- Konu Sahibi gelincik37_34
-
mrb kızlar nasılsınız.
size çok ama çok güzel bi haberim var.
ben de HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM.
Daha dün öğrendim ama inanamadım tabi.
denemeye cesaret ettiğim ilk aydan geldi meleğimin kardeşi.
hiç umudum yoktu hemde hiç.
bugün kanda da baktırdım sonuum 2084 çıktı.
hemen doktoruma gittim ama hiç kızmadı bile.
sorun yaşarsın faaln demedi dikişlerle ilgili.
biliyosunuz araştırmalar yapılmıştı bebeğimi kaybettikten sonra.
şimdilik bi problem yok dedi ama eksik testlerim varmış onları verdim bu hafta onlar çıkıcak.
bi takviye ilaç ya da iğneye ihtiyaç varmı onu söyliyecek.
değerim iyi olduğu için kesemizi de gördük.
hala inanamıyorum, bulutların üstündeyim sanki.
hayalmi gerçekmi.
hele bu ay oğlumun özlemi bukadar üzerime çökmüşken , bukadar moralim bozukken beklemediğim anda bi hediye gönderdi Rabbim bize.
ama çok da korkuyorum.
dualarla geçicek hayırlısıyla 9 ay inşallah.
15 gün sonra kalp atışı ve gelişimne bakıcaz.
uamrım herşey güzel olurrrrrrr.
bu haberin sizlere umut olacağını biliyodum çünkü bende öyleydim.
biliyorum güzel haberler gelmeye devam edicek.
dualarınızı bekliyorummmmm.
bengicim nasılsın önceki yazını okudum doktorla ilgili olan Allah kimsenin yanına bırakmaz merak etme ama olan küçük yavruna oldu ama o melek ve senin şefaatçin olacak bundan sonra da daha tedbirli olursun Rabbim yardımcımız olsun Hayırlı ii doktorlarla karşılaştırsın ve sende ii bir doktora denk geldin çok şükür
Selam melek anneleri nasılsınız. Uzun zamandan beri giremedim özlemişim sizi.
Canım vallahi dediğin gibi insana güç geliyor. Birtek orda deşarj oluyorsun. Bende bebeklerimi görmeye gittiğimde öyle ağlayıp deşarj oluyorum ki.Eşim kötü oluyorsun diyor. Bir daha götürmeyecem diyor. Ama birtek orda mutlu oluyorum. Sadece orda olmak meleklerimi kucaklamak istiyorum.Sanki mezar açılacakta ben inecek meleklerimin yanına yatcakmışımı gibi geliyor.
mrb kızlar nasılsınız.
size çok ama çok güzel bi haberim var.
ben de HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM.
Daha dün öğrendim ama inanamadım tabi.
denemeye cesaret ettiğim ilk aydan geldi meleğimin kardeşi.
hiç umudum yoktu hemde hiç.
bugün kanda da baktırdım sonuum 2084 çıktı.
hemen doktoruma gittim ama hiç kızmadı bile.
sorun yaşarsın faaln demedi dikişlerle ilgili.
biliyosunuz araştırmalar yapılmıştı bebeğimi kaybettikten sonra.
şimdilik bi problem yok dedi ama eksik testlerim varmış onları verdim bu hafta onlar çıkıcak.
bi takviye ilaç ya da iğneye ihtiyaç varmı onu söyliyecek.
değerim iyi olduğu için kesemizi de gördük.
hala inanamıyorum, bulutların üstündeyim sanki.
hayalmi gerçekmi.
hele bu ay oğlumun özlemi bukadar üzerime çökmüşken , bukadar moralim bozukken beklemediğim anda bi hediye gönderdi Rabbim bize.
ama çok da korkuyorum.
dualarla geçicek hayırlısıyla 9 ay inşallah.
15 gün sonra kalp atışı ve gelişimne bakıcaz.
uamrım herşey güzel olurrrrrrr.
bu haberin sizlere umut olacağını biliyodum çünkü bende öyleydim.
biliyorum güzel haberler gelmeye devam edicek.
dualarınızı bekliyorummmmm.
Günaydın canım iyiyim.Nasıl olsun işte.İnşallah. Allahın dediği olur diyorum ama bazen elimde olmuyor içim parçalanıyor. Şimdi herşeyi geride bırakıp tedavim için çalışıyorum. 10 gün sonra adetimin ilk günü cerrahpaşadan gün alcam ameliyat için bakalım.Allah hayırlısını versin. Bu sefer herşey sorunsuz geçer inşallah eyvahedigeldismile
Canım Benim miyomlarım hamile kalmadan önce vardı. Adetlerim ağrılı geçiyor diye evlendikten sonraki ay doktora gittim çıktı. Karından değil vajinadan bakınca tespit edilmişti. O zaman doktor hamile kalmamı söylemişti. Ondan sonra sürekli kontrol altındaydım. Üç ayda bebek olmayınca bana rahim filmi çektirdiler.Rahim filminden sonra hemen ikizlerime hamile kaldım. Hamilelikle birlikte büyüdüler. Hamileyken de riskli gebelik diye iyi bir hastanenin doktoruna gidiyordum. Kadın sanki ben normal bir hamileymişim gibi ayda bir çağırıyordu. 4,5 ayımda erken doğumla bebeklerim doğdu ve yaşamadılar. Bebekler normal doğumla alındı. Şİimdi rahimden miyomları almak için açık ameliyat yapcaklar aynı sezeryan gibi olcak. 4 ay maeliyat öncesi 6 ayda ameliyat sonrası tam 10 ay olacak. Bekleme sürem. senağlama
bengicim ne dicemi bilemedim ikizlerin olduğunu biliyodum sezaryen oldun diye ümitlendim bir an hani sezaryende almışlardır diye miyomları tekrar bir operasyona gerek kalmadan herşeyde bir hayır vardır üzülme canım belki bunlar sebep olacak ki başka sorunların önüne geçmek içindir olan olmayan herşeyde vardır bir hayır sen şimdi ii olmaya bak Allahın izniyle ameliyatı atlat hep birlikte gün sayacağız senin ve eşinin canı sağ olsun yeterki bebişlerin vakti zamanı gelmeden gelmezler zaten içini ferah tut lütfen dualarımdasın ayrıca canım
canım benim yaaa böyle drların varyaaaa............
neyse devamını siz anladınız ama biz direk onları Allah'a havale edelim Rabbim onları ıslah etsin ne diyelim.üzülme canım herşeyde vardır bir hayır inşallah ameliyatını sorunsuz bir şekilde atlatırsın ve ondan sonrada sağlıkla ve sağlıklı bir bebişe yada bebişlere kavuşturur Rabbim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?