- Konu Sahibi gelincik37_34
-
İnşallah canım aminçBu ikinci testi sabah 5.30 da baktım 2.çizgi çıkmış anlamadım kulüpte araştırayım bakim bulabilcek miyim başına böle bişi gelen var mı CADIARZU
dünya üstüme üstüme geliyor sanki dün pikniğe gittik bebekler hamileler parkta oynayan çocuklar çok kötü oldum bugün pazara çıktık askıdaki bebek kıyafetleri beni mahvetti o kadar etkileniyorum ki nefes alma şeklim bile değişiyor eve geldikten bir saat sonra ancak düzene giriyor artık hamile ve bebek görmemek için dışarı bile çıkmak istemiyorum siz de aynı şeyleri yaşadınız mı ve bu dönemde psikoloğa gittiniz mi etrafımda bazı kişiler anlattıkça açılırsın anlat biz dinleriz diyorlar anlattıkça onları sıkıyormuşum gibi geliyor bazıları hatırlatmak istemiyoruz diye hemen sözümü kesiyorlar ama ben pek iyi görmüyorum kendimi haziran yaklaştıkça içim daralıyor doğum haziran başında olacaktı yaz tatiline bebeğimle girecektim her şey mahvoldu hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
canım seni çook ii anlıyorum çok zor olacak bugün anneme giderken balkondan 3-4 aylık bir bebek kollarını uzattı bana agucular yaptı hem doyasıya mutlu oldum hem parça parça çok zor bitanem ya seni çok ii anlıyorum ama bunlar hep başımıza gelecek ve benim oğluşumda aşağı yukarı o bebek kadar olacaktı gözümün önünden gitmiyo kollarını uzatıp gülücükler saçışı her yerde çıkacak karşımıza sende toparlamaya çalış canım ilerisi için yapmalıyız bunu yavrumuzun kardeşi için
merhaba melek annlerii..opuyorumnanaktan
bende 3 melek annesiyimm..ayy ne güzel kendi adıma anne kelimesini kullanmakboshayallersmile..allahım inş. en kısa zamanda yendien hamiş olmayı nasip etsin..:Saruboceq:
4 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca 3 gebelik kaybım oldu..ilk gebeliğim 2 aylık anne karnında öldü..2. gebeliğim 5 aylık kızım su azlığı,gelişim geriliği ve beyninde kist olduğu sebebiyle sonlandırıldı..ilk gebeliğin ilk olduğu için araştırılmadı.2. gebelikten sonlandırılmadan su alındı.sözde suyun sonucu temiz geldi..ve ben 3,ye hamile kaldım oda 2 aylık kalp atışları durdu..herneyse eşime ve bana genetik test yapıldı herşey normal..sadece tek süphe var kan pıhtılaşması..eğer tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam ama şimdide 9 aydır hamile kalamıyorum..ama umudumu hiç yitirmedim allahım büyük bize evlat nasip etmişse kaderimizde varsa evlat sahibi olmak elbet olucaktır..
allahım hepimizin kucaklarını boş bırakmasın (AMİNNNNN)
bugün meleğimiz canım yavrum kızımı görmeye gittim bebeğimle konuştum ağladım rahatladım biraz ve çok iyi hissediyorum kendimi.
ya o mezarlığa girip kızımın yanına giden yolda kalbim nasıl küt küt attı anlatamam size çok heycanlandım kızımı görcem diye ama inanın çok mutluyum siz eğer üzülcem diye ihmal ediyosanız hiç ihmal etmeyin çünkü insana gerçekten ilaç gibi geliyo ben çok mutluyum kızımı görüp konuşabildiğim için minik yavrumla
dünya üstüme üstüme geliyor sanki dün pikniğe gittik bebekler hamileler parkta oynayan çocuklar çok kötü oldum bugün pazara çıktık askıdaki bebek kıyafetleri beni mahvetti o kadar etkileniyorum ki nefes alma şeklim bile değişiyor eve geldikten bir saat sonra ancak düzene giriyor artık hamile ve bebek görmemek için dışarı bile çıkmak istemiyorum siz de aynı şeyleri yaşadınız mı ve bu dönemde psikoloğa gittiniz mi etrafımda bazı kişiler anlattıkça açılırsın anlat biz dinleriz diyorlar anlattıkça onları sıkıyormuşum gibi geliyor bazıları hatırlatmak istemiyoruz diye hemen sözümü kesiyorlar ama ben pek iyi görmüyorum kendimi haziran yaklaştıkça içim daralıyor doğum haziran başında olacaktı yaz tatiline bebeğimle girecektim her şey mahvoldu hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
evet dr.da öğrendim.Zaten anlamıyorum diyordum ve on günün geçmesini bekliyordum bağlanmak için.Burda da birkaç defa dile getirmiştim.Herşeyin hayırlısı yerimsenibenşeymacım bebişe noldu üzülme senide üzmek istemiyorum doktorda mı öğrendin
Ekledim canım yerimsenibenbu arada unutmuşum yazmayı
tdt:6 haziran...
Amin inşaallah canım yerimsenibengeçmiş olsun canım.hayat hep acı tatlı süprizlerle dolu.herkes bi şekilde bunları yaşıor.ne diyebilirizki elimizden hiç birşey gelmiyor.dua etmek dışında.mhp ında dediği gibi inşallah bu yaşanan acıların sonu çooook büyük mutluluklar olsun inşallah.birgün hepimize bebişlerimizi kucağımıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin RABBİM
Evet canım.Teşekkür ederim amin inş :çok üzgünüm:şeymcım hayırdır ne oldu ya. gerçekten kaybettinmi bebğini. ayyyyyyyyyy canım ya geçmiş olsun. offffffffffff çok üzüldüm ya. Rabbim hepimizin hakkınd ahayırlsıını verisn.
