- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.901
İnşallah yetişir canım iki günde bir ml büyüyor muşGünaydin kizlar mutlu sabahlar, biraz önce doktordan ciktim. Bugün reglinin 7
Günü Sagda 2 solda 2 yumurta varmis. Enkücügü 8ml enbüyügü 10ml biraz yavas büyümüsler gonal f in dizajini 150ml yükseltti.pazartesi tekrar kontrol dedi. Sanirim bayrama aşılama yetişmicek . Soldaki yumurtalarin şekli yine biraz bozuk gibi.
İnşallah yetişir canım iki günde bir ml büyüyor muş
Olmadı öyle yaparsın canım . Benimde Arefe'ye denk geliyordu kabul etmedim. İğne beni çok şişiriyor aşılama yapmayıp kendim deniyceksem gerek yok diye düşünüyorum çünkü normal büyüyor benimki kendiliğinden o yüzden bi daha ki aya bıraktımDoktorda öyle söyledi canim. Önümüzdeki cumartesi doktor hastanedeymis. Cumartesi 14.gün oluyor.7günde 7ml büyürse ancak 10ml olani ogüne yetisir. Gerci cumartesiden sonrada bayram giriyor araya. Doktor bu ay asılama yapmayalim siz deneyin dedi.çatlama ignemi aldim zaten .olmadi kendimiz denicez
Olmadı öyle yaparsın canım . Benimde Arefe'ye denk geliyordu kabul etmedim. İğne beni çok şişiriyor aşılama yapmayıp kendim deniyceksem gerek yok diye düşünüyorum çünkü normal büyüyor benimki kendiliğinden o yüzden bi daha ki aya bıraktım
Günaydin kizlar mutlu sabahlar, biraz önce doktordan ciktim. Bugün reglinin 7
Günü Sagda 2 solda 2 yumurta varmis. Enkücügü 8ml enbüyügü 10ml biraz yavas büyümüsler gonal f in dizajini 150ml yükseltti.pazartesi tekrar kontrol dedi. Sanirim bayrama aşılama yetişmicek . Soldaki yumurtalarin şekli yine biraz bozuk gibi.
Sen aşılama için neden bu kadar çok ödüyorsun devlet karşılıyor. Bu şişlik için bi çare var mı ki? Amin canım inşallah bu ay bebişlerimiz gelirde daha fazla iğneye gerek kalmazBende cok sistim canim balon gibi patlicam sanki .simdi dozaji 75ml den 150ml cikardi valla ne olcak bilmiyorum. Bu arada 600ml ignem kaldi ancak 4gün gider birde onun stresi var tekrar 1000tl vermek zor olucak. Allah yardimcimiz olsun.
Sen aşılama için neden bu kadar çok ödüyorsun devlet karşılıyor. Bu şişlik için bi çare var mı ki? Amin canım inşallah bu ay bebişlerimiz gelirde daha fazla iğneye gerek kalmaz
Kızlar desteğinize ihtiyacım var bugün yarın adet olacağım ama bu hafta ara ara adet olcakmışım gibi ağrım oldu kasığımda. Dün erken gebelik testi yattım 5 dakika sonrasında çıktı ama çok bi zaman geçmedi üstünden belkide 10 dakika olmuştur. Silik bi çizgi çıktı. Benimde şüphelerim var kasığım falan ağrımıyor karnımda biraz ağrı var ve göğsüme vuruyor ağrıdı göğüslerimde dolgunlaştı şişti. Bu hafta akıntılarım da biraz arttı gibi gözlemledim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
İnşâllah güzelce büyürler canım strese girme
Doğru çocuk olunca karşılamıyormuş. Benim yok ilk defa yaptırcam doktor ücret vermiyceksin dedi. Ama bu şişlik nasıl olacak bilmiyorum. Bu bir ayda biraz zayıflamak istiyorum. Önümüzdeki ay en azından iğnelerden dolayı belki daha az şişerim.Canim benim 1 cocugum oldugundan devlet yardim etmiyor. Valla care bilmiyorum canim ama 4 günde balon gibi yüzüm gözüm sisti.
İnşallah canım çizgiyi görmene sevdim yoksa paranoyak olduğumu düşünecektimCanim var gibi bende cizgiyi görüyorum. Gec yumurtlamis olabilirsin birkac gun daha bekleyip testini tekrarla.ya da kan verebilirsin. Insallah bebiştendir.
Var gibi canım inşallah bebiştir. Ben bundan daha net gördüğüm halde iki kez hamile olmadığını öğrendim artık idrar testlerine güvenmiyorumKızlar desteğinize ihtiyacım var bugün yarın adet olacağım ama bu hafta ara ara adet olcakmışım gibi ağrım oldu kasığımda. Dün erken gebelik testi yattım 5 dakika sonrasında çıktı ama çok bi zaman geçmedi üstünden belkide 10 dakika olmuştur. Silik bi çizgi çıktı. Benimde şüphelerim var kasığım falan ağrımıyor karnımda biraz ağrı var ve göğsüme vuruyor ağrıdı göğüslerimde dolgunlaştı şişti. Bu hafta akıntılarım da biraz arttı gibi gözlemledim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Burdayim ögretmenimm
Sagol kuzum. Valla aklimdan cikmiyot. Okadar cok düsünüyorumki gece bile uyanip uyanip aklima geliyor .
Çok haklısın gülüm sana diyorum bende düşünmekten kendimi alamıyorum
Özellikle kürtajdan sonra daha çok yerleşti aklıma o yarım kalınca onunda etkisi oluyor tabidua ve sabır ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?