- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.481
Nörüyon gene gece gece
Ayy çok hastayım yaa ölüyorummSize mendil sallıodum
Kız noldu hayırdırAyy çok hastayım yaa ölüyorumm
Valla kuzu gece çok kötüydüm yaaa. Bacaklarım sızlıyordu boğazım ağrıyordu midem bulanıyordu uyuyamadım bi türlü şimdi şükür iyiyim bacaklarımın ağrısı geçti de boğazım ve midemin bulantısı geçmiyor. Üşüttüm heralde yaKız noldu hayırdır
Valla kuzu gece çok kötüydüm yaaa. Bacaklarım sızlıyordu boğazım ağrıyordu midem bulanıyordu uyuyamadım bi türlü şimdi şükür iyiyim bacaklarımın ağrısı geçti de boğazım ve midemin bulantısı geçmiyor. Üşüttüm heralde ya
Sağol bebeğim aslında pek soğuk suda içemem ben ama dün elbise giydiydim altıma da tayt vs don tarzı bişi giymediydimyaaa kıyamam naptın soğuk suları içtin hasta mı ettin kendini nane limon kaynat biraz terle kuzu çok geçmiş olsun
Bi de sanırım diyo almış alttan soğuğu niye hastayım diye yatıyo deliSağol bebeğim aslında pek soğuk suda içemem ben ama dün elbise giydiydim altıma da tayt vs don tarzı bişi giymediydimAkşamda dışardaydım sanırım o zaman üşüttüm
Gecmiş olsun canım benimAyy çok hastayım yaa ölüyorumm
ya varya kayınvalidedeyim. Bugün çarşıya gidecektik eşimle. Şimdi hasta olduğumu kv deye belli etsem çarşıya giderken hani hastaydı bu kız der, belli etmesem iş çıkar belki ortaya. Kafamda deli sorularBi de sanırım diyo almış alttan soğuğu niye hastayım diye yatıyo delinane limon yap az sıcak tut kendini de
sağol çiçeğimmmmGecmiş olsun canım benim
Galiba kimyasalArkadaşlar adete 5 gun kala yapmistik beta hgc yi 24 çıkmıştı 2 gün sonra yeniledik yani bugün 18 çıktı bu ne oluyor şimdi =(
Tutunamıyor mu oluyor şimdi hayırlısı inşallahGaliba kimyasal
Kuzum ben tam bilmiyorum da galiba sperm yumurtayı tam döllemiyor gibi bişeydi. Hcg az başlıyor sonra giderek 0 lanıyordu. Çoğu kadın kimyasal olduğunu bilemezmiş adet kanaması ile gidermiş. O yüzden regl gelmeden test yapmayın diyorlar doktorlarTutunamıyor mu oluyor şimdi hayırlısı inşallah
Hahaaha sen varya seeeenya varya kayınvalidedeyim. Bugün çarşıya gidecektik eşimle. Şimdi hasta olduğumu kv deye belli etsem çarşıya giderken hani hastaydı bu kız der, belli etmesem iş çıkar belki ortaya. Kafamda deli sorular
sağol çiçeğimmmm
Doktora gitsem mi acaba bilemedim şimdi adetle atılır mıKuzum ben tam bilmiyorum da galiba sperm yumurtayı tam döllemiyor gibi bişeydi. Hcg az başlıyor sonra giderek 0 lanıyordu. Çoğu kadın kimyasal olduğunu bilemezmiş adet kanaması ile gidermiş. O yüzden regl gelmeden test yapmayın diyorlar doktorlar
pek akıllıyımHahaaha sen varya seeeen
Canım kan verdiğin yere sor bence doktora gitme imkanın olmasa da. Eğer gidebilirsen gitmen daha iyi en azından bilgi verir belki bilmediğimiz bişeyseDoktora gitsem mi acaba bilemedim şimdi adetle atılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?