- Konu Sahibi gelincik37_34
-
umut umutsuzluk hepsi oldu bende ...benim 4. gebeliğim bu...
allahım bu defa yüzümü güldürecek inşallah....
yaşadıklarımızın yaşanması gerekiyormuş demekki....bu acıların karşılığı daha büyük mutluluklar olacak hep bunu düşünelim....
inşallah herşey güzel gönlünce olur canım...
branşın ne??tayinlerde hergeçen gün arapsaçı oluyor allah kolylık versin..
bende geçen sene ailemn yanına hamile gittim ve orada doğum oldu kaybettim kızımı şimdi memlekete oğlum kollarımda gitmeyi istiyorum...mevlüdünü falan orada okutarak orada yaşadığım zor günleri zihnimden atmak istiyorum..üstelik kızımın mezarında vedalaşırken bir daha gelişide kardeşin benimle olur inşallah demştim...
allahım bir dah acı yaşatmasın...
Eevt ya doktoruma gittimde bu süreyi sordum kesik yerden çok çok nadiren yırtılmaya karşınmış buda çok nadirmiş hamile kalırsanda takibini yaparız dedi sanki bana ima etti açıktan demedi de
Merhaba kızlar ben bu bebeğimi de kaybettimsenağlama
geçmiş olsun canım.hayat hep acı tatlı süprizlerle dolu.herkes bi şekilde bunları yaşıor.ne diyebilirizki elimizden hiç birşey gelmiyor.dua etmek dışında.mhp ında dediği gibi inşallah bu yaşanan acıların sonu çooook büyük mutluluklar olsun inşallah.birgün hepimize bebişlerimizi kucağımıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin RABBİM
sınıf öğretmeniyim canım.3.sınıfı okutuyorum.doğum iznindeyken iyice azmışlardı..epey uğraştırdılar..ama iyi oldu..meşgul olmak iyi geliyor..inşallah hayırlı ise olsun..ama burada kalmak artık bana çok zor geliyor..:1no2:
bende sınıf öğretmeniyim..bu sene banada azgın ama 11 kişilik bir sınıf vermişlerdi..tabi ben toplasan ancak 1 hafta derslerine girdim hamilelikle birlikte hep raporla geçti...
ben doğumdan 3 ay sonra okula başladım yani okul açılmasıyla..ama bana öyle zor gelmiştiki..hep ben şimdi doğum izninde olacaktım bebeğime hazırlık yapacaktım diye düşünmekten adepte olamıyordum...
şimdi de doğumdan sonra bebeğim 3-4 aylıkken okula nasıl gidicem diyorum...
ben 1.sınıftan aldım yaramazları..çok düşkündüm..sanki anneleri sanıyodum kendimi..doğumdan sonra hemen başlarım iznim bitince falan dedim..şimdi yanlış diyorum..inşallah hayırlı sağlıklı bir bebeğim olsun..önce ona odaklanırım..alabildiğim kadr rapor,ücretsiz izin..zaten kimse 25 yılda bırakmıyor,bizde çalışırız ama onların bebeklik dönemi kaçırılmamalı,birdaha geri gelmez..ne bileyim şimdi böle düşünüyorum
merhaba kızlar ben halaaaa hasta olmadımm gecenlerde test yaptım negatıf cıktııı ama testıı atmadım bır ıkı saat sonra baktım ıkıncıı cızgııı coooookkk amaa cokkk sılıktı bılmıorum artık yarın belkı kan testı yaptırırım yada ıdrarrr ohaoldumsmile
herkese merhabalar...kırmızılar bekleniyor daha doğrusu gelmesin diye bekleniyor..inşallah gelmezler bebek gelir..
allahım meleklerinizin kardeşlerini bir an önce göndersin....benim meleklerimin kardeşinin gelmesine az kaldı çok heyecanlı ve korku içindeyim...darısı sizlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?