Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar iyi geceler, sabah doktor sonrasinda yemek bulasik evi sil süpür derken gün bitti. doktor bugun rahim kalinligin 5ml eger kalinlasmazsa östrojen vericem dedi . Daha önceki tedavilerdede olmuştu günde 2 sefer %100 nar suyu iyi gelmisti. Hatta doktorada sordum dogru dedi. Ama kalinlasmaninda fazlasi iyi degil orantili icmek lazim. Ben simdilik pazartesiye kadar icicem.fazladan hormon almaktan iyidir

Evet canım yıllar önce Prof.İbrahim Saraçoğlu hocadan duymuştum nar suyu rahim kalınlaştırır diye not almıştım hatta:) yarasın inşâllah

Evet canım yıllar önce Prof.İbrahim Saraçoğlu hocadan duymuştum nar suyu rahim kalınlaştırır diye not almıştım hatta:) yarasın inşâllah

Evet canim nisandaki tedavimde rahim ince diye kullanmistim ekstra ilaca gerek kalmadan kalinlasmisti.doktora söyledim nar suyu ictim diye evet bu konuda coj arastirma var dedi. Aslinda sifamizi rabbim zaten digada veriyor. Insanlar doktorlar sadece aracı.

Kızlar adetim iki gün falan geçmişti bugün sabah akıntıyla beraber çok hafif kahverengi akıntı geldi adet olcakmışım gibi hissediyorum ama her zamanki ağrılarım yok bu sefer bi test yapıyım dedim böyle çıktı sizce?

Eklentiler

• EFCBD40B-7CFE-42B1-8A27-A78B3D1B71C8.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 58

Valla ben goruyorum bence kan ver ya da yarin tkrr yaparak koyulasmayi takip et Darisi basimiza su ikinci cizgileri bizde gorelim ins. Bu arada akinti varsa eger ihmal etmeden doktora giderdim ben olsam. Burda okuduguma gore igne vs yapabiliyorlarmis

Eğer yarına adetin gelmezse %90 hamilesin
Çok silik çizgi de var zaten eğer test bozuk değilse tabi .ama kahverengi leke gelip devamı gelmezse hamileliktendir o
Testi yarın tekrarla bence

Aynen kuzum mesela bazı doktorlar bitkilerin gıdaların şifasını inkâr ediyor halbuki o bitkiler ilaçlardan çok daha şifâlı oluyor. Allah hiçbirini boşa yaratmamış faydalanalım diye yaratmış

Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor canım adet olcam büyük ihtimalle

Eğer yarına adetin gelmezse %90 hamilesin
Çok silik çizgi de var zaten eğer test bozuk değilse tabi .ama kahverengi leke gelip devamı gelmezse hamileliktendir o
Testi yarın tekrarla bence
İnşallah devamı gelmez 1 yıldır deniyoruz olmuyor ama karnım falan ağrımaya başladı adetim başlicak heralde canım

İnşallah devamı gelmez 1 yıldır deniyoruz olmuyor ama karnım falan ağrımaya başladı adetim başlicak heralde canım

ALLAH büyüktür canım ya bütün kontrollerinizi yaptırdınız dimi
yaşın küçük sanırım daha çok gençsin üzülme Allah vakti gelince nasip edecek Allah sabredenlerle beraberdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…