Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız noldu hayırdır
Valla kuzu gece çok kötüydüm yaaa. Bacaklarım sızlıyordu boğazım ağrıyordu midem bulanıyordu uyuyamadım bi türlü şimdi şükür iyiyim bacaklarımın ağrısı geçti de boğazım ve midemin bulantısı geçmiyor. Üşüttüm heralde ya

yaaa kıyamam naptın soğuk suları içtin hasta mı ettin kendini nane limon kaynat biraz terle kuzu çok geçmiş olsun

yaaa kıyamam naptın soğuk suları içtin hasta mı ettin kendini nane limon kaynat biraz terle kuzu çok geçmiş olsun
Sağol bebeğim aslında pek soğuk suda içemem ben ama dün elbise giydiydim altıma da tayt vs don tarzı bişi giymediydim Akşamda dışardaydım sanırım o zaman üşüttüm

Sağol bebeğim aslında pek soğuk suda içemem ben ama dün elbise giydiydim altıma da tayt vs don tarzı bişi giymediydim Akşamda dışardaydım sanırım o zaman üşüttüm
Bi de sanırım diyo almış alttan soğuğu niye hastayım diye yatıyo deli nane limon yap az sıcak tut kendini de

Bi de sanırım diyo almış alttan soğuğu niye hastayım diye yatıyo deli nane limon yap az sıcak tut kendini de
ya varya kayınvalidedeyim. Bugün çarşıya gidecektik eşimle. Şimdi hasta olduğumu kv deye belli etsem çarşıya giderken hani hastaydı bu kız der, belli etmesem iş çıkar belki ortaya. Kafamda deli sorular
Gecmiş olsun canım benim
sağol çiçeğimmmm

Tutunamıyor mu oluyor şimdi hayırlısı inşallah
Kuzum ben tam bilmiyorum da galiba sperm yumurtayı tam döllemiyor gibi bişeydi. Hcg az başlıyor sonra giderek 0 lanıyordu. Çoğu kadın kimyasal olduğunu bilemezmiş adet kanaması ile gidermiş. O yüzden regl gelmeden test yapmayın diyorlar doktorlar

Hahaaha sen varya seeeen

Doktora gitsem mi acaba bilemedim şimdi adetle atılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…