Melek anneleriyle genel sohbet´e....

bengicim Allah senden de razı olsun inan bazen ii oluyorum bazzen tamda anlattığın gibi uyuşturmuşlar sanki tepkisiz oluyorum bunlar çook normal hem kuzularımızın acısı üstüne üstlük birde bunun gibi sorunlar ama düşünüyorum da ya dermansız tedavisi olmayan bişey olsaydı hiçbir alternatifimiz olmasaydı ne yapardık o zaman deseler 5 sene bekle beklerdik zevkle umut var dediklerinde dimi.Çok şükür Rabbim dermansız bir dert vermemiş bizlere ölene kadar acısını yaşayacağımız kanımızı çeken acımız var ama çocuk sahibi olabiliyoruz hamiş olabiliyoruz dimi gönlünü ferah tut dua et bende dua etcem senin için tüm arkadaşları için ediyorum zaten hepimiz için.Rabbim çook büyük dermansız dert vermesin bunların telafisi var yARının sahibi var

kızlar bende öğreneyim sonra buraya güzelce tablo oluşturcam güzelce.

Son düzenleme:

Canım benim beklemek en iisi çok az kaldı inşallah evet canım hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

Sende sezaryanlıydın galiba. Doktorum kendine nasıl iyibakarsan süren kısalır dedi. Bende ameliyattan sonra aynı sizin gibi sezeryanlı olcam onun için sordum.Toplamda Altı ay süre demişti ama arada kendine ne kadar iyi bakarsan diye not düştü. Canım ben diğer topiklerde altı ay beklemeyenlerde okumuştum. Bal+tarçın+çörekotu karışımı ve diğer bitkisel destekler yapmışlar. Sen de yap istersen. Rahimin güçlenmesi yeni bebeğinin sana daha güçlü tutunabilmesi için.

sağol canım denicem bakalım benim yengem sezeryanle doğum yaptı sonrasında 3 ay bitti hemen hamiş kaldı gene ve maşallak şimdi kocaman çocukları oldu sağlıklı bir şekilde.

ewet canım sezeryanliyim bu arada.
aslında kızlar benim eski drum doğumu yaptıran yani dikiilerim için gittiğimde demiştim ki ne kadar beklicem dedim oda en az 6 ay bekle dedi bende ya ben o kadar beklemek istemiyorum daha erken olsa bir sorun olurmu bişey çıkarmı diye sormuştum oda tamam 6 ay beklemesen dahi en az 3 ay kesin bekle dedi bana olur dedi yani ondan sonra o yüzden ben 3 ay dolunca deniyim diyorum biliyosunuz ki bazen hemen de olmuyo.

bende bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki hiç birşeyi gözüm görmüyo buraya girip bazen sizinle böyle denk gelip konuşuncaa çoook rahatlıyorum inanın.

Evet canım haklısın hemen gelmiyo bazen yaramazlar.Doktorunda ok dediyse kendini de ii hissediyosan başla istersen ama bengininde dediği gibi dikişlerinde çok önemi var yine de sen kendini daha ii bilirsin kendini bir dinle hazır olduğunda başlama daha ii

Gerçekten burası bizlere ilaç oluyor kızlar. Burda birbirimizi anlamamız o kadar iyi geliyorki anlatamam. Birbirimizden güzel haber almak umutlandırıyor hep beni.

hamile olupta kist cıkan varmı dün doktora gittim bebiş için kist var dedi korkuyorum kan testi yaptı haftaya sonuc alacagım iyi huylu dedi allah a emanet olunzemuszemus

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|35|ERKEK|06.06.2010
|Denizim16|5||02.01.2011
|Sweetbaby|5||
|selda5428|6||05.03.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi| |
hadibakem||
sinannuray||
yelz||
map||
sensizhayat||
glnk||
hazerözlem||
meleGim||
SHARK_11||[/table]

kızlar tablodaki biligilerinizi verin bende yazayım.

Son düzenleme:
evet kızlar hepimizin acısı ortak olduğundan kocaman bir aile gibi olduk birimizin en ufak vereceği teselli çare gibi oluo bizlere AAllah hepinizden razı olsun

haklısın geliciğim bu aralar kafam karışık bakalım neye karar vericem o zaman kesin bişey sölerim size ama şuan kesin ve kesin beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…