- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.461
Yok kız kimseye demezdi de üzülürse diye nebiliyim yaa. Ama anladı bence zatenİyi yapmışsın ne dedi peki annen? Gerçi söyleseydinde kimseye demezdi heralde sana dua ederdi belki
@YazgeleMavi Boncugumm @gulll
Kızlar yazdığımızı okudum. Bakın şimdi bana bi akıl verin. Fotoğraftan belirgin çizgili olanı dün yaptım. Silik çizgili olanı az önce yaptım. Ve benim 14.günüm yarın. Bu ne demek oluyor yani benim dün müydü ovulasyon günüm ?
Yok kız kimseye demezdi de üzülürse diye nebiliyim yaa. Ama anladı bence zaten
Ultrason kafasına göre doğum zamanı hesaplıyor ya o yüzden doktor genelde kılolu bebekte kafa capına dıkkat eder muhtemelen ultrasona göre olur doğumun koca kafalı olunca takip sıkılaşıor ama sacını bekleyebilirsin ben öle yapmıstım direk sezeryan olmadım sancı cektim 14 saat dopmayınca kafadan dolayı kanalda kaldı sezeryan alındım sana bağlı birazda kafadan sezeryan ben uygun görmüyorum benımkı besti nerdeyse ben yınede planlı sezeryan olmadım denedimHayırlısı olsun bakalım canım. Ben dr a dedım 4un az ustu olsa normal olmazmı dıye o da ılk dogum zor olur. Sınır damarları zedelene bilir dedı. Kesik cok olabilir dedı. Bakalım hayırlısı erkek bebek 41 ı beklerse daha da alabilir. Suan 35.2 altta 36 dıyor da.
Peki sey sorayım ultrason a gore 35.0 Ken
37.2 gozukuyo du o da dogumu etkileyip erken olabilir mi bakalım hayırlısı ya. Insallah kolay dogum Rabbım nasıp eder hepımıze
Yok kuzu sıkmıyorum ki. İlk gün bi canım sıkıldı da hamdolsun bu halimize neler neler varAna yüreği anlamıştır belkide dediğin gibi
Rabbim tedavisi olmayan hastalık vermesinde sıkma canını bu da geçer Allah'ın izniyle
Ben olsam aileme söylerdim. Utanılacak birşey değil sonuçta çocuk olmaması. Ben kuzenlerime bile bu ayda denedik olmadı vs diye söylüyordum. Sonuçta benim elimde olan birşey değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak biliyorum yani. Hep böyle söylüyordum. Anneme özellikle herşeyimi söylerdim. Destek oluyor en azından.Ama bazen annemden destek almak istiyorum
Kuzum anne babalarımızda bu günlerden geçti. Ben anneme söylediğimde takma kızım olur kafana takma vs diyordu. Babam bile bizim 1 yıl olmadı doktor doktor gezdik bir sıkıntı yokmuş dedikuzu biraz ara ver istersen. En azından vücudun bi salsın kendini. Biz anlayamıyoruz ama bu illet stres nasıl etkiliyor yahu. Ne meret bişeymiş namussuzişte her insan farklı kimi az olsun bizim olsun diyor kimi çok olsun daha da olsun diyor.Evlilikte de para konusunda farklı görüşte olunca çatışmalar çok oluyor. Senden beklentisi yoksa para konusunda, yani senden daha fazla kazanmanı istemiyorsa salla gitsin bence
Yaa bilmiyorum ki. Belki bu kolposkopi olayını anlatırım. Çünkü hafta içi paralı gün var oraya gidemezsem mecbur bi açıklama gerekecekdertlere gel canım anam benim.Bide annem kafaya takar ama kimseye belli etmez hastalanır sonra. Öyle olursada üzülürüm. Gerçi Allaha bin şükür yıllardır olmuyor değilki
Ocean markaaının var mı bilmiyorum. Benim dediğim neptune markası ama güvenilirmiş. Oğlun için bilmiyorum kuzum doktoruna danış istersen. Hamilelik içinde ayşe öner kitabında propolis kullanın demiş ordan kullansam mı acaba dedim.Anladım kuzum ocean'ın propoliside mi varmış? Onu bilmiyodum bende mi alsamaslında oğluma da vermek istiyorum 1 damla o da çünkü bağışıklık kuvvetlendiren bi nimet. Şuan kullanma zaten doğumdan sonra istersen yine devam edersin
Yok kuzum Allah var ben kayınvalidem de dahil annem babam öyle kötü karşılayım can sıkmazlar. Ama mesele şuki benim annem kafasına çok takar üzüldüğünü belli etmemeye çalışırken kendini yıpratır. Her konuda öyledir içine atar hasta olurr o yüzden. Hele bi az zaman geçsinde. Bugün bile ascusu söyledim çocuk düşünmüyoruz zaten, doktorda bu sürrde düşünmeyin dedi dedim. Hemen gözleri dolduBen olsam aileme söylerdim. Utanılacak birşey değil sonuçta çocuk olmaması. Ben kuzenlerime bile bu ayda denedik olmadı vs diye söylüyordum. Sonuçta benim elimde olan birşey değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak biliyorum yani. Hep böyle söylüyordum. Anneme özellikle herşeyimi söylerdim. Destek oluyor en azından.
