Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım benim saol...evet yavrularımın kardeşi yolda..28 haftalık olduk teyzesi..allahım tüm melek annelerinin acısını azalltacak yavrusunu göndersin tez zamanda...

Ayy kuzucuk sıkı sıkı tutunsun anneye hiç bırakmasın inşallah Rabbim korusun yavrunu
Aminnnn canım benimm
:Saruboceq:

ben geldim yoksunuz yine kızlar. karanfil takan birileride görmedim ama:umursamaz: neyse bugün baya yoğun geçti. fakülteye gitiim testleri yaptırmak için şu pıhtışama testleri. aman kimseyi oraalra düşürmesin bekle bekle öldüm. sonund agirim . 4 tüp kan verdim daah gerisi içinde gün verdielr. belli günlerde yapıyolarmış. offff 2 hafta daha gidicem anlıyacağpıız. bi de sonuçları bekelriz. ya inşallah bişey çıkmaz.razıyım yaptırmaya.

Canım başlamak bitirmenin yarısı ya çoğu bitti azı kaldı.Bende bu ay sonunda sonuçları alcaz benden de 4 eşimden 2 tüp aldılar hangi tesleri yaptırıyon canım sen.Biz kan verdik o kadar sen başka ne yapcan ki gerisi için demişsin ya o bakımdan.Şubat 24 te verdik kanları 1 ay sonra sonuçlar çıkar dediler Allahım hepimize inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder dermansızını vermesin kimselere Rabbimm.İlk sonuçu ben alıcam galiba saat sabahın 5.30 ben burdayım uykucu olan ben gitti.Nese hayırlısı olsunn :Saruboceq:

günaydınlarr ,, hayırlı cumalar .Rabbim dularımızı kabul etsin inş.,, şu kahrolası testleri bende yaptırdım bir tek gen testim kaldı onun sonucunuda 1 senedir bekliyorum çıkar inş. birgün :sinifsinif:
bugün çok hastayım boğazım kulaklarım çok fenakafamçokkarıştı şimdi doktora gidecem gitmeden kk ye bir bakım dedimm..kaydirigubbakcemile3

Canım geçmiş olsun Hayırlı cumalar olsun inşallah Aminnn canım benim.Geldin mi doktordan üşüttün galiba canım ıhlamur kaynat 2-3 tanede karanfil at içine yumuşar boğazın dikkat et canım benim kendine geçmiş olsun tekrar. olumunekankayizsmile

Sende yaptırdın demek hayırlı sonuçlar çıkar inşallah bizde bekliyoz bu ay sonu çıkacak inşallah kötü şeyler çıkmazda eyvahedigeldismile

şimdi ben kan pıhtılaşması ile ilgili testler yaptırıyorum. ama 4 tüp kan aldıalr ama bazı testlerimin özel günleri varmış onalra randevuyla gidicem. gün evrdiler. işte o testler bildiğim kadarıyla bak şunlar yazayım. bi d eidrar baktıalr.

tam kan sayımı
protein s
protein c ( bunalr randevulu)
protrombin zmaanı-aktivite,inr
APTT
kanama zmanı
pıhtılaşma zmanı
lupus antikoagulan D ( bu da randevulu)
rutin profili ( kolestrol-ldl- hdl kolesterol, trigliserid)
tam idrar analizi
faktör 5
faktör 2
mthfr ( bu üçü geentik)
antikardiyolipin ıgG
antikrdiyolipin ıgD ( bu ikisi toxoplazma için galiba) bunu da sonra yaptırıcam malzemesi kalmamış.

eğer bunalrın ne anlama geldiğini soruyosan bilmiyorum canım valla. pıhtılaşma ,kan sayımı,idarar tahlili, kolestrol, toxoplazma hepsi işte bunalr. uamrım bişey çıkmaz ya.

Kızlar ben bişey sorcam hep kafamı kurcalıyo bu benimm :uhm: Bazı bebek vefatlarında bebişlerin beyninde su toplanması, böbreklerinde,kalbinde şu sebepten dolayı vefat etti diyolar ya.Gebelikte girdiğimiz ileri düzey ultrasonlarda %80 bilinebiliyomuş yani dicem şu ki.bu ve bu gibi rahatsızlıkları madem ki belli bir yüzdelikte olsa biliyolarda bebişler vefat ettikten sonra neden söylüyolar acaba onlarda mı bilemiyo bu hep kafamı kurcalıyo doktorlarada bu kadar soru pek sorulmuyo bilirsiniz.

