Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu tabloya göre koyulaşma dün olmuş yumurtlaman oldu bugünde çatladı heralde ben öyle biliyorum ama değerlendiriyosun dimi?

Ultrason kafasına göre doğum zamanı hesaplıyor ya o yüzden doktor genelde kılolu bebekte kafa capına dıkkat eder muhtemelen ultrasona göre olur doğumun koca kafalı olunca takip sıkılaşıor ama sacını bekleyebilirsin ben öle yapmıstım direk sezeryan olmadım sancı cektim 14 saat dopmayınca kafadan dolayı kanalda kaldı sezeryan alındım sana bağlı birazda kafadan sezeryan ben uygun görmüyorum benımkı besti nerdeyse ben yınede planlı sezeryan olmadım denedim

Ama bazen annemden destek almak istiyorum
Ben olsam aileme söylerdim. Utanılacak birşey değil sonuçta çocuk olmaması. Ben kuzenlerime bile bu ayda denedik olmadı vs diye söylüyordum. Sonuçta benim elimde olan birşey değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak biliyorum yani. Hep böyle söylüyordum. Anneme özellikle herşeyimi söylerdim. Destek oluyor en azından.

Kuzum anne babalarımızda bu günlerden geçti. Ben anneme söylediğimde takma kızım olur kafana takma vs diyordu. Babam bile bizim 1 yıl olmadı doktor doktor gezdik bir sıkıntı yokmuş dedi çok acele ediyorsun olur öyle ha diyince çocuk olmuyor falan diye teselli veriyordu. Aileler bu konuda anlayışlı bence. Bilmiyorum kişisine görede seğişiyor. Benim kayınvalidemlerde bu konuda çok anlayışlı sağolsunlar.

Kizlar geçen ay 29haziranda lekelenmem baslayip 1temmuzda regli olmustum.bugun yani 27sinde yine lekelenmem basladi.sürekli geri geliyor. Bu arada yumurtlamadigimi bildigim halde yinede lekelenmem baslayinca icim cızzzz etti. Eylülde sonkez aşılama denicem. Sonra birakicam. Cünkü tüp bebegi düsünelim artik dedi ama bizim gücümüz asla yetmez

Ocean markaaının var mı bilmiyorum. Benim dediğim neptune markası ama güvenilirmiş. Oğlun için bilmiyorum kuzum doktoruna danış istersen. Hamilelik içinde ayşe öner kitabında propolis kullanın demiş ordan kullansam mı acaba dedim.

Yok kuzum Allah var ben kayınvalidem de dahil annem babam öyle kötü karşılayım can sıkmazlar. Ama mesele şuki benim annem kafasına çok takar üzüldüğünü belli etmemeye çalışırken kendini yıpratır. Her konuda öyledir içine atar hasta olurr o yüzden. Hele bi az zaman geçsinde. Bugün bile ascusu söyledim çocuk düşünmüyoruz zaten, doktorda bu sürrde düşünmeyin dedi dedim. Hemen gözleri doldu

Hayırlısı olsun kuzum hakkımda ya

Çok teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap vermişsiniz insallah güzel rahat bir hamileliğin geçer canım

Samsun canım. Buranın eski bir hastanesi var buyuk anadolu' diye hatta ist. Da Baska bir ad la var ama fiyatlar aynı mı bilmiyorum. 1 dr daha var o 3000 benımkı 1 senelik orda 2500 ama memnunum Dr umdan

Bende planlı ıstemıyorum canım. En azından dogacagı gun gelsın. Cok sancıya da gerek yok o gun gelsın oyle sezeryan olsun. Yanı Nisan dır suyudur biseyler gelsın kı zamanı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…