Yeni gebelik yine son akannehiryapma ya..ne oldu?off..
Evet canım hayırlısı buysa razıyız herşeye öyle değil mi? İmanın şartı (kaza-kader) Gönlümüze de bize de susmak düşüyor yasakkelimecanım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı böyleymiş
Teşekkür ederim canım.Net değil henüz.Kromozomlardan veya öncekinden hazneye yerleşmiş olabilecek bi enfeksiyon.Kültür alıncak reglden sonra :çok üzgünüm:kız kesin hamişsin sen haaaa benimde ilk testim çoooook silik çıkmıştı yani geç döllenme olmuş ondan sende öylesin kesin baaak.
inşallah bekleyen herkese bebiş gelir.bizimde zamanımız geçer de bizde dört gözle bekleriz.AMİİİİİİİİİİİİİİİİN.
canım inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebişini de babasıyla birlikte sağlıkla büyütürsün.Rabbim gönlüne göre versin.
yaaaaaaaaaaaa.öldüm bittim mahvoldum yaa.çoooooooooook geçmiş olsun canım benim neden oldu neden bıraktı bebiş ya ooooofffffffffffff.:sinifsinif:
Teşekkür ederim canım.Amin inş a.s.Canım çok geçmiş olsun. Ben bayağıdan beri topiğe girememiştim. Sayfaları okurken seni görünce şaşırdım. Allah yardımcın olsun canım. Çok üzüldüm. mafoldumben
Pek fırsatım olmadı canım ilgine teşekkür ediyorum.Meleğimin silik çıktı felan denmiş sanırım yanlış okumadıysam umarım vardır birşeyler opuyorumnanaktanya kızlar meleğim hala test yaptırmadımı bilen varmı girmiyoda merak ettim
şeymadanda hiç haber yok onun içinde üzüldüm çoook
Teşekkür ederim seldacım.Seninde başın sağolsun geçmiş olsun,Rabbim bebişini korusun inş :Saruboceq:basın sagolsun seyma besizlerini okudum üzüldüm ama tekrar bebiş gelecegini duyunca sevindim ama gene kaybetmişşin ne diyecegimi bilemiyorum allahtan sabır dilemekten bende 3 bucuk senedir evliyim 3 melek annesiyim 4 hamileyim ama o kadarda korkuyorum allahım benim ve herkesin bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşllah
Aaaaa sende mi çıtkı silik çizgi.Var sanırm birşeyler tekrar yapsaydın keşke yerimsenibenİnşallah canım aminçBu ikinci testi sabah 5.30 da baktım 2.çizgi çıkmış anlamadım kulüpte araştırayım bakim bulabilcek miyim başına böle bişi gelen var mı CADIARZU
Geçmiş olsun başın sağolsun canım.Aramıza katılmana sevindim diyemeyeceğim keşke katılmamış olsaydın ama hayırlısı böyleymiş.Hoşgeldin...merhaba melek annlerii..opuyorumnanaktan
bende 3 melek annesiyimm..ayy ne güzel kendi adıma anne kelimesini kullanmakboshayallersmile..allahım inş. en kısa zamanda yendien hamiş olmayı nasip etsin..:Saruboceq:
4 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca 3 gebelik kaybım oldu..ilk gebeliğim 2 aylık anne karnında öldü..2. gebeliğim 5 aylık kızım su azlığı,gelişim geriliği ve beyninde kist olduğu sebebiyle sonlandırıldı..ilk gebeliğin ilk olduğu için araştırılmadı.2. gebelikten sonlandırılmadan su alındı.sözde suyun sonucu temiz geldi..ve ben 3,ye hamile kaldım oda 2 aylık kalp atışları durdu..herneyse eşime ve bana genetik test yapıldı herşey normal..sadece tek süphe var kan pıhtılaşması..eğer tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam ama şimdide 9 aydır hamile kalamıyorum..ama umudumu hiç yitirmedim allahım büyük bize evlat nasip etmişse kaderimizde varsa evlat sahibi olmak elbet olucaktır..
allahım hepimizin kucaklarını boş bırakmasın (AMİNNNNN)
Geçmiş olsun canım bayağı sinirlendirici bi durum olsa gerek.Bu dr.lar çığırından çıkarır insanı.Beni de bir sene kdr oyalamışlar normal yolla olmaz vs diyeBu arada kızlar ben yeni bir doktora gittim. Erken doğumun sebebi için. Daha önce de yazmıştım. Benim rahimimde miyomlar var diye. Hamilelikten önce gittiğim 4 farklı doktorda hamile kal. Doğumda alınır demişti. Bu doktor cerrahpaşada prf. hamilelikten önceki ve sonraki tüm raporlarımı götürdüm. Adam Rahim filmime bakar bakmaz. Sana bu rahim ile hamile kal diyen doktorların diplomasını yakmak lazım dedi. Miyomlar rahimin şeklini bozduğu için senin hamile kalmadan miyomlarını aldırman lazımdı diyor. O kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Hayatımın altı yedi ayı boşuna geçmiş. Doktorlardan nefret ediyorum yaaaa. Bu kadar insanla oynanır. Şimdi ameliyat olcam bakalım. 6 ayda onun bekleme süresi. Offfffffffff offfffffffffff:sinifsinif:
Geçmiş olsun canım bayağı sinirlendirici bi durum olsa gerek.Bu dr.lar çığırından çıkarır insanı.Beni de bir sene kdr oyalamışlar normal yolla olmaz vs diyeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?