Ama bu defa ben hem kendi doktoruma hemde muayenehaneye gitcem soğan ekmek yicem ama Allahtan aksilik çıkmazsa gitcemm tekrar dayanamam :çok üzgünüm:

merhabalar bende bi tane melek annesiyim. bugün 33 gün oldu.14 şubatta bebeğim ölü olarak dünyaya geldi. bende yeniyim burda sizlerle yazışıp rahatlamak istedim biraz.bende bişey sormak istiyorum siz bu testleri kendi isteklerinizlemi yaptırıyosunuz yoksa dr nuzmu söyledi bana dr hiç söylemedi böyle şeyler sadece tekrar hamile kalabilirsin hiç bir problemin yok dedi. cvp yazarsanız çok sevinirim. kendinize iyi bakın arkadaşlar.

canım benim bebeğimin plesantası erken ayrıldı. sebebi belli değil ama kan pıhtılaşma testelri yapılabilir dediler. ebn d eiçim rahat etsin diye yaptırıyorum. başka türlü bi rahatsızlığı yoktu oğlumun o yüzden genetik ya d akromozom faaln yapılmıyo. neden ölü doğum olmuş sebebi belli değil mi. ona göre sebebi ortaya çıkarmak için gerek görürülerse isterlerdi bence doktoruna bi danış tatlım. sen sezeryanmı olmuştun. son aan kadar hiçbişey belli değilmiydi. normal sağlıklı doğacağını beklerken ölü mü doğdu. sebebp neymiş merak ettim gerçekten. Allah sana da sabır evrsin canım. ilk başalrda acınla baş etmeye çalışıyosun sonra yeni bi bebişle teselli bulmak. benim 4 ay bitiyo. Rabbim kimseye yaaştmasın. sana da sabır ve daayanma gücü versin.

Bende 40haftamda karnımda öldü benimde plesantadan ayrılmış hemde içerde kanamam çok olmuş benide tehlikeye atmış o yüzden hiç konuşulmamış bişey yani sezeryan oldum acilen kızımı aldılar. her şeyimiz normaldi hiç birşey yoktu artık kızım gelsin diye sancı bekliyoduk işte ama az bişey kan gelince hemen gittim doğum başlamış dediler yattım ama bebeğimin kalp atışını bulamadılar öle oldu işte hemen aldılar zaten.sebebimde bu tabi herşey Allah'tan yapcak birşey yok.ama hastanede yatarken dr kan aldırdı test yaptırdı hep işte bişey çıkmadı bütün testlerde başkada bişey yap falan demedi oyüzden sordum bende size canım ama o pıhtılaşma testini yaptırcam bende aklımda kalmasın ama demi sonuçta.... senin içinde üzücü senin biraz da olsa zaman geçmiş benimde geçiyo yavaş yavaş. Ama bir an önce 6 ay geçsin istiyorum belki kızım bize bi kardeş gönderir sonra tabi Allah'ın izniyle. sende bursadasın iyi bak ne güzel canım.sen nerde doğum yaptın canım.

aaaa ozman seninle aynı şeyleri yaşamışız. bence d eyaptır o testleri. o yaptırdığı kan testleri kan pıhtılaşma değildir onlar lohusalık zamanında yapılmıyo ve sonuçlannması zamn alıyo baya bi. evet ben d esezeryan esnasında kan kaybetmiştim. kan hapı kullandım bi süre. bişey sorucam sen d ayakalrında elelrinde şişmeler varmıydı. ben d evarı 15 gün kadar önce idrarımda protein çıkmıştı ilaç kullanmıştım tansiyonumda yüksek olsaydı gebelik zehirlenmesi ayni preeklempsiden şüphelenecekelrdi ama tansiyonum normaldi hastaneye gittiğim anda bile. bence sancıalrla gitim hastaneye ve benimde bebeğimin kalp atışını alamadılar. bend edopum sırasında tansiyonum yükselmiş gebelik zehirlenmesi başlamış. tansiyon işte bi anda çıkmış inmiş olabilir farketmemş olabilir ve bu neden olmuş olabilir dedilwer. yani taam sebebi belli değil. işte emin olmaya çalışıyorum. evet zman geçiyo ama gel bi de nasıl geçtiğini sor. hayatımız hiçbizman eskisi gibi olmıcak. belki kardeşelri gelirse teselli buluruız dimi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…