Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adete 5 gun kala yapmistik beta hgc yi 24 çıkmıştı 2 gün sonra yeniledik yani bugün 18 çıktı bu ne oluyor şimdi =(

Kimyasal görünüyor canım tekrar yükselirmi bilmiyorum ama sağlıklı değilse zaten vücut kendisi atacak sen adet gününü bekle bence belki adet olursan kanamayla atılır
Vardır bir hayır üzülme

ALLAH şifa versin kuzum üşüttüm heralde nasılsın şimdi?
Bulantıya zencefil iyi geliyormuş boğaz için limonlu ballı ıhlamur iç ama balı su ılıkken dök içine

Kizlar doktor yumurtlama oldugunu gorebiliyor mu? Bana catlamis sivisi gorunuyor bugun yarin iliski yasayin dedi de merak ettim. Biz degerlendirdik o gunu ve sonraki gununu ama oncesinde hic iliski yoktu.

Kizlar doktor yumurtlama oldugunu gorebiliyor mu? Bana catlamis sivisi gorunuyor bugun yarin iliski yasayin dedi de merak ettim. Biz degerlendirdik o gunu ve sonraki gununu ama oncesinde hic iliski yoktu.

Görüyolarmış anlıyolar adetinin kaçıncı günü?

Görüyolarmış anlıyolar adetinin kaçıncı günü?

16. Gunuydu canim

Adet dongum uzadigi icin 18. Gunu hesaplamistij oyle gorunuyordu. 9. Gunu doktora gittigimde daha cok kucuk henuz bu hafta bisey olmaz dedi haftaya cagirdi 16. Gunu gittigimde bugun catlamis rahim gebelige hazirlamis kendini sivisida gozukuyor bugunu ve yarini degerlendir dedi. Gecen aydan catlamayan yumurtam vardi buda catlamasa catlatma ignesi yapicakti gerek kalmadi. Eski catlamayan yumurtanda epey kuculmus dedi. Doktoruma cok guveniyorum ozel muayene ucreti odeyerek gidiyorum sadece yinede kafama takildi boyle bisey gorunur mu diye dusundum. Birde oncesinde iliski olmadi bizde catlama gunu ve sonraki gun oldu. Hayirlisi bakalim. Bu hesaba gore adet dongum tekrar normale (30 gune) dusecek gibi gorunuyor. 2 hafta boyunca ari sutu bal polen propolis icmistim bi 10 gun kadarda sogan suyu belki etkisi olur bakalim. Ama bu ay olmazsa birdahaki ayda bu tarihlerde bi gidip yumurtalara baktircam cunku lh testi beni yaniltiyo hep pik ciktigi ay yumurtam catlamamisti pik cikmadigi ay catlamis

Evet doktorlar görebiliyor yumurtanın çatladığını. O günü değerlendirmişsiniz inşallah tutmuştur. Ovulasyon testi kullanmayı düşünüyordum önümüzdeki ay fikrim değişti şu an.En güzeli adetin 10. Gününden başlayarak 2 günde bir ilişki benim doktorum bunu önermişti.

Kızlar benim bat 22 temmuzdu. Olmadi 2 gün geçti..ki geçmez 1 iki gün önce belirti verirdi.24 temmuz ikindin gibi adet oldum. Dolu dolu olmadım sanki. Çamurlu gibu geldi pede hep ve siyahtı. Bu ay umutluydum psikolojim alt üst oldu ağladım ağladım.. 22 temmuzda olmayınca beta baktirmistim ilk kez 1.60 çıkmıştı hep 0.1 çıkardı . Acaba üzerinemi gördüm. Ve kaç gündür bi kesiliyor bi geliyor. Anlam veremedim.. fikir verir misiniz?

Son düzenleme:

Sitede cok iyi sonuclar alan var ama iyi olan uc markayida denedim innovita da aldim en son bence o kdr bu testlere para verene kdr yumurtlamaya yakin tahmini bir gunde doktora ggitsek daha iyi diye dusundum 2. Cagirdiginada kontrol diyor genelde. Hos benim gibi 2. 3. Ayda gidene her doktor boyle bakar mi bilmiyorum ama. Gecen ay yumurtam catlamamis oldugu icin bu ay bi bakalim catlayacak mi dedi catlamis. Bu ay hamile kalamazsam bir daha ki ay yine giderim biraz olsun rahatlatiyor cunku en azindan buyudu mu catladi mi stresi olmuyor. Gerci bende sehir disinda esimden uzak olunca catlama oncesini yakalayamadim:)

Aa nasıl ama pik niye çıktı o zaman yani pikten sonra illa silikleşmesi mi gerekiyor çatlaması için? Çatlama günü ilişki olması yeterli bence çünkü zaten yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyor. Hadi hayırlısı tutar inşÂllah ya ama sen öyle deyince kafama takıldı şimdi benimde bugün pik oldu T çizgisi anında koyulaştı sonra C belirdi ama lh'yi gösteren T zaten değilmi

Canım ben geçmiş yıllarda kan testimde 2.0 çıkmıştı ama gebe değildim... 5 altı malesef bişey ifade etmiyor. Siyah renk gördüysen bence bi doktora görün inşÂllah kist yoktur Allah hayırlısını nasip etsin

Silinmeyide takip edin diyorlar sitede belki ben tam beceremedim siviydi saatti vs derken. Panik yapma yani sitede lh testiyle cok iyi sonuc alanlar var. Benim doktor pek takilma onlara dedi onemsemedi onun sonuclarini ama oneren doktorlarda var. kiminin pikten sonra aniden siliklesiyordu ya benim o kdrr siliklesmedi sanirim bir gun sonrasina bakmistim
BEn senin icin fotosunu bulup aticam buraya:)

Bak buldum sitede paylasmistim

Ustteki pik alttakide siliklesmisti bende dedim oh piki gordum catladida ama o ay yani gecen ay catlamamis

Son düzenleme:

Ayy nasıl çatlamamış ama ya pik olmuş
Adetin ne zaman geldi peki canım o günden 14 gün sonra mı? T çizgisi soldakiler dimi yazı görünmüyorda.. peki sen bu pikten sonra ertesi 2-3 gün birlikteliğe devam etmedinmi hani belki o zaman çatlamıştır

Adetim gelmek bilmedi tamm tamina 6-7 gun yani 1 hafta atti doktorda gec gelmesini bu catlamama olayina bagladi. Valla ultrasonda gordum kuzum yumurtayi ya hizini almis sonme moduna girmisti adet sonrasi 9. Gunde :/ stres etkiler diyo beni bu testler cok etkiledi sanirim. Ben o gecikmede hem heveslendim bir umut dedim gerci hcg testleri negatif cikiyordu ama... gecen ay bu ay gibi degildi epey iliski yasadik.

Predictor bunun markasi cizgilerin yazisi yazmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…