Evet dünü değerlendirdim ama bugün imkansızBu tabloya göre koyulaşma dün olmuş yumurtlaman oldu bugünde çatladı heralde ben öyle biliyorum amadeğerlendiriyosun dimi?
Hayırlısı olsun kuzum hakkımda yaYok kuzum Allah var ben kayınvalidem de dahil annem babam öyle kötü karşılayım can sıkmazlar. Ama mesele şuki benim annem kafasına çok takar üzüldüğünü belli etmemeye çalışırken kendini yıpratır. Her konuda öyledir içine atar hasta olurr o yüzden. Hele bi az zaman geçsinde. Bugün bile ascusu söyledim çocuk düşünmüyoruz zaten, doktorda bu sürrde düşünmeyin dedi dedim. Hemen gözleri doldu
Bu arada az önce de şeffaf bir akıntı oldu. Of bugünü de degerlendirebilsek iyi olurdu. Birde akıntıdan önce hafif adet sancısı oldu çok çok hafif benim zaten hiç şiddetli agrım olmaz bekarlığımdan beri.Evet dünü değerlendirdim ama bugün imkansız
Çok teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap vermişsiniz insallah güzel rahat bir hamileliğin geçer canımSağol canım testte çift gördüğüm için yaptım kilo vermeye başlayınca anladım biraz göğüs acısı her ay oldugu gibi erkenden acımaya başlamıştı bu ayda koluma vurdu ağrısı ordan biraz şüphendim bide belim çok ağrıdı adet olcakmışım gibi oluyor bide bir düşüğü de sayarsak 4cü gebeligim sağ tarafimda ayaga kalkarken ani batma oluyor erken mi bilmiyorum ama test yapmadan önce koku hassasiyetim oldu birde kalp atışım hızlanıyor bacaklarım kesiliyomuş gibi oluyor yani cok zor geciyor gebeliklerim Allah en kısa zaman da olmayanlarada versin inşallah
Samsun canım. Buranın eski bir hastanesi var buyuk anadolu' diye hatta ist. Da Baska bir ad la var ama fiyatlar aynı mı bilmiyorum. 1 dr daha var o 3000 benımkı 1 senelik orda 2500 ama memnunum Dr umdanYa ne güzel bana o hastaneyi ve nerde olduğunu yazarmısın canımİstanbul'damıydın sen bendeki kramptan ziyade şiddetli sancım olurdu midemde sonrakindede yanlarımda şiddetli sancı çekmiştim böbreklere falan USG ile organlara baktılar bişey çıkmamıştı ama 3 gün boyunca kıvranmıştım
Bende planlı ıstemıyorum canım. En azından dogacagı gun gelsın. Cok sancıya da gerek yok o gun gelsın oyle sezeryan olsun. Yanı Nisan dır suyudur biseyler gelsın kı zamanı olsunUltrason kafasına göre doğum zamanı hesaplıyor ya o yüzden doktor genelde kılolu bebekte kafa capına dıkkat eder muhtemelen ultrasona göre olur doğumun koca kafalı olunca takip sıkılaşıor ama sacını bekleyebilirsin ben öle yapmıstım direk sezeryan olmadım sancı cektim 14 saat dopmayınca kafadan dolayı kanalda kaldı sezeryan alındım sana bağlı birazda kafadan sezeryan ben uygun görmüyorum benımkı besti nerdeyse ben yınede planlı sezeryan olmadım denedim
Aynen öleBende planlı ıstemıyorum canım. En azından dogacagı gun gelsın. Cok sancıya da gerek yok o gun gelsın oyle sezeryan olsun. Yanı Nisan dır suyudur biseyler gelsın kı zamanı olsun
Canım hayırlısı olsun hakkımızdaAynen öle
Boncuğum halamlar teyzem ve yengemler vardi sabah kahvaltisina geldiler aksam ezaninda gittiler bakamadim simdide oğlumu uyutoyorum sağolasin birazdanda mutfağimi toparlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?