas 3800 dedıler 41.hafta 4300 yaptı. Ben suan 35. 2 deyim 3165 gram olmus. Net demiyo dr ama normalin zor olacağı yonunde konustu.bıde erkek bebek. Duydum kadarıyla daha gec gelıyomus dua ediyorum kolay dogum olsun diye inşallah. Cok rahat hamılelık gecırdım. Yanı hamıle mıyım degıl mıyım anlamadım. Suan bile. Insallah dogumda boyle gecer. Ilk dogum. Ozel hastaneye gidiyorum. Hanı sezeryan olursa ekstra para da almıcaklar. Aynı hersey dahil fiyat.
Sağol canım testte çift gördüğüm için yaptım kilo vermeye başlayınca anladım biraz göğüs acısı her ay oldugu gibi erkenden acımaya başlamıştı bu ayda koluma vurdu ağrısı ordan biraz şüphendim bide belim çok ağrıdı adet olcakmışım gibi oluyor bide bir düşüğü de sayarsak 4cü gebeligim sağ tarafimda ayaga kalkarken ani batma oluyor erken mi bilmiyorum ama test yapmadan önce koku hassasiyetim oldu birde kalp atışım hızlanıyor bacaklarım kesiliyomuş gibi oluyor yani cok zor geciyor gebeliklerim Allah en kısa zaman da olmayanlarada versin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da akmak nasip oldun sağlıklı biri hamilelik diliyorum
Sorum şu 5 gün kala neler hissettiniz belirtiler neler kan testini bu kadar erken yapma sebebiniz mutlaka bir belirti veya his olabilir merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Gece uykusu başka dimi . Bilmiyorum inşallah ama sanmam kuzumOyyy kıyamam ya azıcık uyu desem çok kalmadi ezana Rabbim kabul etsin. İnşallah tüm gün dinç olursun
Seninle konuştuğumuz sıra uyumuşum Allahtan kuzum . Rabbim hayırlı yolculuk versinAmin Allah razı olsun
sen kaçta yattın ciciş merak ettim
Bugün akraba nişanı var babamla beraber gidicez yol uzak biraz hiçde gidesim yok ama mecburiyet işte
Seninle konuştuğumuz sıra uyumuşum Allahtan kuzum . Rabbim hayırlı yolculuk versin
Evet Allah razı olsun canım amin inşallah hepimizinkiniSen kız istiyordun demi rabbim bağışlasın canım benim
Eltim 42.haftada kızı olcak hala sancısı yok o tezde çürüdüMâşAllah sanaaa sezeryanla normal doğum nasıl aynı fiyat nere orası iyiymiş ya
Rahat hamilelik geçirdiğin için çok şanslısın ben 7.aydan sonra 2 defa çok kötü kramplarla acillik olmuştumayrıca bulantılar öğürmeler... Benimki de oğlandı
Herkes bir geçirmez tabiki. Sağlıkla doğar inşÂllah kuzucukbu arada evet erkek çocukları kızlara göre daha geç doğuyor genelde böyle ama istisnalar olabilir tabi
Kramp falan da olmadı canım. 2 kere falan sabah kalkarken gerildim diz kapagımın altına kramp girdi kalkıp ustune bastım gectı. Hayırlısı bakalım canım. Aynıymıs canım. Hersey içinde yatıs dogum hepsıMâşAllah sanaaa sezeryanla normal doğum nasıl aynı fiyat nere orası iyiymiş ya
Rahat hamilelik geçirdiğin için çok şanslısın ben 7.aydan sonra 2 defa çok kötü kramplarla acillik olmuştumayrıca bulantılar öğürmeler... Benimki de oğlandı
Herkes bir geçirmez tabiki. Sağlıkla doğar inşÂllah kuzucukbu arada evet erkek çocukları kızlara göre daha geç doğuyor genelde böyle ama istisnalar olabilir tabi
Hayırlısı olsun bakalım canım. Ben dr a dedım 4un az ustu olsa normal olmazmı dıye o da ılk dogum zor olur. Sınır damarları zedelene bilir dedı. Kesik cok olabilir dedı. Bakalım hayırlısı erkek bebek 41 ı beklerse daha da alabilir. Suan 35.2 altta 36 dıyor da.Son hafta artık kilo alımı duruor canım korkma 4300 olur en fazla bizimki aştı aylıkken 3 bucuktu birden aldı
Kramp falan da olmadı canım. 2 kere falan sabah kalkarken gerildim diz kapagımın altına kramp girdi kalkıp ustune bastım gectı. Hayırlısı bakalım canım. Aynıymıs canım. Hersey içinde yatıs dogum hepsı
Kızlar anama söyledim. Ama çocuk olmuyor demedimascus diye bişey varmış biz zaten çocuk düşünmüyoz ama doktor bu süre zarfında çocuk düşünmeyin diyor dedim niye böyle bişey yaptım bilmiyorum. Ama hstaneye annemle gitcez salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?