Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sweetbaby Canım tebrik ederim. Rabbim mutlu sona ulaştırsın.Allah sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin.Darısı biz melek annelerinin başına.opuyorumnanaktan

Sweetcim çoook tebrik ederim hiç korktuğun gibi olmadı bak bebeğin hemen geldi hiç üzmedi seni inşallah mayısta bu güzel haberi bende veririm melek ve bebekte iyiymiş Rabbim sonuna kadar sağlık nasip etsinde hayırlısıyla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin herkese inşallah çok dua et bizler içinde gelişmelerden haberdar et bizi olur mu canım Allaha emanet ol bu arada hadi sweet için halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:

bengicim nasılsın önceki yazını okudum doktorla ilgili olan Allah kimsenin yanına bırakmaz merak etme ama olan küçük yavruna oldu ama o melek ve senin şefaatçin olacak bundan sonra da daha tedbirli olursun Rabbim yardımcımız olsun Hayırlı ii doktorlarla karşılaştırsın ve sende ii bir doktora denk geldin çok şükür

Günaydın canım iyiyim.Nasıl olsun işte.İnşallah. Allahın dediği olur diyorum ama bazen elimde olmuyor içim parçalanıyor. Şimdi herşeyi geride bırakıp tedavim için çalışıyorum. 10 gün sonra adetimin ilk günü cerrahpaşadan gün alcam ameliyat için bakalım.Allah hayırlısını versin. Bu sefer herşey sorunsuz geçer inşallah eyvahedigeldismile

inşallah canım benim bu miyomları ultrasonla karından mı tespit ediyolar Rabbim işini rast getirsin hayırlı ii insanlarla karşılaştırsın .Normal doğum mu yapmıştın bengicim sen sezaryende alırlardı bu miyomları dimi

ooohhhhhhhhhhh
bebişler tek tek gelmeye başlamış vala ne güzel yaaaa bide şimdi gelinciğimle meleğide katılırmış ne harika olur eee sonrada bi ben kalkıyorum inşallah Allah'ın izniyle bende gelirim arkanızdan vakti gelince ne dersiniz?????????

canım demek sende aynı benim gibisin gerçekten ağlıyoruz falan ama orda herkes üzüldüğümüzü sanarken biz halbuki daha iyi oluyoruz orda orası bizim tek ve son ilacımız aslında bunu kimse bilmiyo ve anlamıyo işteee.....

canım benim çok çok çok sevindim inşallah hayırlısıyla birbirinize kavuşursunuz ve Rabbim bizede bu mutluluğu verir inşallah7
sana özeldende msj attım sweetcim.

canım Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde herşey yoluna girer ve sende bebek için uğraşırsın sadece başka hiç bişeyle uğraşmazsın yani bütün kötülüklerden korusun Rabbim seni canım benim.:Saruboceq:

şeymacım iyi olmana çok sevindim canım merak etmiştik gerçekten Rabbim inşallah sonu çok güzel mutlulukla biten bir rüyayıda bize verir ve bizde mutlu oluruz çünkü gerçekten hakettiğimizi düşünüyorum bu mutluluğu hepimizin.tüm melek annelerinin.
canım sanada özelden msj atmıştım.

Canım Benim miyomlarım hamile kalmadan önce vardı. Adetlerim ağrılı geçiyor diye evlendikten sonraki ay doktora gittim çıktı. Karından değil vajinadan bakınca tespit edilmişti. O zaman doktor hamile kalmamı söylemişti. Ondan sonra sürekli kontrol altındaydım. Üç ayda bebek olmayınca bana rahim filmi çektirdiler.Rahim filminden sonra hemen ikizlerime hamile kaldım. Hamilelikle birlikte büyüdüler. Hamileyken de riskli gebelik diye iyi bir hastanenin doktoruna gidiyordum. Kadın sanki ben normal bir hamileymişim gibi ayda bir çağırıyordu. 4,5 ayımda erken doğumla bebeklerim doğdu ve yaşamadılar. Bebekler normal doğumla alındı. Şıimdi rahimden miyomları almak için açık ameliyat yapcaklar aynı sezeryan gibi olcak. 4 ay maeliyat öncesi 6 ayda ameliyat sonrası tam 10 ay olacak. Bekleme sürem. senağlama

