- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.921
Benim 2 gun tatilim var kürklüye bakmiyorumEstağfurullahbizim kürklü kesin görüyodur şuan bizi gel kız gel
Benim 2 gun tatilim var kürklüye bakmiyorum
Para istemem bedava veririmKürklü duy duy bak Nurella seni terketti
Yine bana kaldın
Kürklü hanımmm geldiysen kadinlar kulubunun kapısını 3 defa tıkla
Slm kizlar iyi geceler, sabah doktor sonrasinda yemek bulasik evi sil süpür derken gün bitti. doktor bugun rahim kalinligin 5ml eger kalinlasmazsa östrojen vericem dedi . Daha önceki tedavilerdede olmuştu günde 2 sefer %100 nar suyu iyi gelmisti. Hatta doktorada sordum dogru dedi. Ama kalinlasmaninda fazlasi iyi degil orantili icmek lazim. Ben simdilik pazartesiye kadar icicem.fazladan hormon almaktan iyidir
Evet canım yıllar önce Prof.İbrahim Saraçoğlu hocadan duymuştum nar suyu rahim kalınlaştırır diye not almıştım hatta:) yarasın inşâllah
Kızlar adetim iki gün falan geçmişti bugün sabah akıntıyla beraber çok hafif kahverengi akıntı geldi adet olcakmışım gibi hissediyorum ama her zamanki ağrılarım yok bu sefer bi test yapıyım dedim böyle çıktı sizce?
Kızlar adetim iki gün falan geçmişti bugün sabah akıntıyla beraber çok hafif kahverengi akıntı geldi adet olcakmışım gibi hissediyorum ama her zamanki ağrılarım yok bu sefer bi test yapıyım dedim böyle çıktı sizce?
Evet canim nisandaki tedavimde rahim ince diye kullanmistim ekstra ilaca gerek kalmadan kalinlasmisti.doktora söyledim nar suyu ictim diye evet bu konuda coj arastirma var dedi. Aslinda sifamizi rabbim zaten digada veriyor. Insanlar doktorlar sadece aracı.
Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor canım adet olcam büyük ihtimalleValla ben goruyorum bence kan ver ya da yarin tkrr yaparak koyulasmayi takip et ♥♥♥ Darisi basimiza su ikinci cizgileri bizde gorelim ins. Bu arada akinti varsa eger ihmal etmeden doktora giderdim ben olsam. Burda okuduguma gore igne vs yapabiliyorlarmis
Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor canım adet olcam büyük ihtimalle
İnşallah devamı gelmez 1 yıldır deniyoruz olmuyor ama karnım falan ağrımaya başladı adetim başlicak heralde canımEğer yarına adetin gelmezse %90 hamilesin
Çok silik çizgi de var zaten eğer test bozuk değilse tabi .ama kahverengi leke gelip devamı gelmezse hamileliktendir o
Testi yarın tekrarla bence
Her ay öyle diyorum kendi kendime ama hep hüsran bu sefer umutlanmicam pekAma aynisi oluyormus zaten hamilelikte de birebir yasayanlardan da duydum
İnşallah devamı gelmez 1 yıldır deniyoruz olmuyor ama karnım falan ağrımaya başladı adetim başlicak heralde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?