bengicim ne dicemi bilemedim ikizlerin olduğunu biliyodum sezaryen oldun diye ümitlendim bir an hani sezaryende almışlardır diye miyomları tekrar bir operasyona gerek kalmadan herşeyde bir hayır vardır üzülme canım belki bunlar sebep olacak ki başka sorunların önüne geçmek içindir olan olmayan herşeyde vardır bir hayır sen şimdi ii olmaya bak Allahın izniyle ameliyatı atlat hep birlikte gün sayacağız senin ve eşinin canı sağ olsun yeterki bebişlerin vakti zamanı gelmeden gelmezler zaten içini ferah tut lütfen dualarımdasın ayrıca canım

iyiyim bende kızlar işte çok mutlu oldum hanerleri okuyunca ya
ne kadar harika şeyler bunlar inşallah bu yaz hepimizin yüzü güler.
ya kızlar ben bir daha ki ay 3 ay doluyo b,ir türlü karar veremedim ne yapcam yaaa
bekliyim mi yoksa bende ???????...............mı:))))
ne dersiniz

canım benim yaaa böyle drların varyaaaa............
neyse devamını siz anladınız ama biz direk onları Allah'a havale edelim Rabbim onları ıslah etsin ne diyelim.üzülme canım herşeyde vardır bir hayır inşallah ameliyatını sorunsuz bir şekilde atlatırsın ve ondan sonrada sağlıkla ve sağlıklı bir bebişe yada bebişlere kavuşturur Rabbim seni.

canım evet ya hamişler var benimde hemen yapasım var kaydirigubbakcemile3 benim mayıs başı 4 bitiyo seninde en az 4 ayın bitsin canım benim yaAllah korusun sorun çıkmasın.Mayısın 4-5 gibi adet olcam 12-13 bitsem sonrasında korunmıcam mayısıda yarı ediyoruz kanda tahlilde çıkana kadar hazirana geliriz tabi ilk aydan tutarsa inşallah.5 ay bitmiş olacak bence 1 ay daha bekle canım

Allah senden razı olsun canım. Dediğin gibi vardır bir hayır diyorum. Allah herşeyi hayırlara çıkarsın. Şu anda sanki bir boşluktayım. Ruh gibiyim. Size de öyle oluyor mu bilmem ben önemli olaylar öncesi hiçbirşey hissedemiyorum ruh gibi oluyorum. Şimdi ne olcak nasıl gitcek hiçbir fikrim yok. Ne korku var hiçbirşey yok. Anlayamadım.

sositosositoyani en az 4 ayın bitsin en azından doktoruma sormuştum bende 6 ay olayını hamile kalırsan takibini yaparız demişti ama o zaman benim 3 ayım bitmişti riske girmemek lazım bir daha acı yaşamak istemiyoruuuuuuuummmmmm o yüzden bekleyeceğim az kaldı çoğu bitti zaten sositososito

bednde kesin 4 ay beklerim heralde ama offffffff yaaaaaaaaaaa bilmiyorum yaaa sıkıldım valla
kafam çalışmıyo artık ne yapcamı bilmiyorum hiç valla gelinciğim neyse hakkımızda hayırlısı o olsun diyorum aartık
o yola girince hayırlısı dicem hep ne yapayım.

Sağol canım. Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın. Geçen gittiğim prof.la konuştum bu olayı, niye bana hamile kal dediler. Neden hamileyken önlemler alınmadı falan diye. Genelde Türkiyede kadın doğumcular kadın hastalıklarında uzmanlaşmadıklarından oluyor dedi. Gebelik takibi yapıyor çoğunluğu ve arada gelen senin gibi hastalara deneme yanılma yöntemlerini uyguluyorlar dedi. Senin durumunda sadece senin hamile kalmanı düşünmüşler. Hamile kaldıktan sonra olabilecek riskleri kimse hesaba katmamış dedi. Bu doktoruda burdan buldum. Doktor tavsiyeleri topiklerinden. Prf. Dr. Engin Oral kadınlar klübünde onun hastaları ondan çok memnun. Bende inşallah memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…